Και οι 2 ειναι πολυ μετριες εμφανισιακα..ειναι σαν να συγκρινεις dacia με ζασταβα...Η Σοφία την κατουραει την Ριτα. Μην συγκρίνεις BMW με Ζασταβα
Απλα ΔΕΝ περνεις κανενα!!!
Και οι 2 ειναι πολυ μετριες εμφανισιακα..ειναι σαν να συγκρινεις dacia με ζασταβα...Η Σοφία την κατουραει την Ριτα. Μην συγκρίνεις BMW με Ζασταβα
Αν δεις τωρα την εχει κανονικα στο προγραμμα.Φιλος στο αλλο σιτε δεν λεει σε ποιο μαγαζι ειναι. Μηπως μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ποιες ειναι οι βιλλες? Ποια οδο και τι βαρδια δουλευει το μωρο. Ευχαριστω πολυ.
Η Σοφια ηταν ωραια γυναικα,τωρα λογο ηλικιας επεσε λιγο.Και οι 2 ειναι πολυ μετριες εμφανισιακα..ειναι σαν να συγκρινεις dacia με ζασταβα...
Απλα ΔΕΝ περνεις κανενα!!!
Που μπορουμε να δουμε φωτογραφιες της Κατερινας;Ειναι καλη σε εμφανιση η μικρη και βγαζει ωραια βογγητα στο σεξ αλλα πολυ τουπε. Ολο ειρωνια και σχολια στα Ρωσικα/Ουκρανικα
Στο πράσινο το γωνιακό, εκεί που ξεκινάνε τα χαλίκια. Πήγα προχθές επειδή ήξερα οτι δουλεύει πρωινή και μου λέει η τσατσά σήμερα είναι βραδινή βάρδια. Τελείως για τον πούτσο.Ξερεις κανεις σε ποια δουλευει μια Μπιανκα κοντα στα ξυλινα;Γυρω στα 25 πρεπει να ναι
Αξιζει η Μπιανκα?? Μια φορα που την ειδα βγηκε στο σαλονι με κατι παντοφλες και μου επριζε τα @@ να περασω δεν με αφηνε να φυγω...φυσικα και εφυγα μετα απο λιγο, τελειως απεριποιητη ηταν..Στο πράσινο το γωνιακό, εκεί που ξεκινάνε τα χαλίκια. Πήγα προχθές επειδή ήξερα οτι δουλεύει πρωινή και μου λέει η τσατσά σήμερα είναι βραδινή βάρδια. Τελείως για τον πούτσο.
οταν λες βρωμικα πχ;Καλημερα χυστες. Ελειπα αρκετο καιρο αλλα απο οτι καταλαβα και απο οτι ειδα εχτες παλι τα ιδια και τα ιδια. Εχουμε καταντησει να μιλαμε για κοπελες που δουλευαν προ δεκαετιας και λογικο εφοσον δεν υπαρχει και τιποτα καλυτερο σε μια πολη 1+μμυριου. Αυτο που ξερω ειναι παλι θα κανω γυρα απο Ναταλι απο Ειρηνη που γαμουσα πριν 15 χρονια και για να χαλαρωσω και να κοιμηθω με πιπα απο την θεια Χριστινα. Και για τιμες κλαφτα...Καθε περυσι και καλυτερα ακομα και στο γαμησι....Εχτες κατα τις 6 το απογευμα ειδα κλειστα φωτα Ναταλι και δεν σταματησα. Πηγα πρακαρα το αμαξι στο στενο της Φριξου και ενα παλικαρι εβγαινε απο εκεινο το ρδελο που εχει ενα ξυλινο παραβαν πριν μπεις μεσα. Βγαινει ενας τσατσος ψιλοβαρυμαγκας μου λεει εισαι τυχερος γιατι θα εισαι ο τελευταιος κλεινουμε. Εχω Ελισσαβετ Ελληνιδα με φουλ προγραμμα. Βγαινει ενα αδυνατο προμιλφ εως και μιλφ. Περνω 80 γυμνο με πρωκτικο. Φιλοτιμο θα ελεγα αλλα οχι για μενα που μ αρεσουν τα βρωμικα. Πιπα καλη, σουφρα πιτα στο τζελ αλλα την εσκισα καλα. Δυνατο σημειο το μουγκρητο που εβγαζε προσπαθουσε να κρυψει τις τσιριδες μαλλον να μην ακουει ο τσατσος εξω. Αυτα.
