giorgoskaf
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
Εχθές πήγα σε αυτήν μεγάλη φόλα.... 45 χρόνων πολλά παραπάνω κιλά και καμιά σχέση με την φωτογραφία Είμαι η Άννα Όπως με βλέπεις στης φωτο μου.
Μεγάλε πρέπει να ξεκολλήσεις λίγο με τη Λίνα. Είναι μια πόρνη. Έχει μπει στο μυαλό σου.Έχει κανείς νέα από την Λίνα? Έχει χαθεί εδώ και μέρες.... Έχει πάει κανείς τώρα τελευταία?
Θελει λεει να στειλεις καρτα ποιο μπροστα αν δεν εχεις ξανα παει και δεν ασχοληθηκα αν εχει αλλαξει κατι δεν ξερωΜ αυτην εδω στο kalosex που λεει οτι ειναι Γαλλιδα,εχει παει καποιος;
![]()
Νέα Γαλλίδα στην πόλη Ηράκλειο - KaloSex
Υπηρεσίες από Γυναίκες Ηράκλειο, Γεια σας! Είμαι μια νεαρή φοιτήτρια, Γαλλίδα-Ελληνίδα, που μόλις ήρθα στην πόλη. Κομψή, γλυκιά, υπομονετική, με όμορφες ...www.kalosex.com
Άρα απάτη...Θελει λεει να στειλεις καρτα ποιο μπροστα αν δεν εχεις ξανα παει και δεν ασχοληθηκα αν εχει αλλαξει κατι δεν ξερω
Τα ιδια μου ειπε αποψε.Οπωσδηποτε καρτα.Μαλλον απατηΘελει λεει να στειλεις καρτα ποιο μπροστα αν δεν εχεις ξανα παει και δεν ασχοληθηκα αν εχει αλλαξει κατι δεν ξερω
Μουφα απατη...προσοχη πολυ.Άρα απάτη...
Ποια είναι αυτή η Κατερίνα;Με Κατερινα έβγαλε κανείς άκρη;
Ρε φιλε εισαι 8 χρόνια εδω μέσα και έχεις γραψει 39 μηνυματα που μονο ρωτάς για πληροφοριες.Καλησπερα..ποιος θα μπορουσε με βεβαιοτητα ποια ειναι η καλυτερη βιζιτα στο Ηρακλειο σημερα που αξιζει με χιλια να παμε;
Εγώ έχω πάει αρκετές φορές νομίζω η 4 η 5 περνάω τέλεια μαζί της και είναι όπως στης φωτό. μπορείς να κάνεις και κουβέντα . Μαζί της και στο κρεβάτι πύραυλοςαυτή τελικά με έχει μπερδέψει τελείως αξίζει η όχι. Έχουν γραφτεί τα απίστευτα αλλά εγώ νόημα δεν έβγαλα είναι τρανς αλλά τελικά δεν είναι. Αξίζει τελικά η δεν αξίζει. Και για αυτούς που ξέρουν τι χρεώσεις έχει?ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΕΕΣ ΚΑΥΤΕΣ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
Η Ελένη με τα ταττού!Καλησπερα..ποιος θα μπορουσε με βεβαιοτητα ποια ειναι η καλυτερη βιζιτα στο Ηρακλειο σημερα που αξιζει με χιλια να παμε;
Οι φωτο ειναι κλεμμενες απ το onlyfans....Μ αυτην εδω στο kalosex που λεει οτι ειναι Γαλλιδα,εχει παει καποιος;
![]()
Νέα Γαλλίδα στην πόλη Ηράκλειο - KaloSex
Υπηρεσίες από Γυναίκες Ηράκλειο, Γεια σας! Είμαι μια νεαρή φοιτήτρια, Γαλλίδα-Ελληνίδα, που μόλις ήρθα στην πόλη. Κομψή, γλυκιά, υπομονετική, με όμορφες ...www.kalosex.com