Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 198
- Like
- 51.274
- Πόντοι
- 35.948
Σήμερα το μεσημέρι, τσάρκα με πολλά ευτράπελα 

Ώρα 1:30μ.μ.
Μαραθώνος κ Αχιλλέως Ιζαμπέλα με κώλο-τραπεζάκι κι ελεύθερη φλογέρα όπου και όταν θέλει...
Μαραθώνος 59 όροφος Μαρσέλα με νορμάλ. Υπηρεσία με πολλά νεύρα
Μαραθώνος 59 κάτω δύο καινούριες λατίνες με πιασίματα. Βαλέρια και Μαρία. Η μία καστανή και η άλλη μελαχρινή. Η τσατσά φώναζε ότι κάνω συνέχεια βόλτα
Βάλε γκόμενες που να βλέπονται κ θα περάσω, απάντησα
Πρόγραμμα δεν είπε...
Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Μαριάννα η λατίνα, νταρντάνα με απλό πλέον
Μου είπαν η Μιωάννα είναι Βέργας 3 κ άλλαξα κατεύθυνση...
Βέργας 3 δεξιά Γκλόρια μελαχρινή ψιλή μιλφ με μεσοφόρι και Ειρήνη μελαχρινή γεματούλα με μεσοφόρι κι αυτή. Ελ.φλογέρα κι οι δυο.
Αριστερά Γκλόρια (νομίζω) μελαχρινή λατίνα μεσαίου ύψους. Κλασσικό σουλούπι λατίνας. Απλό πρόγραμμα. Δεύτερη κοπέλα Μιωάννα, ανοιχτόχρωμη σοβιετική 25-28 χρονών, νοχελική με 2.5 ωραίο βυζί. Πρόγραμμα επιλεκτική ελεύθερη φλογέρα
Η υπηρεσία μέσα στα νεύρα
Ραμαζάνι βλέπεται, 50% κάτω έσοδα...
Πλήρωσα και μπήκα...
Μου συνέβη κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ στα τόσα χρόνια...
Μπήκε μέσα μες τη ξινίλα, χούφτωσα τα βυζιά της και προσπάθησε να μου περάσει προφυλακτικό, ενώ ακόμη φορούσα το σώβρακο

Την απέβαλα αμέσως
και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω
Η υπηρεσία στον επόμενο την είπε ως Μιλάνα...
Προσοχή....

Ώρα 1:30μ.μ.
Μαραθώνος κ Αχιλλέως Ιζαμπέλα με κώλο-τραπεζάκι κι ελεύθερη φλογέρα όπου και όταν θέλει...
Μαραθώνος 59 όροφος Μαρσέλα με νορμάλ. Υπηρεσία με πολλά νεύρα
Μαραθώνος 59 κάτω δύο καινούριες λατίνες με πιασίματα. Βαλέρια και Μαρία. Η μία καστανή και η άλλη μελαχρινή. Η τσατσά φώναζε ότι κάνω συνέχεια βόλτα

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Μαριάννα η λατίνα, νταρντάνα με απλό πλέον

Μου είπαν η Μιωάννα είναι Βέργας 3 κ άλλαξα κατεύθυνση...
Βέργας 3 δεξιά Γκλόρια μελαχρινή ψιλή μιλφ με μεσοφόρι και Ειρήνη μελαχρινή γεματούλα με μεσοφόρι κι αυτή. Ελ.φλογέρα κι οι δυο.
Αριστερά Γκλόρια (νομίζω) μελαχρινή λατίνα μεσαίου ύψους. Κλασσικό σουλούπι λατίνας. Απλό πρόγραμμα. Δεύτερη κοπέλα Μιωάννα, ανοιχτόχρωμη σοβιετική 25-28 χρονών, νοχελική με 2.5 ωραίο βυζί. Πρόγραμμα επιλεκτική ελεύθερη φλογέρα

Πλήρωσα και μπήκα...
Μου συνέβη κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ στα τόσα χρόνια...
Μπήκε μέσα μες τη ξινίλα, χούφτωσα τα βυζιά της και προσπάθησε να μου περάσει προφυλακτικό, ενώ ακόμη φορούσα το σώβρακο

Την απέβαλα αμέσως

Η υπηρεσία στον επόμενο την είπε ως Μιλάνα...
Προσοχή....
Τελευταία τροποποίηση: