You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.023
- Πόντοι
- 3.436
Η κοπέλα παντρεύτηκε και είναι καλά.Καλή χρονιά μάγκες...επειδή έλειπα κάνα 2αρι χρόνια εξωτερικό και γύρισα πρόσφατα μια κοντούλης ανάμπελα που δούλευε Μεταξουργείο Ιάσωνος 32 και μετά πήγε φυλης ξέρουμε αν δουλεύει ακόμα?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.307
- Πόντοι
- 47.170
Πουθενά δεν γράφει αυτό που λες!
η Φωτεινή η γυρολόγος που έχει δουλέψει κ στο κάτω....
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 8.145
- Πόντοι
- 1.056
Χτες κατεβηκα κεντρο πιο πολυ για βολτα για να δω τι παιζει.., αλλα τελικα γαμησα κιολας..!
Μερικες φορες αναρωτιεμαι για τα γουστα μερικων, η βλεπουν πρωτη φορα γυναικα η δεν εχουν γαμησει ποτε στην ζώη τους..
Για μια ακομη φορα ηθελα να δω την beauty αλλα ο οικος (φυλης 65) ηταν κλειστος.
Στο φυλης 84β ηταν μια Μαρια που δεν μου αρεσε καθολου, απογοητευτηκα και εφυγα.
Επισης πηγα και Λεωνιδου 28 για να δω την κουβανεζα την μαυρη με το φουντωτο μαλλι αλλα δεν το περασε το τεστ γιατι μολις την ειδα σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι απο Αφρικη και το μυαλο μου αμεσως πηγε στις αρρωστιες και ηταν και λιγο πιο γεματη αποτι θα ηθελα. Αυτα και μονο με απωθησαν να την γαμησω..
Τελικα πηγα σε ενα στανταρακι μου που ηξερα οτι η εμπειρια μου θα ηταν εγγυημενη..

Μερικες φορες αναρωτιεμαι για τα γουστα μερικων, η βλεπουν πρωτη φορα γυναικα η δεν εχουν γαμησει ποτε στην ζώη τους..
Για μια ακομη φορα ηθελα να δω την beauty αλλα ο οικος (φυλης 65) ηταν κλειστος.
Στο φυλης 84β ηταν μια Μαρια που δεν μου αρεσε καθολου, απογοητευτηκα και εφυγα.
Επισης πηγα και Λεωνιδου 28 για να δω την κουβανεζα την μαυρη με το φουντωτο μαλλι αλλα δεν το περασε το τεστ γιατι μολις την ειδα σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι απο Αφρικη και το μυαλο μου αμεσως πηγε στις αρρωστιες και ηταν και λιγο πιο γεματη αποτι θα ηθελα. Αυτα και μονο με απωθησαν να την γαμησω..
Τελικα πηγα σε ενα στανταρακι μου που ηξερα οτι η εμπειρια μου θα ηταν εγγυημενη..

EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.233
- Πόντοι
- 26.435
καλημέρα, η Μπαρμπορα είναι εκτός μάχης για τρεις μέρες κύριοι
Πρυτανης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.583
- Πόντοι
- 3.491
Πρωϊνή κατάθεση Ι.1β
Η δυσαρέσκεια φτάνει στο τέλος της
Καλή χρονιά στους συναγωνιστές , ότι καλύτερο για όλους το 2025 .
*ps στο κλειστό πλέον Αλκαμένους 117 μένει ένας γνωστός τσατσός με το μαύρο πυκνό μαλλί και χωριστρα στην μέση. Όνομα δεν θυμάμαι.
65 κοντά με λίγα δόντια.
Τον έχω δεί 2-3 φορές πρόσφατα που περνούσα από κει.
Η δυσαρέσκεια φτάνει στο τέλος της

Καλή χρονιά στους συναγωνιστές , ότι καλύτερο για όλους το 2025 .
*ps στο κλειστό πλέον Αλκαμένους 117 μένει ένας γνωστός τσατσός με το μαύρο πυκνό μαλλί και χωριστρα στην μέση. Όνομα δεν θυμάμαι.
65 κοντά με λίγα δόντια.
Τον έχω δεί 2-3 φορές πρόσφατα που περνούσα από κει.
Συνημμένα
oti na nai
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.277
- Πόντοι
- 4.115
Καλημέρα συναγωνιστές, προχτές πέρασα για άλλη μια φορά από το πετιτοκαυλάκι τη Κάρλα,ήθελα το μενού να ειχε κατι σε πετιτοκατάστση.
Τι ρωγάρα έχει ...μου θύμισε τη μιλφάρα τη Δήμητρα που δούλευε πριν πολλά χρόνια σε ενα ξενοδοχείο στην Αγησιλάου(αν δε κάνω λάθος) κάθετη της Αθηνάς,δίπλα απο ενα pet shop,είχε μια ρώγα κρεμάστρα.
Τι ρωγάρα έχει ...μου θύμισε τη μιλφάρα τη Δήμητρα που δούλευε πριν πολλά χρόνια σε ενα ξενοδοχείο στην Αγησιλάου(αν δε κάνω λάθος) κάθετη της Αθηνάς,δίπλα απο ενα pet shop,είχε μια ρώγα κρεμάστρα.
Papoutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 1.770
- Πόντοι
- 201
Είναι άλλη κοπέλαΤι σχέση έχει με την Φωτεινή από Διδυμου 27;
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 198
- Like
- 51.196
- Πόντοι
- 35.948
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 5.358
- Πόντοι
- 2.846
Με το καυλερο μηλο της Έριδος μίλησα πριν κάνα 5μερο στο Insta για τα Χρόνια Πολλά και για ευχές , μου είπε ότι κάπου μετά τις 17 θα έρθει Ελλάδα .... θέλει να κάτσει να απολαυσει αυτές τις μέρες με τους δικούς της .....
Μετά τις 15 ανέφερε ο συμπαθής Τσάτσος, οπότε ίσως ευσταθεί.Με το καυλερο μηλο της Έριδος μίλησα πριν κάνα 5μερο στο Insta για τα Χρόνια Πολλά και για ευχές , μου είπε ότι κάπου μετά τις 17 θα έρθει Ελλάδα .... θέλει να κάτσει να απολαυσει αυτές τις μέρες με τους δικούς της .....
Ιάσωνος 19Α γλυκια χοντρούλα Ντιανα. Όροφος κλειστό.
Διδυμου 27 ανοιξε.
Ιβανα ξυπολητη με ελαφρύ μειδιαμα στο σαλοναρισμα, βλέμμα έφερνε σε κυρά δασκάλα από καφέ της χαράς.
Τάνια εμφανίστηκε μετά από ώρα μιας και οτι είχε πιάσει δουλειά.
Δεν μπορώ να καταλάβω στο ελάχιστο τον τόσο ντόρο μάγκες μου αλήθεια, για έναν κωλο.
Ιβανα ξυπολητη με ελαφρύ μειδιαμα στο σαλοναρισμα, βλέμμα έφερνε σε κυρά δασκάλα από καφέ της χαράς.
Τάνια εμφανίστηκε μετά από ώρα μιας και οτι είχε πιάσει δουλειά.
Δεν μπορώ να καταλάβω στο ελάχιστο τον τόσο ντόρο μάγκες μου αλήθεια, για έναν κωλο.
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 198
- Like
- 51.196
- Πόντοι
- 35.948
Τελικά, η Ειρήνη Δ22 σε όλους μας έδωσε το Instagram.Με το καυλερο μηλο της Έριδος μίλησα πριν κάνα 5μερο στο Insta για τα Χρόνια Πολλά και για ευχές , μου είπε ότι κάπου μετά τις 17 θα έρθει Ελλάδα .... θέλει να κάτσει να απολαυσει αυτές τις μέρες με τους δικούς της .....
Μάλλον ψάχνει χορηγό

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο