You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγγελίες Transexual
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.883
- Πόντοι
- 6.727
Ναι αλλά ακόμα δεν έχει πάει κανείς χαχαχαχΠάντως τιμια που δεν θέλει και δώρο...να τα λέμε και αυτά...
Aitheras69
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2022
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Μια μικροσωμη τρανς ρε παιδιά για πρωτάρη????
χαχα κανε την αρχή και πες μας...ειναι ωραιο κοριτσι...νταρντανα τρανς ενεργοπαθητικη...Ναι αλλά ακόμα δεν έχει πάει κανείς χαχαχαχ
KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.883
- Πόντοι
- 6.727
Χαχαχαα περιμένω κανένα άλλονχαχα κανε την αρχή και πες μας...ειναι ωραιο κοριτσι...νταρντανα τρανς ενεργοπαθητικη...
O κάθε ένας σκέφτεται διαφορετικά....κανενα κομπλεξ...απλές ερωτήσεις έκανα και θιχτηκες παρα πολυ για κάποιο λογο...δεν θα έπρεπε να ειχες θιχτει τοσο πολυ. εσυ το έκανες τοσο θεμα. καλη συνεχεια.
Δεν είναι τρανςχαχα κανε την αρχή και πες μας...ειναι ωραιο κοριτσι...νταρντανα τρανς ενεργοπαθητικη...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μιλήστε της πρώτα και θα καταλάβετε τι λεωO κάθε ένας σκέφτεται διαφορετικά....
Δεν είναι τρανς
Για αυτήν που λέει χωρίς δώρο γυμνασμένη κλπO κάθε ένας σκέφτεται διαφορετικά....
Δεν είναι τρανς
Μιλήστε της πρώτα και θα καταλάβετε τι λεω
Τελικά λέει τίποτα?![]()
Alisia 25 ετον έλα να ξεσκιστούμε στα γαμισια.
Έλα να καυλώσουμε και να χύσουμε παρέα είμαι η Αλισια τρανς παίζω ενεργό παθητικά ή παθητικά με δυνατά προσόντα Έλα να παίξουμε μαζί σε περιμένω στο χώρο μου 6984465447kanesex.com
Πρόσφατη άποψη κανείς?? Αξίζει ως παθητική? Ξέρουμε τιμή?
Nikos Papafiggos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2024
- Like
- 406
- Πόντοι
- 20
Zetaki kaylaki Υπάρχει κάποια πλήροφορία για εδώ?
Πρεζάκι αλλοπρόσαλλο. Πήγα σε έναν χώρο οκ, αλλά η τύπισσα είχε πάρει ουσίες και δεν ηταν στα συγκαλά της. Δεν συνέχισα παραπέρα.Τελικά λέει τίποτα?
Julio José Iglesias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 736
Αυτό έχω διαπιστώσει και εγώΤο μόνο κακο της Βίκυς είναι ότι δεν της σηκώνεται πάντα
George BarbaTroll
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.531
- Πόντοι
- 3.446
Πουρή,σε εμένα ψιλομύριζε κιόλας η περιοχή εκτός από το ότι ήθελε βίντσι για να σηκωθεί , εντελώς ντεκαυλέ κατάσταση, άντε γειάΑυτό έχω διαπιστώσει και εγώ
Julio José Iglesias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 736
Ούτε εγώ είμαι fan μήπως κάποιο άλλο σπίτι θα ήταν ποιό πολύ της φάσης μας?Πουρή,σε εμένα ψιλομύριζε κιόλας η περιοχή εκτός από το ότι ήθελε βίντσι για να σηκωθεί , εντελώς ντεκαυλέ κατάσταση, άντε γειά
batraxos!!
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 6.420
- Πόντοι
- 1.206
ρε μουτρα καλα δεν εχετε παρει αυτο τ μωρο ακομα ?????τ να σας πω ντροπη τρανς ειναι κανονικη ,πατε και χαλατε τ λεφτα σας σε μαλακιεςπως την βλέπετε παιδιά; το τόλμησε κανένας θαρραλέος ;![]()
![]()
Χωρίς Δωρα Πολύ Γυμνασμένη Όμορφη Για Αθλητή μόνο -- Whatsapp - ΔΙΑΒΑΣΕ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ειμαι Όμορφη και Γυμνασμενη με φυσική Ομορφιά Πρόσωπο και Θηλυκό Σώμα, με Δικά μου Μακρυά Μαλλιά . Οι φότος μου είναι 1.000% αληθινές. Δεν έχω απορριφθεί ποτέ από άντρες που γουστάρουν τρανς . Είμαι Ευκατάστατη, Μένω σε ομορφο σπιτι. Ψάχνω ότι ψάχνετε όλοι, δηλαδή να περάσουμε καλά και...kanesex.com
KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.883
- Πόντοι
- 6.727
Η Ηρώ αξίζει;
George BarbaTroll
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.531
- Πόντοι
- 3.446
Εγώ είμαι πολύ γέρος γι'αυτην .ρε μουτρα καλα δεν εχετε παρει αυτο τ μωρο ακομα ?????τ να σας πω ντροπη τρανς ειναι κανονικη ,πατε και χαλατε τ λεφτα σας σε μαλακιες
George BarbaTroll
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.531
- Πόντοι
- 3.446
Φυλής 99 ίσως ; Αλλά δεν νομίζω ψιλομπαζόλες είναι εκεί .Θα μας τα φάνε τα λεφτά οι Βραζιλιάνες .Αν έχεις καλομάθει με Bruna , Cammy , Yara κλπ κλπ τι να κλάσουν οι άντρακλες οι τραβέλες εδώΟύτε εγώ είμαι fan μήπως κάποιο άλλο σπίτι θα ήταν ποιό πολύ της φάσης μας?
( Συγγνώμη κιόλας)
batraxos!!
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 6.420
- Πόντοι
- 1.206
ντξ ρ μουτρο οτυ πεις
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 9.243
- Πόντοι
- 2.636
Πηγαίντε κάποιος στη Δεληγεώργη στο Μετάξι μεριά - να μας πείτε τι έχει τελικά και ώρες. Έχω να πάω από το 2008...χαχαντξ ρ μουτρο οτυ πεις
batraxos!!
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 6.420
- Πόντοι
- 1.206
μια γρια ενας θεος ξερει τ ειναι δεν καταλαβενεις και τ βραδυα πρεπει ν εχει ενα κρος ψιλη δεν θημαμαι ονωμα χρονια στ κουρμπετι την ξερουν ολη
batraxos!!
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 6.420
- Πόντοι
- 1.206
Zetaki kaylaki
Καυτη τρανς ενεργοπαθιτικη για καυτα παιχνίδια. Σε περιμένω στον χώρο μου για καυτές στιγμές γεμάτες ηδωνη με άνεση χρόνου 6974561758
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 8K