Glikopsolakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2024
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Προτείνεις αδερφέ? Υπηρεσίες? Extra?
Προτείνεις αδερφέ? Υπηρεσίες? Extra?
Χύσια κατό τα κατό, που έλεγε ο μακαρίτης Αλέφαντοςεμένα πάντως για χύσια μου φαίνονται και είμαι μια χαρά με αυτό...
δηλαδή δεν βλέπω την κακογουστιά στην οποία αναφέρονται κάποιοι...
Δεν καταλαβαινει τπτ...οσο μεγαλο και να τον εχεις!!!Πολύ πρωινό με Ιωάννα34
Μπράβο!!!Η μερεντα λείπει......
ευτυχώς!Η μερεντα λείπει......
Πότε δεν έχει μερεντα...ευτυχώς!
αν έχει γίνει κλύσμα πριν... πολλές που δίνουν κώλο προετοιμάζονται καταλλήλωςΠότε δεν έχει μερεντα...![]()
Με ξενέρωσες τώρα. Σε κώλο που έχει χύσει μέσα άλλος θες να μπεις;ευτυχώς!
...προφανως δεν εννοουν "τα χυσια" γενικως αλλα τα "χυσια" που τρεχουν απο το γκροβερακι της κυριας (υπονοωντας ακαποτο).εμένα πάντως για χύσια μου φαίνονται και είμαι μια χαρά με αυτό...
δηλαδή δεν βλέπω την κακογουστιά στην οποία αναφέρονται κάποιοι...
Και σε εμένα γιατί είχε κάποτε????Πότε δεν έχει μερεντα...![]()
Δεν ξέρω τι να σου πω... Δεν το βλέπω πολύ πιθανό...Και σε εμένα γιατί είχε κάποτε????
Ουτε εγω το είχα δει το μυρισαΔεν ξέρω τι να σου πω... Δεν το βλέπω πολύ πιθανό...
Αυτη πρεπει να δουλευε στο στουντιο τατοιου 71! Εχει τις ιδιες φωτο και στο site!Καλημέρα. Ξέρουμε κάτι γι αυτό ;
![]()
Συλβια 20 χρονον αθηνα 6999034178
Συλβια 20 χρονον αθηνα 6999034178 Μελαχρινή ανεξάρτητη πάρε με τηλέφωνο του είναι το ραντεβού μαςkanesex.com
Πολυ μαγκακι κ ετοιμολογη! Παντως, αναφερονται καλα σχολια!![]()
Ευα μικρουλα ποδολαγνεια Αθήνα - KaloSex
Φετίχ Αθήνα, Το όνομα μου Εύα μια μικρούλα κοπελίτσα 25 ετών, είμαι ελληνίδα σέξι καυτό χαμογελαστό κοριτσάκι με όμορφο πρόσωπο και σ...www.kalosex.com
Α οκ....Ουτε εγω το είχα δει το μυρισα
μήπως σου έκλασε τον πούτσο το πουτανι?Ουτε εγω το είχα δει το μυρισα
δεν είπα αυτό... εξάλλου αν έμπαινα δεν θα έμπαινα καπάκι μετά τον άλλον...Με ξενέρωσες τώρα. Σε κώλο που έχει χύσει μέσα άλλος θες να μπεις;
παίξε τζόκερ φίλε, θα κερδίσεις!Και σε εμένα γιατί είχε κάποτε????
βασικα ισχυει.....οταν το παρακανεις με το πρωκτικο ο οργανισμος αρχιζει να παραγει βλεννα για να λιπανθει το σημειο για να μην τραυματιστει. αυτο σε συνδιασμο με την τριβη απο τη διεισδυση το κανει ποιο αφρωδες και μοιαζει ετσι. το εχω συναντησει και με την νεραιδα1234 οπου την ειχα παρει δυωρο μονο πρωκτικο.δεν είπα αυτό... εξάλλου αν έμπαινα δεν θα έμπαινα καπάκι μετά τον άλλον...
απλά η εξήγηση με την βλέννα του κώλου μου φαίνεται ανεπαρκής στο να εξηγήσει την φωτό...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
παίξε τζόκερ φίλε, θα κερδίσεις!
45 χρόνια κωλογαμιάς είμαι, γνωρίζω φίλε... αλλά αυτό που περιγράφετε δεν είναι τόσο παχύρευστο ούτε τοσο γαλακτώδες όπως στην φωτό... εδώ έχουμε ακα πρωκτικό κρεμπιέ στο μεγαλείο του και μερικούς κινέζους...βασικα ισχυει.....οταν το παρακανεις με το πρωκτικο ο οργανισμος αρχιζει να παραγει βλεννα για να λιπανθει το σημειο για να μην τραυματιστει. αυτο σε συνδιασμο με την τριβη απο τη διεισδυση το κανει ποιο αφρωδες και μοιαζει ετσι. το εχω συναντησει και με την νεραιδα1234 οπου την ειχα παρει δυωρο μονο πρωκτικο.