Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.062

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.607
Πόντοι
3.296
Λάβε υπόψη ... ότι το άτομο , μέχρι που τον μάζεψαν .... δήλωνε ότι καμάκωνε ΜΟΥΝΑΡΕΣ στην ερμού.
Τώρα λέει ότι πηδάει παντρεμένες. Στο μεταξύ είναι με το βασικό και μένει στο παιδικό του δωμάτιο .

Με τα χάπια που παίρνει , μπορεί και να τα πιστεύει αυτά.
Παντως ενα περίεργο πραγμα ....εμενα και την κουλτουρα μου για καποιους ειμαστε ανωμαλαρες ομως εμεις οτι κάνουμε το κανουμε με συναίνεση .....εδω στους νοικοκυραιους η μονη συναίνεση που ίσως εχουν ειναι το διαζυγιο και αυτο για να γλιτώσουν απο ολα τα αλλα ...:coffee:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
673
Πόντοι
86
Ο Τέλης Μασκαρπόνε εχει σαλτάρει και προσπαθεί να προσθεσει σάλια στις επιτυχίες μου. Ζηλευει που είναι εντελώς αχρηστος και το σάιτ ειναι η ζωή του. Νομιζει οτι βγαζει λόγο σε κάποιο συνέδριο. Χειροκροτήστε τον. :2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.903
Πόντοι
6.056
Παντως ενα περίεργο πραγμα ....εμενα και την κουλτουρα μου για καποιους ειμαστε ανωμαλαρες ομως εμεις οτι κάνουμε το κανουμε με συναίνεση .....εδω στους νοικοκυραιους η μονη συναίνεση που ίσως εχουν ειναι το διαζυγιο και αυτο για να γλιτώσουν απο ολα τα αλλα ...:coffee:
Επιδερμικά το βλέπεις .............

Πολλοί και πολλές ... σύζυγοι ....
σιωπηρά δίνουν το οκ στον άλλο/άλλη να κάνει τα δικά του ..... τα οποία μετά από χρόνια
ποτέ δεν μένουν τελείως κρυφά .....

Με όρο , ίσως να μη γίνει μανούρα ή μεγάλος χαμός.

Οι φυλακές, οι φόνοι , ξυλοδαρμοί , χώματα , μαλλιοτραβήγματα .... είναι σε κάτι ηλίθιους που ξεκίνησαν τη σεξουαλική ζωή με κατσίκες ....

Επειδή κάνω τσάμπα χρέη οικογενειακού σύμβουλου ψυχοθεραπευτή για πολλούς ...
έχω ακούσει πολλές φορές το καουμπόϊκο .... ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ... ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟ/ΓΥΜΝΑΣΤΗ ...

θα τη δείρω θα τη σκίσω θα της πετάξω τα φουστάνια βρακιά στο δρόμο θα της κάψω το αμάξι
θα πάω στη δουλειά της να μοιράσω φωτογραφίες με το γκόμενο .......

Μετά από κανά τζάδικο , πήδημα βίζιτας και λοιπά .... τους περνάνε όλα και πάνε παραπέρα.

• Like
Αντιδράσεις: Magi

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.903
Πόντοι
6.056
Ο Τέλης Μασκαρπόνε εχει σαλτάρει και προσπαθεί να προσθεσει σάλια στις επιτυχίες μου. Ζηλευει που είναι εντελώς αχρηστος και το σάιτ ειναι η ζωή του. Νομιζει οτι βγαζει λόγο σε κάποιο συνέδριο. Χειροκροτήστε τον. :2funny:
Σιμώνει φλεβάρης ..........

θα ανέβουν κάτι φωτογραφίες εδώ .... μέσα στις απόκριες .... ταιριάζει στις μέρες ....

Ετοιμάσου. Μάζεψε κανά κατοστάρικο να το ανεβάσεις !
Και τα καλά σου αθλητικά, που δεν κάνεις δώρο τέτοια , σαν τους αγαπούληδες.

Θα πέσει γέλιο .

Ο γλυφομουνίξ θα βάλει φωτογραφία χαρτονόμισμα ενός λεβ, μολδαβέζικου ......
Θα έχει σπήκερ το μήτσο .... που τον ξέρει καλά !!!!!!!

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
673
Πόντοι
86
Παρακολουθούμε την καταντια του λουκετιασμένου Τέλη. Δεν χωνευει τις επιτυχίες της Ερμού επειδή δεν μπορεί να κάνει καμάκι εκεί και λεει ότι δεν πάω ουτε εγώ ενω ταυτόχρονα χτες ζητούσε να του πω για Ερμού. Βγαζετε νόημα; :2funny:εγώ όχι. Τον σακατεψε ο Γλυφομουνίξ και εγώ τον έχω τρελλάνει. Λογικό για εναν μπεκρή να κάνει ετσι. Δεν υπάρχει επιστροφή για τον χοντρο Τέλη. Εχει λαλησει. :2funny:

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.607
Πόντοι
3.296
Σφυρίζω το τρενακι δεν περναει μεσα στην ερμου .....και τα φωτακια μηδεν ρομαντισμο ...:confused:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
673
Πόντοι
86
Σφυρίζω το τρενακι δεν περναει μεσα στην ερμου .....και τα φωτακια μηδεν ρομαντισμο ...:confused:
Χτες μεσημέρι είχε γύρω στα 50.000 ατομα που με ανακύκλωση γίνονται μισό μυριο. Αν οι αλλοι ζουν σε χωριό ή κολώνουν (το βασικότερο) δεν φταίω εγώ. :2funny:

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.607
Πόντοι
3.296
Χτες μεσημέρι είχε γύρω στα 50.000 ατομα που με ανακύκλωση γίνονται μισό μυριο. Αν οι αλλοι ζουν σε χωριό ή κολώνουν (το βασικότερο) δεν φταίω εγώ. :2funny:
αναλογα ..

1. μπορει να φτανουν με το σκατο στη καλτσα στην πορνη μην τους παρει κανα ματι ..αλλα ....αυτο εναι που τους κανει γενναίους το σκατο στη καλτσα:confused:

2, το τουμπανιαρικο βιζιτοπουλο τους δινει χαρτι πορειας οτι ειναι και αυτοι τουμπανιαρηδες οποτε το 4αρι το κλοτσανε και θελουν τουλαχιστον 8αρι και πανω ..δηλαδη με θράσος και λεβεντια θριματιζουν την νοημοσύνη τους

ποιος κολωνει δεν σε καταλαβαίνω :coffee:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
673
Πόντοι
86
ποιος κολωνει δεν σε καταλαβαίνω :coffee:
Λέω που είναι δίπλα σε όλους η Ερμού λογω μετρό, είναι τίγκα στον κόσμο και δεν πανε ορισμένοι γιατί βαριούνται. Γενικως δεν πανε πουθενά. Είναι μόνο για καναπέ.

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.607
Πόντοι
3.296
Λέω που είναι δίπλα σε όλους η Ερμού λογω μετρό, είναι τίγκα στον κόσμο και δεν πανε ορισμένοι γιατί βαριούνται. Γενικως δεν πανε πουθενά. Είναι μόνο για καναπέ.
αααααααααααααααααα ............... οκ

:coffee:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
673
Πόντοι
86
Πρέπει να επιστρέψει κι ο Ακροατής. Καυγαδίζαμε ωραία οπως και με τον αλλον τον πεταμένο τον ζαπάτα βαν νταμ.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.607
Πόντοι
3.296

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
673
Πόντοι
86
Τωρα με τον τραμπ δυσκολο ..το ειπε μονο 2 φυλα...:coffee:
Είχε ωραιο θρεντ ο Ακροατής.

:confused:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
673
Πόντοι
86
Ο kalogero που πήγε; έφυγαν όλοι; μήπως παντρεύτηκε την σπονσορετα πως την ελεγε και σοβάρεψε; :confused:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
2.094
Πόντοι
456
Είχε ωραιο θρεντ ο Ακροατής.

:confused:
Πωω με είχε απαξιώσει φουλ. Και άφραγκος και ρουφιάνος :confused:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.747
Πόντοι
3.556
Ο kalogero που πήγε; έφυγαν όλοι; μήπως παντρεύτηκε την σπονσορετα πως την ελεγε και σοβάρεψε; :confused:

Μεντορέτα κοινώς βοσκοπούλα.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.747
Πόντοι
3.556
Ακροατη μεγάλη μορφάρα :rockon:

Τυπαρος :rockon:

Είχε πολύ δυνατό θρεντ για συνολάκια.

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
858
Πόντοι
81
Άσχετο με την παραπάνω κουβέντα σας, σχετικό όμως με το θρεντ:

Οι γονείς μου γηροκόμησαν με μεγάλη επιτυχία και τους 4 γονείς τους. Ο παππούς μου κι η γιαγιά μου παλιότερα, ενώ ήταν ήδη αρκετά ηλικιωμένοι αλλά αυτόνομοι, στο χωριό, χρειάστηκε να φροντίζουν μια αδερφή της γιαγιάς που είχε προχωρημένη άνοια. Ο παππούς όσο κι αν γκρίνιαξε, τελικά φέρθηκε σαν άνθρωπος, σαν κύριος, και την κράτησε στο σπίτι μέχρι που έμεινε κατάκοιτη.

Σκέφτομαι τα σημερινά ζευγάρια, τι χαΐρι μπορούν να περιμένουν από αυτούς οι γηραιότεροι. Αν θα δεχόταν μια νύφη να γηροκομήσει με αξιοπρέπεια και χωρίς κατινιές την πεθερά*, αν θα καθόταν ένας υπερήφανος αγενής αγράμματος ελληνοκάγκουρας να δίνει ένα πιάτο φαΐ στην κουνιάδα (!) του, ακόμη κι αν ήταν να της τρώει την σύνταξη.

*Βέβαια, για να'μαστε δίκαιοι, την σκατοψυχιά που βγάζουν οι έλληνες boomers, δύσκολα την χωνεύει ο σημερινός 30άρης-40άρης-50άρης που΄χει μάθει σε "σύγχρονη" ζωή και ξέφυγε απ'το "τι θα πει η γειτονιά"/"τι λέει η εκκλησία"/"τι λέει η παράδοση". Συνήθως έχουν βγάλει και καλά λεφτά στη ζωή τους, έχουν και σύνταξη, έχουν και σπίτι κτλ, νιώθουν σατράπηδες μπροστά στα "άχρηστα" τα παιδιά τους που έβγαλαν σχολές κλπ και πήραν τ'@@ τους και δουλεύουν για 900-1200 €.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom