aidiogliftis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 5.122
- Πόντοι
- 1.056
Έχει ανακληθεί η ιδιότητα του ως μέλος λόγω πολλών αναφορών για τις μαλακιες που τρώει, αποκορύφωμα τα ρυζοφελιζολΜέλος του μπου είναι. Πηδάει 50 λεπτά χωρίς να χύσει
Έχει ανακληθεί η ιδιότητα του ως μέλος λόγω πολλών αναφορών για τις μαλακιες που τρώει, αποκορύφωμα τα ρυζοφελιζολΜέλος του μπου είναι. Πηδάει 50 λεπτά χωρίς να χύσει
Δεν τις τρωει, για μόνωση τις θέλει, ξεκίνησε το "σπίτι μου ΙΙ"Έχει ανακληθεί η ιδιότητα του ως μέλος λόγω πολλών αναφορών για τις μαλακιες που τρώει, αποκορύφωμα τα ρυζοφελιζολ![]()
Ενα εκπαιδευμενο ατομο απο @dimigoallΕχ
Έχει ανακληθεί η ιδιότητα του ως μέλος λόγω πολλών αναφορών για τις μαλακιες που τρώει, αποκορύφωμα τα ρυζοφελιζολ![]()
Άστεγος ήταν μέχρι τώρα?Δεν τις τρωει, για μόνωση τις θέλει, ξεκίνησε το "σπίτι μου ΙΙ"
Άσε ρε πονηρέ....Ενα εκπαιδευμενο ατομο απο @dimigoall
Ποτε δεν ανακαλειται..
Μονο ψηλά ανεβαίνει
Μεντορας : @dimigoall
Εισηγητής : @professor x
Όταν τα λέω εγώ ότι δε μας λυπάται καθόλου ξέρω!!!Α ΡΕ LADY......AAAAAAAAAAAAAA ΡΕ ΛΑΔΥ τι μας κανεις!!!!!!!!![]()
Άτιμο κορίτσι θα μας κάνεις να τ'ανοίξουμε τα κεφάλια μας κι εγώ και ο @pasteliosΚαλησπέρα σε όλους!!
![]()

Πρόσεχε μην πάθεις λουμπαγκοΜου ειπες να σπρώξω..
Τα χουμε πει!!σας θέλω σε φόρμα και όχι με ταλαιπωρημενο κεφαλάκι.

Να "σφίξει "θέλει....Μάζεψε τον, έχει ξεσαλώσει. Τι του συνέβη;

.... μισές δουλειές ,ποτέ!Να ξεκινήσεις το γλυψιμο και να μην ξέρεις που να σταματήσεις
Πότε δεν θ άφηνα την δουλειά μαζί σου στη μέση.... μισές δουλειές ,ποτέ!
...μονο φτυνει?!?! Ποταμια ολοκληραΔεν πιστεύω να ..φτύνει όταν μιλάει.!!!
....να κανεις προθερμανση πρωτα, μην καεις!!!Θέλω να κάνω 50 λεπτά αχαλίνωτο σεξ στη Λαίδη.![]()
....να κανεις προθερμανση πρωτα, μην καεις!!!
![]()
Αυτή η φάτσα έχει πάντα μια απάντηση.....
σε λιγο θα βαλει και αμυγδαλες ρε Πανουλη και εσυ θες πατουσακια;Πατουσακια ;
Απο κάτω πλευρα ?