Όντως φίλε, λίγο αφρατουλα αλλά τις πάει, έχει φατσαρα είναι σχετικά μικρή και κάνει τρελή πίπα και γαμησι.Απίστευτο μωρό....
Απλά από ότι φαίνεται εμφανίζεται μια φορά τον χρόνο για λίγες μέρες
Όντως φίλε, λίγο αφρατουλα αλλά τις πάει, έχει φατσαρα είναι σχετικά μικρή και κάνει τρελή πίπα και γαμησι.Απίστευτο μωρό....
Του Δίνει κωλο.Εγω απορώ δίνει γλωσοφιλα.Κανει τα πάντα με πελάτες.Με το γκόμενο τι το ξεχωριστό κάνει ; χαχα
....την έκανες τη μαλακία....τώρα ετοιμάσου από όλα τα λιγουρια μέλη του Bou να σου στέλνουν προσωπικά μυνηματα για να τους δωσεις το Instagram της...Πώς να μήν τής αρέσει το γαμησι αφού ο γκόμενος στην Ουκρανία που έχει τρία παιδιά της έφτιαξε ολοκαίνουργιο σπίτι που το διαφημίζει στο ινσταγκραμ κάθε μέρα!!!
Αντί να πληρώνεται, τον πληρώνειΕγω απορώ δίνει γλωσοφιλα.Κανει τα πάντα με πελάτες.Με το γκόμενο τι το ξεχωριστό κάνει ; χαχα
Κατάθεση και εγώ σήμερα με την σειρά μου για την Ιρίνα Φωκαίας 27Β για 60 λεπτά...
Μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα!
Φοβερή γυναικάρα!!
Ποσο σου κοστισε για 60 λεπτα? μια πιστολια?
Δεν τρολάρωΓιατι το λες αυτό? Η τρολαρεις απλά?
Α σε ρε τώρα! Και που με ξέρουν? Μας έπεισες τώρα...!!Δεν τρολάρω
Κοπέλες κ τσατσαδες δεν σε θέλουν !!! Να το κοιτάξεις αυτό γιατι συζητάνε πολλά για σένα .
Δεν το συνεχίζω εγώ καλοπροαιρετα στο λέω.οτι θέλεις κάνε.Α σε ρε τώρα! Και που με ξέρουν? Μας έπεισες τώρα...!!
Καλά κάνεις! Αντε παίξε με κάναν άλλο και μην ασχολείσαι μαζί μου. Εκτός αν είσαι κάτι συγκεκριμένο... Καλοπροαιρετα πανταΔεν το συνεχίζω εγώ καλοπροαιρετα στο λέω.οτι θέλεις κάνε.
Γλύτωσες ένα καμμένο 20ρικο, τυχερός είσαι.πηγα Αλκαμενους μπας κ πετυχω την καινουργια κοπελα ,την Μελισα,αλλα ηταν μονο Ειρηνη
φολα?Γλύτωσες ένα καμμένο 20ρικο, τυχερός είσαι.
Φουλ εκτός πρωκτικό κάνει η Αλεξάνδρα.Φωκαίας 17 ισόγειο Αγγέλα-Αλεξάνδρα. Μελαχρινό ζαμπονάκι με έντονο βάψιμο. Πρόγραμμα δεν ανακοινώνουν
Έκλεισε γύρω στις 3.Φωκαίας 27 σκαλάκια κλειστό