GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.779
- Πόντοι
- 32.165
Καλώς τ αγορι του Βορρά!
Κάθε φορά με σκλαβωνεις αγαπημένε!!Την πιο γλυκια καλημερα στο πιο γλυκο στο πιο ερωτευσιμο αλλα και σεξουαλικο πλασμα στο σαιτ..Καλημεεερααααα κουμπαααραααααααααα.....![]()
Παρολο π μ ειπες οτι μ ειπες εγω εδω θα περναω να λεω ενα καλησπερα! Στο κατω κατω οι φωτογραφιες σου στα 4 ειναι ολα τα λεφτα! Ευγε! Τα φιλια μου και να εισαι καλα!Καλώς τ αγορι του Βορρά!
Επίσης γλυκό αγορι μου!
Δεν σου είπα κάτι που δεν ισχύει καλε μου,επιλέγω σπάνια νέα άτομα(γνωστό σε όλους),κι εαν δεν συμπίπτουν τα θελω μου με τον αλλον,δεν προχωρώ σε ραντεβού-εξάλλου το εχω δηλώσει κι αυτο ,ότι κάνω ραντεβού για τις καυλες μου και παραμένω πίστη στους όρους μου-Παρολο π μ ειπες οτι μ ειπες εγω εδω θα περναω να λεω ενα καλησπερα! Στο κατω κατω οι φωτογραφιες σου στα 4 ειναι ολα τα λεφτα! Ευγε! Τα φιλια μου και να εισαι καλα!
Την αλήθεια λέω κουμπαρα ....Κάθε φορά με σκλαβωνεις αγαπημένε!!
δε χορταινω με τιποταΜετά από μια μέρα με όμορφα & παθιασμένα ραντεβού, να πω την καληνύχτα μου
![]()
Μωρό μου εσύ!!!δε χορταινω με τιποτα
Και άλλος συναγωνιστής αποκαλείται "αγόρι του βορρά"; Χμμμ...Απαιτώ αποκατάστασηΚαλώς τ αγορι του Βορρά!
Επίσης ματάκια μουΚαλημερα κουμπαρουλα μου μια ομορφη και ηρεμη Τεταρτη να εχεις....![]()
Αχ..τι να κάνω που εχω αδυναμία σ όλα τ αγορια,απ το Βορρά μέχρι το Νότο..εσύ είσαι από τα πολύ αγαπημένα μουΚαι άλλος συναγωνιστής αποκαλείται "αγόρι του βορρά"; Χμμμ...Απαιτώ αποκατάσταση![]()
Κομπρεσερατο όπως μόνο εσύ ξέρειςΚαυλιαρικες καλημέρες
![]()
Θα την πω την κουβέντα μου πάλι για την Τζο.. Μετά και από αυτο το ραντεβού που κάναμε δεν μπορώ να μην τα πω... Συνήθως όταν συναντάς πολλές φορές μια γυναίκα συνηθίζεις λίγο.. Βαριέσαι λίγο.. Πέφτει η ένταση και το πάθος. Με την Τζο γίνεται το ανάποδο Κάθε φορά και πιο πολύ ένταση βάζουμε.. Αυτή τη φορά κυρίως αυτή από πανω.. Με διέλυσε.. Ασταμάτητα.. Κόντεψε να με σκάσει.. Πόση καβλα έχει αυτή η γυναίκα?? Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί θα καβλωσουμε όλοι.. Τζο μου να είσαι καλά κορίτσι μου.. Και θα τα πούμε ξανά σύντομα..!!!