εγω θα σου λεγα οχι αδερφεΑξιζει η Μπιανκα?? Μια φορα που την ειδα βγηκε στο σαλονι με κατι παντοφλες και μου επριζε τα @@ να περασω δεν με αφηνε να φυγω...φυσικα και εφυγα μετα απο λιγο, τελειως απεριποιητη ηταν..
Πολλα και διαφορα φιλος.. Πολλα και διαφορα.οταν λες βρωμικα πχ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγω θα σου λεγα οχι αδερφε
δεν μου αρεσουν αυτα τα πολλα και διαφοραΠολλα και διαφορα φιλος.. Πολλα και διαφορα.
Καλα κανεις.δεν μου αρεσουν αυτα τα πολλα και διαφορα![]()
Ε πως νομιζεις εκανε πελατεια η Σοφια;; και αν δεν εκοβε το πρωκτικο, θα ειχε αρκετο κοσμο μεχρι και σημερα.ΔΩΣΤΕ βρωμικα στο λαο ρεεε.!!!!!!
ΥΓ. ....αδυνατω να πιστευω, οτι η Σοφια ειχε παρομοιο προγραμμα με Ριτα...ραισε το συμπαν μου.!!!!!!! ...την ειχα για καλο κοριτσι, αν και εχω να παω μαζι της καμια 5ετια και βαλε....
Ενταξει, στο δωματιο ηταν σουπερ, τα εβγαζε τα λεφτα της, ασε που μεχρι τοτε και εγω δυσκολα εκανα βρωμικα, μεσα στον κορονοιο υποτροπιασα.!!! και απο το τοτε το 69 κτλ παει συνεφο....Ε πως νομιζεις εκανε πελατεια η Σοφια;; και αν δεν εκοβε το πρωκτικο, θα ειχε αρκετο κοσμο μεχρι και σημερα.
Εγω καπου εκει την σταματησα , καμια 4ετια περιπου εχω να περασω μαζι της.Ενταξει, στο δωματιο ηταν σουπερ, τα εβγαζε τα λεφτα της, ασε που μεχρι τοτε και εγω δυσκολα εκανα βρωμικα, μεσα στον κορονοιο υποτροπιασα.!!! και απο το τοτε το 69 παει συνεφο....
Το βασικο ειναι τα πουτσοτριψιματα, και τα φιλια με γλωσσα..οταν λες βρωμικα πχ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτή η μασιά καλή είναι εμφανισιακά ;Live
Στουντιο παρανταις, Αλινα..ωραιο μιλφακι.
Κοροβαγκου, Γαληνη!
φριξου στο ινσαιντ Μαρια απο κολομβια.. και διπλα στο σεξ εν δε σιτι, η τζοανα, δυστυχως δεν δινει κωλο!
Μπελα ντονα η Λαρα, στο γκοτιβα η Ναταλια.
Βιλλες, στο λιπς μια μιλφ δεν την ξερω..σε αυτο με το ασανσερ ινα γεματουλα και απεναντι στο λαιτς η ελινα.
Στο γωνιακο μινωταυρου αντελινα και στα φρει χαους δυο που δεν ξερω, στο πρωτο μια μιλφ, ισως δουλευε παλια στην φριξου, δινει με 60 κωλο!
Εκλεισα για αυριο ραντεβου με Λαρα..σημερα ολο ετσι δουλευει! αν δεν παω παρτε με τηλ. να σας δωσω το ραντεβου μου! χαχα
περναω σε λιγο με ναταλι!