Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.970
- Πόντοι
- 5.956
Προσεξε.....θα φερω ζυγαρια...Σε ευχαριστώ πολύ !
Μετά από πάρα πολύ καιρό αποφάσισα να ξεκινήσω γυμναστήριο πρέπει σε τέσσερις μέρες να χάσω τέσσερα κιλά![]()
Προσεξε.....θα φερω ζυγαρια...Σε ευχαριστώ πολύ !
Μετά από πάρα πολύ καιρό αποφάσισα να ξεκινήσω γυμναστήριο πρέπει σε τέσσερις μέρες να χάσω τέσσερα κιλά![]()
Η ζυγαριά έχει χαλάσει !!!Προσεξε.....θα φερω ζυγαρια........και μετα εχει τιμωρια.

Θα σου πάρουμε μία.... Μην ανησυχει΄ς!!!!!!!!!!!!!!!!Η ζυγαριά έχει χαλάσει !!!![]()
Εχω δικη μου εσωτερικη ζυγραια που δουλευει σε συγκεκριμενη σταση.....Η ζυγαριά έχει χαλάσει !!!![]()
τη δική μου ζυγαριά δεν την αποχωρίζομαι έχει συναισθηματική αξίαΘα σου πάρουμε μία.... Μην ανησυχει΄ς!!!!!!!!!!!!!!!!
Και αν χαλάσει και αυτή, θα πάρουμε και άλλη
Δεν σου είπα να την πετάξεις. Απλά θα την κρατήσεις, αλλά επειδή είναι χαλασμένη θα ζυγίζεσαι και σε μια άλλη..... συν την μέθοδο δάσκαλου!!!!!!!!!!!!!!1τη δική μου ζυγαριά δεν την αποχωρίζομαι έχει συναισθηματική αξία![]()

Και να ειναι τουλαχιστον στους 28 βαθμους παρακαλω.Μία γλυκιά παρατήρηση
Οταν κλείνετε ραντεβού παρακαλώ πολύ να πηγαίνετε πιο νωρίς στο δωμάτια να ανοίγετε το κλιματιστικό για να είναι ζεστό το δωμάτιο γιατί αυτές τις μέρες κάνει πάρα πολύ κρύο !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....![]()

Tι!!!!!!!!! 28 βαθμούς????? Θα πουντιάσει... 32 και βλέπουμε!!!!!!!!!!!!!Και να ειναι τουλαχιστον στους 28 βαθμους παρακαλω.
Να το προσεχετε το κοριτσι.
![]()
Φταίει η απόσταση που δεν το έχουμε εξακριβώσει ακόμα αλλα να το κανονισουμεΕμεις οι 2 νομίζω ταιριάζουμαι πολυυυυ έχουμε τις ιδιες αποψεις !
![]()
Και η δικιά μου, έχει ρίξει κλάμα για την πάρτη μουτη δική μου ζυγαριά δεν την αποχωρίζομαι έχει συναισθηματική αξία![]()
.... και δεν το μαρτυραμε!Ρε τι τραβαμε
είσαι κρυουλιάρα καρδιά μου ;;Μία γλυκιά παρατήρηση
Οταν κλείνετε ραντεβού παρακαλώ πολύ να πηγαίνετε πιο νωρίς στο δωμάτια να ανοίγετε το κλιματιστικό για να είναι ζεστό το δωμάτιο γιατί αυτές τις μέρες κάνει πάρα πολύ κρύο !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....![]()
Πραγματικο ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ...φτου σου κοπελαρα μου!
Είσαι ένα κομψοτέχνημα κοριτσάρα μου!!!
Θηλυκό που βάζει κάτω τσούρμο 25άρες.....
Πανέμορφη...
πολύ κρυουλιάρα !είσαι κρυουλιάρα καρδιά μου ;;