Είναι θερμή γυναίκα και περνάς καλά μαζί της, αλλά φαίνεται σαν να επιζητά το ανάποδο. Εκτός αν απλά το κάνει για να ανάβει κ αυτή κ ο πελάτης από το επικίνδυνο του πράγματος χωρίς να το κάνει όντως.
Δεν ξέρω.
Απλα αν ήμουν καφρος άνετα μπορούσα να μπω μέσα εκεί έτσι. 10 δεύτερα ακόμα αν την είχα αφήσει να τρίβεται εκεί νομίζω θα είχε καβαλήσει, αλλά μπορεί να είμαι και λάθος
Η γυναίκα είναι με το ένα πόδι στον τάφο, ρε πυρφόρε...
Έλεος με τις ηλίθιες ερωτήσεις σας, σιχαμερά κλωνάρια! ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΜΙΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΦΙΑΦΕΡΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΠΙΤΡΠΕΤΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ?
Θυμάται κανείς φυλής 74 στον δεξιά οίκο που δούλευε μια Κωνσταντίνα ελληνίδα ; Την έχει πάρει το μάτι κάποιου ή έχει σταματήσει ; Αν ξέρει κάποιος ευχαριστώ
Είναι θερμή γυναίκα και περνάς καλά μαζί της, αλλά φαίνεται σαν να επιζητά το ανάποδο. Εκτός αν απλά το κάνει για να ανάβει κ αυτή κ ο πελάτης από το επικίνδυνο του πράγματος χωρίς να το κάνει όντως.
Δεν ξέρω.
Απλα αν ήμουν καφρος άνετα μπορούσα να μπω μέσα εκεί έτσι. 10 δεύτερα ακόμα αν την είχα αφήσει να τρίβεται εκεί νομίζω θα είχε καβαλήσει, αλλά μπορεί να είμαι και λάθος
Καλησπέρα μάγκες! Ξέρουμε ποιά είναι τα πιο κυριλέ ΜΠΟΥ? θα κατέβω απο επαρχεία για δουλείες κανα 2 μέρες και θέλω να κάνω 2-3 επισκέψεις.
Σας ευχαριτώ εκ των προτέρων.