You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.399
- Πόντοι
- 1.346
Απλό ακαποτο τι εννοείς;
Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 22.331
- Πόντοι
- 8.296
Τσιμπούκι χωρίς προφυλακτικό.. τι άλλο θα μπορούσε να εννοεί;Απλό ακαποτο τι εννοείς;
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.399
- Πόντοι
- 1.346
Καλα μην εισαι σιγουρος, τελευταια παιζουν πολλα ακαποτα.Τσιμπούκι χωρίς προφυλακτικό.. τι άλλο θα μπορούσε να εννοεί;
Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 22.331
- Πόντοι
- 8.296
Πάντα έπαιζαν, απλώς αυτοί που τα παίρνουν δεν το διατυμπανίζουν δημοσίως. Είμαι σίγουρος πως εννοούσε ακάποτο τσιμπούκι.Καλα μην εισαι σιγουρος, τελευταια παιζουν πολλα ακαποτα.![]()
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.399
- Πόντοι
- 1.346
Μερικοι το κανουν, δες μνμ πιο πισω.Πάντα έπαιζαν, απλώς αυτοί που τα παίρνουν δεν το διατυμπανίζουν δημοσίως. Είμαι σίγουρος πως εννοούσε ακάποτο τσιμπούκι.
Πλακα πλακα και η Λαρα κλεινει 10ετια.......ειναι παλια πλεον....Την πηρε καμια 4ετια να το καταλαβει αυτο..
Χρειαζεται λιγο υπομονη με τα νεα και ομορφα κοριτσια!
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.399
- Πόντοι
- 1.346
και βαλε.. αν θυμαμαι καλα 2012 πρωτη εμφανιση στο λα φαμΠλακα πλακα και η Λαρα κλεινει 10ετια.......ειναι παλια πλεον....
Ναι αλλα ειναι σαν hobit.....εμφανισιακα δεν βλεπετε μονο για να καθαριζει σκαλες ειναιΗ Ναταλυ πρωϊνα ειναι καλη...
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.854
- Πόντοι
- 3.506
Η εμπειρία μου με την Σουζάνα ήταν κάκιστη. Την πήρα πέρσι στο Λας Βέγκας όταν δεν βρήκα τα άλλα σκυλιά του πολέμου. Το μόνο αξιόλογο ήταν το τσιμπούκι της που με την γλώσσα της κόντεψε να μου δέσει κόμπο το πουλί. Μετά όμως ήταν έσχος όχι γιατί το βυζί ήταν σαν πετσί που έφτανε στο πάτωμα αλλά γιατί είχε ένα στιλάκι εγώ κάνω αυτά και αν σου αρέσει ενώ στο σαλονάρισμα ήταν μόνο πρόλογο. Δεν κάνει η γυναίκα ούτε από εμφάνιση ούτε από απόδοση.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.399
- Πόντοι
- 1.346
Για την ηλικια της καλη ειναι..Ναι αλλα ειναι σαν hobit.....εμφανισιακα δεν βλεπετε μονο για να καθαριζει σκαλες ειναι
Τι ρατσα ηταν το σκυλι;Η εμπειρία μου με την Σουζάνα ήταν κάκιστη. Την πήρα πέρσι στο Λας Βέγκας όταν δεν βρήκα τα άλλα σκυλιά του πολέμου. Το μόνο αξιόλογο ήταν το τσιμπούκι της που με την γλώσσα της κόντεψε να μου δέσει κόμπο το πουλί. Μετά όμως ήταν έσχος όχι γιατί το βυζί ήταν σαν πετσί που έφτανε στο πάτωμα αλλά γιατί είχε ένα σκυλάκι εγώ κάνω αυτά και αν σου αρέσει ενώ στο σαλονάρισμα ήταν μόνο πρόλογο. Δεν κάνει η γυναίκα ούτε από εμφάνιση ούτε από απόδοση.
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.854
- Πόντοι
- 3.506
Σε πρόλαβα, οι γαμημενες πρωτοβουλίες του πληκτρολογίουΓιατι την ηλικια της καλη ειναι..
