Εξτρα καβλες με οδηγησαν να παρατησω την πορεια οξυγονου και να παω να αναπνευσω πορνικο καθαρο αερα στα στενακια της πουτανομανας Φυλης.Χωρις να εχω πολυ χρονο στη διαθεση μου,πηγα τρεχοντας Φιλιππιδου αφου ολα τα αλλα ηταν κλειστα.Ανοιχτα,τα Φιλιππιδου πανω κατω ,το 59,τα 86αρια πανω κατω και το κατω το 84.Στο Φιλιππιδου κατω ηταν η Αγγελα απο το Δ22 με το ονομα Σαρα και η Βαλερια.Η Βαλερια εξακολουθρι να ειναι πολυ ωραιο μουνι αλλα δεν εχω περασει πολυ καλα μαζι της οποτε εχει φαει Χ απο εμενα.Η Αγγελα,ουτε να την βλεπω αν και το προγραμμα της που ανακοινωσε η τσατσα ηταν πολυ υποσχομενο λογο αναδουλειας.Επανω ηταν η Καριολινα,η Κορινα με τις βυζοτορπιλες και η Βερα η οποια δεν την ειχα ξαναδει μαλλον.Καλουτσικο κορμι με λιγο μπακα,ωραιες ποδαρες καλοφτιαγμενες,2αρι φτιαγμενο βυζι με απολαυστικη ρογα και προσωπακι συμπαθητικο,ξανθουλα καρε μαλλι απο Ουκρανια ορχομενη,την παρατησε ειπε ο αντρας της.Απλη ξεσκουφωτη τρομπονα,σεξακι σε δυο στασεις.Δεν κλεβει αλλα θελει να τελειωνεις γρηγορα καο πιεζει και αυτη κοντρα στο πισωκολλητο αλλα δεν σε αφηνει να βολευτεις και μα ριξεις τις πουτσιες που θελεις.
Στην ιεραποστολικη εχει καλυτερη συμμετοχη και παιζει με τις ρωγες σου.Το μουνακι της ειναι σαν ψωμακι Μπριος φουσκωτο αλλα το γεμιζει φρουη γλασσε η καριολα και δεν μπορεις να χωσεις τη μουσουδα σου.Την πηρα γιατι η Καρολινα ηταν αποσχολημενη αλλα και επειδη δεν ηταν εκει η πετιτ Ρουμπι.
Στη Φωκαιας μονο το 13 ηταν ανοιχτο.Διδυμου μονο το 8αρι με τις θειτσες.