Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 180 άτομα (11 μέλη και 169 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
10.521
Πόντοι
4.646
Ρε παίδες, εγώ πέρασα σήμερα μια βόλτα από Φυλής κι απογοητεύτηκα.
Είχα το 20ευρω ετοιμο στο χέρι και δεν εβρισκα μια πουτανα της προκοπης για να το δωσω.
Πολλα σπιτάκια κλειστά, άλλα ειχαν χοντρες, ακεφες τυπισσες κλπ... Ειχα κανα μηνα να κανω τσαρκα και η φαση μου φανηκε ακομα χειροτερη απ' ο,τι την ειχα αφησει.
Εχετε να προτεινετε κανα στανταράκι για να γαμησει κανείς καλά; (ειτε Φυλης, ειτε Λιοσίων ειτε οπουδηποτε αλλου)
*Μόνο η Ναταλι γωνία Φωκαίας-Αχαρνων μου εκανε λιγο κλικ, αλλά δεν ξερω αν προσφερει καμια υπηρεσία στο δωματιο ή είναι μόνο για σαλοναρισμα.
Η Νάταλι φίλε μου είναι το στάνταράκι πολλών από εμάς. Γαμιέται σα κτήνος, δοκίμασε τη, δε θα χάσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.307
Πόντοι
47.170
τώρα live επιγραμματικα

Μαραθωνος 59 αριστερά κλειστό.

Μαραθωνος59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.

Μαραθωνος 59 όροφος Τίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα ,Μαρσέλα από Φεβρουάριο.

Μαραθωνος 59α Βίκυ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρου, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Νανσυ και Σαμπινα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ντιαννα και Ελένη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.

Ιωαννίνων 3 όροφος Λίλυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 5 κλειστό.

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
855
Πόντοι
81

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
3.056
Πόντοι
441
Μόλις πέρασα με Άννα από φωκαιας19 ,ωραία αλλά τίποτα σπουδαίο μεσα,ξέρει κανείς αν η Χλόη θα είναι 2η βάρδια από φυλής 71?
Επίσης η Αλεξάνδρα από Φώκαιας 25 τι απέγινε?

Petrouilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
1.508
Πόντοι
206
Μπαρμπορα μέχρι τι ορα δουλεύει

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.932
Πόντοι
28.636
Μπορεί και να κάνω λάθος, απλά είδα πρόσωπα μαζεμένα που βλέπω σε τσάρκες μου και έτσι το υπέθεσα. Ούτε ονόματα ξέρω ούτε με τι nickname γράφουν.
Ήμασταν με τον @DmtrsxXx και κάποια άλλα μέλη που δεν επιθυμούν να τους αναφέρω.
Είχαμε κανονίσει Ραντεβού με έναν περίεργο, να κεράσουμε καφεδάκι, αλλά δεν ήρθε ποτέ... :confused:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.387
Πόντοι
4.460
Σημερα πρωινηβαρδια το βαρος στο Φωκ25 σηκωσε στο μουνακι της η νεαρα πορνη Αννα.Η Καρλα απουσα.Συνεχομενα δωματια,καλη διαθεση εκ μερους της,σταθερη στις αποστειρωμενες υπηρεσιες της.Τσιμπουκακι μετριο με ολιγο χερι,στησιμο στα 4 και κοπανημα για χυσιμο.Δεν εχει κατι αλλο να προσφερει πιστευω περαν του νεαρου της ηλικιας της και της φρεσκαδας της στην πορνομανα γειτονια.Φιλια ,γλειφομουνια κτλ ουτε καν.Βολιδοσκοπηση για υπηρεσιες εκτος χωρου με αναλογη συνενοηση γιοκ.Οποτε μαλλον θα κλεισει ο κυκλος της νωρις νομιζω.Προσοχη στην ιοφορο τσατσα κθ'οτι ο αποχρεπτικος βηχας της προμηνυει ιο του ανω αναπνευστικου.

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.932
Πόντοι
28.636
Σημερα πρωινηβαρδια το βαρος στο Φωκ25 σηκωσε στο μουνακι της η νεαρα πορνη Αννα.Η Καρλα απουσα.Συνεχομενα δωματια,καλη διαθεση εκ μερους της,σταθερη στις αποστειρωμενες υπηρεσιες της.Τσιμπουκακι μετριο με ολιγο χερι,στησιμο στα 4 και κοπανημα για χυσιμο.Δεν εχει κατι αλλο να προσφερει πιστευω περαν του νεαρου της ηλικιας της και της φρεσκαδας της στην πορνομανα γειτονια.Φιλια ,γλειφομουνια κτλ ουτε καν.Βολιδοσκοπηση για υπηρεσιες εκτος χωρου με αναλογη συνενοηση γιοκ.Οποτε μαλλον θα κλεισει ο κυκλος της νωρις νομιζω.Προσοχη στην ιοφορο τσατσα κθ'οτι ο αποχρεπτικος βηχας της προμηνυει ιο του ανω αναπνευστικου.
Φωκαίας 19?

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
855
Πόντοι
81
Φανταστειται να μην κολησουμε κατι απο την κοπέλα και να κολησουμε απο την τσατσά

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.015
Πόντοι
1.326

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
30
Like
2.827
Πόντοι
2.591
Ήμασταν με τον @DmtrsxXx και κάποια άλλα μέλη που δεν επιθυμούν να τους αναφέρω.
Είχαμε κανονίσει Ραντεβού με έναν περίεργο, να κεράσουμε καφεδάκι, αλλά δεν ήρθε ποτέ... :confused:
Ο νέος τρώει την καζουρα και δεν μιλάει

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.828
Πόντοι
201
φωκαιας 19 προφανως,όχι 25 !!!

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
5
Like
1.344
Πόντοι
481
Έχει κανένας φωτογραφίες Ράνιας φυλής 84α η σοσιαλ;
Και να έχει κάποιος θα πρέπει να της δείξει?? γιατί δεν πας εσύ ο πονηρός να βγάλεις??? απορία έχω τόσο καιρό που περιμένουν όλοι έτοιμα στο πιάτο.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.189
Πόντοι
35.948

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.214
Πόντοι
201
Ξέρετε αν δουλεύει η Χριστίνα ή τσεχα σήμερα ρε παίδες?

F07

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Και να έχει κάποιος θα πρέπει να της δείξει?? γιατί δεν πας εσύ ο πονηρός να βγάλεις??? απορία έχω τόσο καιρό που περιμένουν όλοι έτοιμα στο πιάτο.
Δεν είμαι από Αθήνα είχα ανεβεί πριν κάνα μήνα και την επισκέφτηκε...δεν θημαμε ομος αν είναι όντος η Ράνια υπάρχει στην Φίλης κάποια κοπέλα που να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την Ράνια;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom