Intruder80
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6.073
- Πόντοι
- 1.056
Οκ τωρα το εννόησα....αν δεν πιω καφε το πρωι δεν λειτουργω...στην ενορία μου!!!!Ευλογησον...!!!!!Στο Πάκμαν κολλάει![]()
Οκ τωρα το εννόησα....αν δεν πιω καφε το πρωι δεν λειτουργω...στην ενορία μου!!!!Ευλογησον...!!!!!Στο Πάκμαν κολλάει![]()
Άντζελα τη φώναξε η γκόμενα και Άντζυ ο τύπος με τις μπότες...Τύπε προσπάθησες αλλα δεν ταίριαξες με το κάλτ κλίμα
οΙ ΚΩλομπαράδες ειμαστε ειδική κατηγορία !
Η Άντζελα ποια είναι άραγε.... καινούργιο γκίλφ ;;;;;
Άντζελα τη φώναξε η γκόμενα και Άντζυ ο τύπος με τις μπότες...
Έκφυλο γιαγιόνι...
Δίνει καμία σουφραδέλι εκεί μέσα?![]()
Παρότι δεν το βλέπω το εν λόγω ίδρυμα να ενδιαφέρει έστω και στο μέλλον άμεσα το παρόν thread, επειδή κάποιοι συχνάζουμε και εκτός γαμησάδικων είπες τη μαγική φράση για 'μένα αναφερόμενος στην Αθηνά: "Ωραίο τουμπανάκι με πιασίματα"Ναι καθημερινα δουλευει....εκανα επισκεψη εγω την Τεταρτη μονο η Αθηνα δουλευει κονσομασιον αυτη την στιγμη ,καθησαμε μαζι και τα λεγαμε ομορφα...με εκανε πετρα ωραιο τουμπανακι με πιασιματα οπως το γουσταρω,συζητησιμη και χωρις διαθεσεις να σε μαδησει σαν κοτοπουλο...απο οσο την εκοψα την φαση δε παιζει να προχωραει παραπανω το πραγμα εκει μεσα...το κλασσικο κωλομπαρο που πουλαει την παραμυθα του και σε γεμιζει με δουλεια για το σπιτι τρωγοντας τα ευρω σου σαν το Πακμαν!!!!Στα μειον του οτι στην μπαρα δουλευει και ενα τρανς και σου χαλαει το σκηνικο χωρις ομως να σε ενοχλει και καπου...παραγγελνεις τα ποτα,στα φερνει ευγενικα και φινιτο!!!!Για την Αθηνα και μονο που γνωριζω προσωπικα θα ξαναπερασω καποια στιγμη...δεν ειναι κατι τρομερο το μαγαζι γενικοτερα,ειναι και πολυ φρεσκο στην πιατσα ακομα "στηνεται" αλλα εχει προοπτικη αν φερει δυνατο ροστερ!!!
Και η Άντζυ και η Ελένη που τώρα έχει άδεια και λείπει σε ταξίδι δίνουν σούφρα... Η Κατερίνα, η Γεωργιανή με το ωραίο σώμα που λες όχι, θα εκπλαγώ αν ξαναπάς αύριο - μεθαύριο, τη ρωτήσεις και σου απαντήσει κάτι διαφορετικό! Πάντως από την περιγραφή σου και τα σχόλιά σου καταλάβα ότι πρέπει να είσαι πρωτάρης στη φάση κωλόμπαρο, έτσι;Άντζελα τη φώναξε η γκόμενα και Άντζυ ο τύπος με τις μπότες...
Έκφυλο γιαγιόνι...
Δίνει καμία σουφραδέλι εκεί μέσα?![]()
Η Ελένη την Τετάρτη το βράδυ ήταν εκεί συναγωνιστήΚαι η Άντζυ και η Ελένη που τώρα έχει άδεια και λείπει σε ταξίδι δίνουν σούφρα... Η Κατερίνα, η Γεωργιανή με το ωραίο σώμα που λες όχι, θα εκπλαγώ αν ξαναπάς αύριο - μεθαύριο, τη ρωτήσεις και σου απαντήσει κάτι διαφορετικό! Πάντως από την περιγραφή σου και τα σχόλιά σου καταλάβα ότι πρέπει να είσαι πρωτάρης στη φάση κωλόμπαρο, έτσι;
Αν σε ενδιαφερει να επισκεφτεις πες μου να σε διαφωτησω πληρως σε pm!!!!Παρότι δεν το βλέπω το εν λόγω ίδρυμα να ενδιαφέρει έστω και στο μέλλον άμεσα το παρόν thread, επειδή κάποιοι συχνάζουμε και εκτός γαμησάδικων είπες τη μαγική φράση για 'μένα αναφερόμενος στην Αθηνά: "Ωραίο τουμπανάκι με πιασίματα"![]()
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Και η Άντζυ και η Ελένη που τώρα έχει άδεια και λείπει σε ταξίδι δίνουν σούφρα... Η Κατερίνα, η Γεωργιανή με το ωραίο σώμα που λες όχι, θα εκπλαγώ αν ξαναπάς αύριο - μεθαύριο, τη ρωτήσεις και σου απαντήσει κάτι διαφορετικό! Πάντως από την περιγραφή σου και τα σχόλιά σου καταλάβα ότι πρέπει να είσαι πρωτάρης στη φάση κωλόμπαρο, έτσι;
γραψε μας τι θα βρεις ανοιχτο...μαγκες ψηνεται κανενας για κατεβασμα παρεα μερα που ειναι κιολας, οσοι ενδιαφερονται ας απαντησουν σε αυτο το σχολιο.
Το Pirouette κλειστόγραψε μας τι θα βρεις ανοιχτο...
Sorry ρε μαγκες επειδή δεν είμαι του thread.. Την Ελένη που το έχεις λέτε? Αν ναι, αυτή δεν γίνεται να είναι κάτω απο 65..με τιποτα όμως...Μωρε δύναμη ειναι απλά δεν ειναι μίλφ !!! Ειναι γκιλφάρα ! Επειδη έγραψες μιλφ για αυτο μπερδεύτηκα.
Μιλφς ειναι Κατερινα + Ελένη.
Sorry ρε μαγκες επειδή δεν είμαι του thread.. Την Ελένη που το έχεις λέτε? Αν ναι, αυτή δεν γίνεται να είναι κάτω απο 65..με τιποτα όμως...
Ξεραϊλα.Ο Λαζαρος εχει ξεμεινει απο γυναικες.Χαλι μαυρο.Περισσοτερες εχει ο Καμπερος στο Καπονελιγο πιο πανω.Κατα κυριο.Κατι Λατινες,καναδυο Γεωργιανες,εεεε τα υπολοιπα Ουκρανακια.Δεν προκειται να γαμησεις βεβαια αλλα κουβεντα να γινεται.Παίδες έχει περάσει κανείς τώρα τελευταία από roi mat λεωφόρο Αλεξάνδρας?
Για την Ελένη που έχει το μαγαζί λέει. Παλαιότερα ήταν κάποιες ώρες εκεί με το σκυλάκι της, δεν δούλευε βέβαια, εδώ και πολύ καιρό όμως δεν την έχω δει.Δεν υπάρχει Ελένη εκει μέσα που να είναι 65 χρονών.
Η Άντζι είναι η μεγαλύτερη εκει μέσα. Χωρις να είμαι σίγουρος για την ηλικία της.
Για την Ελένη που έχει το μαγαζί λέει. Παλαιότερα ήταν κάποιες ώρες εκεί με το σκυλάκι της, δεν δούλευε βέβαια, εδώ και πολύ καιρό όμως δεν την έχω δει.
Όταν να ξαναπάς ρώτα τα κορίτσια για αυτήν, πριν μερικά χρόνια πήγαινε κάθε μέρα.Εκτός απο Άντζι , Ελένη (την bbw νέα σε ηλικία) , Κατερίνα δεν έχω δεί καμία άλλη Ελένη εκει μέσα.