Ξέχασα να πω ότι σταμάτησαν η νεφέλη,Κλειώ και Ολίβια αλλά ήρθαν νέα αστέρια η ΠΕΡΣΑ ΚΑΙ Η ΙΣΜΗΝΗ νομίζω την.λεγαν
Σταμάτησαν;;;
Κρέμασαν τα στρινγκ ή θα παίξουν μπάλα ιδιωτικά;
Ξέχασα να πω ότι σταμάτησαν η νεφέλη,Κλειώ και Ολίβια αλλά ήρθαν νέα αστέρια η ΠΕΡΣΑ ΚΑΙ Η ΙΣΜΗΝΗ νομίζω την.λεγαν
Απ' οτι έχει εννοηθεί εδώ μέσα (γιατί προσωπικά πάω στην πεπατημένη 50€) όσο πιο γαλαντόμος είσαι με την κοπέλα τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να πάρεις έξτρα. Βέβαια υπάρχουν και τα κριτήρια των εργαζομένων και αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερο στάζει το μουνάκι τους όταν σε βλέπουν τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να υποκύψουν. Λόγω επειδή το χρήμα είναι αφροδισιακό όσο περισσότερο χαλάσεις τόσο περισσότερα θα πάρεις.Στο κρύσταλ ποιες προχωράνε σε έξτρα ?... Πληροφορίες σε μύνημα
Εγώ πάντως δεν κατάλαβα.... Ποιος από σας είναι μασατζού....? Να ξέρουμε να του φερόμαστε διαφορετικά... Πιο τρυφερά....![]()
Εσύ πρέπει νάσαι μασατζου και άλλαξες το προφίλ.σου από alexis58 σε.alex5555 ξεσκεπαστηκες αλανιάρα ,καρθωθηκες εσύ και η παπατζου,χαχαχαΕγώ πάντως δεν κατάλαβα.... Ποιος από σας είναι μασατζού....? Να ξέρουμε να του φερόμαστε διαφορετικά... Πιο τρυφερά....![]()
Αρχικά δεν με λένε ούτε Αλέξη. Χαχαχα με εμένα ασχολείσαι ακόμα ρε μαλακα. Έλεος δείξε σεβασμό στο νήμα. Εδώ είμαστε για να ενημερώνουμε πάνε κάνε όντως κανένα μασάζ μετά έλα πες μας . Ουστ από εδωΕσύ πρέπει νάσαι μασατζου και άλλαξες το προφίλ.σου από alexis58 σε.alex5555 ξεσκεπαστηκες αλανιάρα ,καρθωθηκες εσύ και η παπατζου,χαχαχα
Με κατάλαβες...............Εσύ πρέπει νάσαι μασατζου και άλλαξες το προφίλ.σου από alexis58 σε.alex5555 ξεσκεπαστηκες αλανιάρα ,καρθωθηκες εσύ και η παπατζου,χαχαχα
Ααα εσύ είσαι εγώ ; Τι μαλακια τραβάει ο κοσμοςΜε κατάλαβες...............
Αντε.γαμησου αδερφαρα,μαλακας.εισαι και φαίνεσαι αλεξοθλα.κρυφομασατζουΑρχικά δεν με λένε ούτε Αλέξη. Χαχαχα με εμένα ασχολείσαι ακόμα ρε μαλακα. Έλεος δείξε σεβασμό στο νήμα. Εδώ είμαστε για να ενημερώνουμε πάνε κάνε όντως κανένα μασάζ μετά έλα πες μας . Ουστ από εδω
Πλήρωνε.μαλακα να.σε.τραβανε τα τραβελιαΑαα εσύ είσαι εγώ ; Τι μαλακια τραβάει ο κοσμος
Κούρασες μεγάλε, τσίμπα την αναφορά σου και άδειασε μας την γωνιά.Αντε.γαμησου αδερφαρα,μαλακας.εισαι και φαίνεσαι αλεξοθλα.κρυφομασατζου
Εσύ πρώτα εβρησες και να με. βγάλουν στα.αρχιδια μου παλιοβλακαΚούρασες μεγάλε, τσίμπα την αναφορά σου και άδειασε μας την γωνιά.
Μαλακά εγώ έχω πάει σε όλα τα μασάζ και έχω γράψει κριτικές και έχω περιγράψει κοπέλες και υπηρεσίες με ανάλυση εσύ τι ρόλο βαράς εδώ μέσα δεν ξέρω άντε πες την μαλακια σου να μαζέψεις κανένα μήνυμα και μην μας πρηζεις τα αρχιδια μαλακισμένηΠλήρωνε.μαλακα να.σε.τραβανε τα τραβελια
ρε φυγε απο εδω...αμεα...Εσύ πρώτα εβρησες και να με. βγάλουν στα.αρχιδια μου παλιοβλακα
Έξαλλος...........τελικά μάθαμε ποια είναι η μασατζού;Κούρασες μεγάλε, τσίμπα την αναφορά σου και άδειασε μας την γωνιά.
Έχει και άλλη μία εδώ μέσα πέρα από αυτήν την μαλακο , μου είχε στείλει μήνυμα προσωπικό όταν την έθαψα τι φάση και τα λοιπά τότε είχε το όνομα της όπως δούλευε τώρα το έχει κάνει αντρικό και γράφει δήθεν κριτικές. Είναι ανάμεσα μας ρε οι κρυφοπουτανεςΈξαλλος...........τελικά μάθαμε ποια είναι η μασατζού;![]()