Τι ρατσα ηταν το σκυλι;
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.399
- Πόντοι
- 1.346
Νομιζω μια απο αυτες εχει ενα μικρο σκυλακι και το παιρνει και στην δουλεια καμια φορα.Σε πρόλαβα, οι γαμημενες πρωτοβουλίες του πληκτρολογίου
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.854
- Πόντοι
- 3.506
Μόνο για την εμπειρία του σκουιρτινγκ αξίζει να την πηδήξεις 2-3 φορές.Ναι αλλα ειναι σαν hobit.....εμφανισιακα δεν βλεπετε μονο για να καθαριζει σκαλες ειναι
Αν μου έλεγαν κλωνοποιούμε την Λάρα και την Νάταλι στην φάση που είναι και με το πρόγραμμα που κάνει η κάθε μια. Ποια θα γαμούσες για την υπόλοιπη ζωή σου; Θα έλεγα και δεύτερη ζωή να είχα την Λάρα θα προτιμούσα.
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.854
- Πόντοι
- 3.506
Δυο φορές πετάχτηκα από δυο κατσαρίδες που μου επιτέθηκαν. Η μία ήταν της Τσαρίνας και η άλλη νομίζω της Σουζάνας (αν δεν κάνω κάποιο τρομερό λάθος)Νομιζω μια απο αυτες εχει ενα μικρο σκυλακι και το παιρνει και στην δουλεια καμια φορα.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.399
- Πόντοι
- 1.346
Μην κολατε με μια κοπελα οσο καλη και ομορφη να ειναι.. θα σταματησει καποια στιγμη και μετα θα σας κακοφανει.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.399
- Πόντοι
- 1.346
Η Τσαρινα ειχε σιγουρα.Δυο φορές πετάχτηκα από δυο κατσαρίδες που μου επιτέθηκαν. Η μία ήταν της Τσαρίνας και η άλλη νομίζω της Σουζάνας (αν δεν κάνω κάποιο τρομερό λάθος)
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.854
- Πόντοι
- 3.506
Ειδικά τώρα με τα ραντεβού με ξενέρωσε απίστευτα οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσω. Απλά το λέω σαν σύγκριση δύο υποτίθεται δυνατών χαρτιών της πρωινής βάρδιας.Μην κολατε με μια κοπελα οσο καλη και ομορφη να ειναι.. θα σταματησει καποια στιγμη και μετα θα σας κακοφανει.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.399
- Πόντοι
- 1.346
Εμενα δεν με ξενερωσε καθολου αυτο, ισα ισα με βολεψε..Ειδικά τώρα με τα ραντεβού με ξενέρωσε απίστευτα οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσω. Απλά το λέω σαν σύγκριση δύο υποτίθεται δυνατών χαρτιών της πρωινής βάρδιας.
Αλλου εχω θεματακι μαζι της, το καλοκαιρι που μας περασε καναμε πουτσοτριψιματα, τωρα τα εκοψε..οκ καταλαβαινω θεμα υγειας μου ειπε. Δεν παιζεις μ αυτα.
Λεω τωρα ομως, αν ερθει το καλοκαιρι και μου πει ξερεις τωρα εκοψα π.χ τα φιλια, ε εκει ας πουμε θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να ξανα παω.
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.854
- Πόντοι
- 3.506
Αν κόψει το gfe πίστεψε με θα χάσει πάνω από το 50% των πελατών. Θα είναι ένα απλά ωραίο γαμεύσιμο πιπινάκι. Το gfe πρόγραμμα κρατάει τους περισσότερους και οι γλυκές της τρύπες που τις δίνει μόνο για γλείψιμο. Εκτός αν αποφασίσει να κάνει αναβάθμιση στο πρόγραμμα και αρχίσει να δίνει το γλυκό της γκροβεράκι.Εμενα δεν με ξενερωσε καθολου αυτο, ισα ισα με βολεψε..
Αλλου εχω θεματακι μαζι της, το καλοκαιρι που μας περασε καναμε πουτσοτριψιματα, τωρα τα εκοψε..οκ καταλαβαινω θεμα υγειας μου ειπε. Δεν παιζεις μ αυτα.
Λεω τωρα ομως, αν ερθει το καλοκαιρι και μου πει ξερεις τωρα εκοψα π.χ τα φιλια, ε εκει ας πουμε θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να ξανα παω.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις