You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 8.450
- Πόντοι
- 4.766
Τα λεφτά στα δώσανε πίσω οι καργιες?Απο επιτευγματα ζωης , χθες με εδιωξαν απο μπουρδελο γιατι τον ειχα μεγαλο λεει παλια καραβανα που δουλευει καμια 5ετια και ανω και δεν δεχοταν να κανουμε σεξ ενω δεν υπηρχε ανθρωπος στους δρομους .... το ειδα και αυτο.
δεν μπηκα , με θυμοταν απτην τεευταια φορα που ειχε και αρκετο καιρο η αληθεια ηταν ... και την λεω καλα με θυμασαι απο τοτε ? μου λεει οσοι εχουν μεγαλο δεν τους ξεχναω ποτε ....Τα λεφτά στα δώσανε πίσω οι καργιες?
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.489
- Πόντοι
- 736
Βαριοτανε να γαμηθει μάλλονδεν μπηκα , με θυμοταν απτην τεευταια φορα που ειχε και αρκετο καιρο η αληθεια ηταν ... και την λεω καλα με θυμασαι απο τοτε ? μου λεει οσοι εχουν μεγαλο δεν τους ξεχναω ποτε ....
MasterGr
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Τις άγιες τούτες μέρες κόψε λίγο και άρχισε να μοιράζεις και σε εμάς.Απο επιτευγματα ζωης , χθες με εδιωξαν απο μπουρδελο γιατι τον ειχα μεγαλο λεει παλια καραβανα που δουλευει καμια 5ετια και ανω και δεν δεχοταν να κανουμε σεξ ενω δεν υπηρχε ανθρωπος στους δρομους .... το ειδα και αυτο.
panorama2007
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 4.005
η Έλενα η Ρουμάνα η πρασινομάτα δεν δουλεύει αυτή την εποχή να φανταστώ ε?
Δεν ξέρω αν δουλεύει σήμερα αλλά δύο φορές έχω αλλάξει χρόνο μαζί της. Δεν μου πήγαν και πολύ καλά αυτές οι χρόνιες.....η Έλενα η Ρουμάνα η πρασινομάτα δεν δουλεύει αυτή την εποχή να φανταστώ ε?
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 1.076
Δεν δουλεύει έχει μέρες που λείπει.ισως επανέλθει μετά τις γιορτές.η Έλενα η Ρουμάνα η πρασινομάτα δεν δουλεύει αυτή την εποχή να φανταστώ ε?
παίζει να είναι ανοιχτα τα -δελα στην αλλαγη πάνω?Δεν ξέρω αν δουλεύει σήμερα αλλά δύο φορές έχω αλλάξει χρόνο μαζί της. Δεν μου πήγαν και πολύ καλά αυτές οι χρόνιες.....
Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 201
Τα κιλάκια την καναν έναν κωλο όμως….πλατστερρρρναει στο γαμησι! Στο 50 που την δίνω δεν κάνει και πολλά! Κάποτε την έκανα και γλυφομουνι με αυτά τα λεφτά! Αλλά δεν τα κλαίω τα λεφτά για μια φορά στο τόσο που τα δίνω!Η Ναστια όταν ήρθε ήταν καλή περίπτωση. Τωρα έχει βάλει κιλακια. Εχω να την πάρω από το 2020. Δεν ξέρω πως είναι πλέον μεσα
Malzahar
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 493
- Πόντοι
- 21
δε μου αρέσουν οι πολυ αδύνατες γυναίκες,θέλω να έχουν πιασίματα,τώρα μάλιστα με καυλώνουν οι ψηλες,μου είπατε για μια καρινα,μηπως ξέρετε εάν δουλεύει αλλο η βερόνικα στα ξυλινα?? ήταν κι αυτη ψηλή την ειχα παρει πιο παλια...καλη μπουρδελοχρονιά να εχουμε και με πολλά μουνια στον πουτσο μας!!!
Παλιά άνοιγαν στις 00.30. μετά την αλλαγή χαμός από πιτσιρίκια. Φέτος δεν ξέρω το πρόγραμμα αλλά σίγουρα θα ανοίξουν κάποια μετά την αλλαγή του χρόνου.παίζει να είναι ανοιχτα τα -δελα στην αλλαγη πάνω?
johnterry26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 215
- Πόντοι
- 280
Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχετε! Πέτρου ερημίτη 5 έχει μια κοπέλα από Ρουμανία. Ωραίο σώμα, σκυλοφατσα στιλ Παολας. Είχε πελάτη μέσα ο οποίος έφυγε νευριασμένος και ενώ η τσατσα τον ρώτησε αν θα ξαναέρθει, της απάντησε όχι. Μπαίνω απλό στα 30€ γιατί την παίνευε η τσατσα και είδα τον προηγούμενο σε αυτήν την κατάσταση. Την κοιτάω με κοιτάει. Αρχίζει να μου τον παίζει να σηκωθεί και μένω μαλακας. Την λέω να ξαπλώσω μπας και βάλει τον σκούφο και κάνει καμιά πίπα και γίνει παιχνίδι. Συνέχιζε να τον παίζει. Αν ήταν να τον παίξω τον έπαιζα και στο σπίτι κοπελιά .Την λέω θέλω πρόγραμμα μπας και κάνουμε κάτι. Με απαντάει θα περιμένεις γιατί έχω πρόγραμμα με άλλον. Βγαίνω έξω και όλες οι πόρτες ήταν ανοιχτές άρα ψέμα τα λόγια της. Με ρωτάει η τσατσα πως πέρασα και την απαντώ ούτε να μου τον σηκώσει κατάφερε. Η απάντηση της τσατσας ήταν ότι έπρεπε να πάρω πρόγραμμα με το απλό τι να με κάνει η κοπέλα. Μετά κλαίνε ότι έπεσε η δουλειά.
Διαγραμμένο μέλος 236976
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2023
- Like
- 538
- Πόντοι
- 81
Ρε φίλε με τόσες πουτσες που βάζει στο στόμα της ακαποτες καλύτερα να τον κόψουμε στάνταρ το παράσημο να ζητάς μόνο με σκούφο από αυτήνΝαι πιπα χωρίς. Την πήρα με 40 γυμνό και σεξ, αλλά στην πορεία της λέω κάνε μόνο πιπα, καλά το κάνεις. Μου λέει οκ αλλά δε θέλω να χυσεις στο στόμα μου. Εκεί άρχιζε να φτύνει και να γλύφει μπάλες. Την μπουκωσα κανενα 10 λεπτό. Άμα θέλει είναι καλή πιπατζού.
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 494
- Πόντοι
- 21
Αυτό που λες ισχύει για όλες. Γιατί όλες κάνουν πρόγραμμα με γυμνό στο στοματικό. Η σχεδόν όλες. Εσύ όταν πηγαίνεις να ζητάς μόνο το απλό πιπα δηλ. με προφυλακτικό για να μην κολλήσεις κανένα παρασημο. Τι θέλεις τώρα να σου απαντήσω πάνω σ αυτό;Ρε φίλε με τόσες πουτσες που βάζει στο στόμα της ακαποτες καλύτερα να τον κόψουμε στάνταρ το παράσημο να ζητάς μόνο με σκούφο από αυτήν
nick thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλή Χρονιά ξέρει κανείς μήπως αν σήμερα είναι ανοιχτά τα σπιτάκια?Χρόνια πολλά και καλή χρονιά μπουρδελιαριδες συναγωνιστές με υγεία και πολλά ωραία γαμησια.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις