Πηγα 8.30/8.45 ως 10καικατι/10.30 αφου πρωτα περασα απο αλλο δρομο και τι το θελα ενω εβλεπα βροχη πηγαινωντας?!
Καματερου-Γ Σεπτεμβριου-Lito-Χαλκοκονδυλη γιαγιαδες αδεια
Liberty Τιλα με φιλη της η την αλλη τη ξυνη
Ορφεας Κασσανδρα,ΙνδεςΧριστινα γλυκια που φυσουσε μεσα στα σθλητικα μπλε και χοντρες που η 1 ηταν απο τη ρεσεψιον (εκδιδεται η μιλαει?) μαζι με Βαγια (επιστροφη) την οποια πηρα με 15 (ειπε 25!Επεσα μπα μπαμ απο 20 στα 15).Απ τις χειροτερες!Δεν αφησε οπως ηθελα με κοφτες λογω πονου και πονων.Προσπαθησε πολυ αλλα δεν της εβγαινε.Απο πανω δε μπορεσε,εγω απο πανω το χαμε,μετα στα 4 μια χαρα ωσπου με κοψε.Οταν δυναμωνα με εκοβε,δυσκολευτηκα με τελειωσε με χερι.Καλη στη πιπα αλλα τι να το κανω που δε μου παιρνε ουτε για να χυσω.Δε θυμαμαι τι ελεγε εννοωντας την χρησιμοποιημενη καποτα του ξενοδοχειου εν τω μεταξυ.Γενικως αποφυγες κ προσπαθησε κ με χερι οταν ειμουν πανω της,αυτη την εντυπωση εχω,με αφηνε ομως γτ επεφτα κ το εκανε αλλα εδειχνε οτι θελει να κλεψει να μη τον φαει.Εχει φτιαξει σωμα,ειναι πεντακαθαρη παρολο που δεν εκανε μπανιο ουτε πριν ουτε μετα αλλα αποστειτωμενη,ειπε εξετζεται,γενικα φαινοταν αλλα δεν την ευχαρηστηθηκα.Δεν αξιζε.Μονο αν το πατε αργα αλλιως δε θα ευχαριστηθειτε.Ειπε διαφορα προσωπικα της,ειχε δικαιο.Ο σκοπος ητανε αλλος κ παλι καλα που πηρε 15 αλλιως θα κλαιγα.Μετα τη Μπετυ την χειροτερη η Βαγια ειναι η δευτερη χειροτερη.Μονη δικαιολογια η αποχη της.Ενδεικνυεται για μικρα πεη,δε θα εχετε προβλημα κ θα σας αφησει περισσοτερο.Αν ξανακανει τα ιδια ειδικα για αρκετο διαστημα σημαινει οτι με δουλεψε.Εκλεβε αλλα γιατι?Επειδη απειχε η επειδη κλεβει?Ομιλιτικη.Φωτα δεν χαμηλωσε να ξερετε οσοι προτιματε με φως οπως εγω.Δεν μου εκανε κουκου με αυτη,κριμα γιατι εχει εμφανιση,μονο για ηρεμο σεξ,δεν βελτιωσε γωνια ενω παραδεχτηκε οτι χρειαζοταν,δεν βελτιωνε ως να της λεω,ακολουθουσε μεν,οχι πολλα πολλα δε,καλο κλιμα αλλα αταιριαστη,οταν την ειχα απο κατω εκλεινε ποδια,τα ανοιγα με πρωτοβουλιες μου χωρις να διαμαρτυρεται στις διορθωσεις,στη μαλακια ηταν καλη ομως το τελος ηρθε επειδη αποδειχθηκε οτι φοβοταν τις πιεσεις ακουγε διορθωνοντας και ηταν υπομονετικη.Για παρεα δε λεω το χει,για μεγαλοψωλη/μεγαλοψωλιδες,χοντροψωλη/χοντροψωλιδες δεν ενδεικνυεται μεχρι να διαψευθει απο αλλους,απεφευγε,δεν.
Μενανδρου κατι λιγες που αναμεσα τους η Χριστινα Ορφεα με το γκομενο της παλι σε ακαταλαβηστικεςκινησεις,πρωτα καθιστη μετα αλλαξε μερος μετα αραξε πιο πανω μετα χαθηκε,ειναι λιγο αγνωριστη με τα τζιν,ωραια μεν αλλα δε θα τη καταλαβετε αν δε τη παρατηρησετε απλως θα τη κοιτατε λογω σωματος.Ηρθε μετα μια μεγαλυτερη με σκουλαρικια,μου θυμιζε Μαρια Σωκρατους παρακολουθησα πηγα πισω της χαθηκε ξενερωσα διοτι χωρις κουκουλα δε μαρεσε τοσο,οι αλλες φυγανε με την καλυτερη να φαινεται εκτος δουλειας
Βερανζερου κλασσικα η ομορφοτερη ακομα κ αβαφτη ομορφη ειναι αλλα εκτος δουλειας
Σωκρατους Σαντυ που μετα χαθηκε,Χριστινα με τα κιλα,πολυκοσμια μετα που εφευγα χωρις ενδιαφερον
Access μιλησα με μια ομορφη γυναικα που μου φανηκε να φοραει κατι ανατολικο στο κεφαλι της μεσα απ τη κουκουλα της.Ειπε 20 ευρω,δε παζαρεψα,ονομα μου φαινεται ειπε μισκρινα η μισρινα κατι με μικ η μιρ η μισ μου φαινεται,καλη,χαθηκε οταν εφευγα,μαλακια μου δε ρωτησα καταγωγη γτ ισως να μπερδευτικα για το αν ειναι ανατολιτισσα
ΥΓ:Οσοι θελετε δυνατα μπασιματα η ταχυτητες οπως εγω σας προτεινω Μαριαλενα,Τζινα,Δεσποινα,Βερονικα,Μαρια πρασινοματα,Ροζ και Μιλκα (στενη που παιζει να σε/σας πονεσει),Δωρα οι οποιες δεχονται αδιαμαρτυρητα σχεδον τα παντα σε οτι εντασεις και ταχυτητες θελετε χωρις κοφτες.Ειδικα αν εχετε λιπαντικο (εχουν μερικες) αυτες ειναι θηρια μαζι με Δημητρα και Στελλα οι οποιες εχουν αντιθετες εμφανισεις με αυτα που δεχονται χωρις κοφτη