Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.039
- Πόντοι
- 6.536
δε θελω καμμια γνωση περα απο το αν ειναι ομορφη μια κοπελα, καθαρη, δεν κλεβει , ειναι καλη στις υπηρεσιες της, και καμμια φορα ενα ωραιο στορυ για την φαση της ακομα και αν ειναι ψεμμαΜιλας πολυ χωρις γνωση και δε ξερεις τιποτα για τους αλλους.Μιλα για σενα αν εχεις κατι ουσιωδες να πεις περα απο σαλια
είμαι ακριβός, σορρυΈχω απορίες…
Ζηλεύουμε, θέλουμε κι εμείς εκπτωσουλαΚαι εκπτωσουλες μια χαρα εκανες και κανεις(με το αζημιωτο βεβαια)
Ασε τις παπατζες.Δε σπασαμε για εκπτωσουλες πριν 2 χρονια.
Ρε φιλαράκι δεν είναι τυχαίο 90% να την υποστηρίζουν. Δεν είναι δυνατόν μόνο εσύ να έχεις δίκιο και όλοι οι άλλοι να είναι είτε άμαθοι που την πάτησαν είτε προμότορες. Υποτιμάς την κρίση όλων μας. Ακόμα και να σου έχει φερθεί άσχημα, χάνεις το δίκιο σου. Βρεθείτε και λύστε το ή προσπέρασε το και άσε τους άλλους να πιστεύουν ότι είναι παιδί διαμάντι. Ενήλικοι είμαστε.Εισαι πολυ νεος και υπαρχει ιστορια χρονων εδω.Διαβαζε, σχηματισε τις εντυπωσεις σου και μην μπλεκεις σε ιστοριες που δε ξερεις γιατι δεν ησουν εδω.Και γω φιλικα στο λεω.
Και οχι δεν την εχω πατησει, εχω 2 χρονια να τη δω.Αλλο ειναι το θεμα, δεν το χεις πιασει.
Δικαιωμα σου, δεν εισαι ο κανονας οποτε μη σπαμαρειςδε θελω καμμια γνωση περα απο το αν ειναι ομορφη μια κοπελα, καθαρη, δεν κλεβει , ειναι καλη στις υπηρεσιες της, και καμμια φορα ενα ωραιο στορυ για την φαση της ακομα και αν ειναι ψεμμα
....ναι αμε, πληρωνεις Κατερινα και σου'ρχεται "πακετο" Κατερινα, Κατρινα, Κιαρα, Καλλιοπη και Maleficent!Ζηλεύουμε, θέλουμε κι εμείς εκπτωσουλα
Παίζει καμιά Χριστουγεννιάτικη?
Το 90% που το βγαλες ακριβως? Τα χεις μπερδεμενα φιλος.Ρε φιλαράκι δεν είναι τυχαίο 90% να την υποστηρίζουν. Δεν είναι δυνατόν μόνο εσύ να έχεις δίκιο και όλοι οι άλλοι να είναι είτε άμαθοι που την πάτησαν είτε προμότορες. Υποτιμάς την κρίση όλων μας. Ακόμα και να σου έχει φερθεί άσχημα, χάνεις το δίκιο σου. Βρεθείτε και λύστε το ή προσπέρασε το και άσε τους άλλους να πιστεύουν ότι είναι παιδί διαμάντι. Ενήλικοι είμαστε.
Είμαι όντως νέος στο χώρο και δεν έχω συναντήσει τις περισσότερες. Αλλά λόγω λουμπάγκου διάβασα διαφορά νήματα αυτές τις μέρες. Όταν γλείφεις το κλεφτρόνι δίπλα, είναι άκαιρο να κράζεις μια κοπέλα που είναι εμφανές ότι έχει μόρφωση και επίπεδο. Φαίνεσαι αναξιόπιστος.
Δε τις δινει ετσι.Αudition καλυτερων σαλιαρηδων πρωτα για καιρο και μετα,με ροτεισιον παντα.Ειναι πολυ φιλοχρηματη, κανει μονο σιγουρες επικερδεις επενδυσεις.....ναι αμε, πληρωνεις Κατερινα και σου'ρχεται "πακετο" Κατερινα, Κατρινα, Κιαρα, Καλλιοπη και Maleficent!
Aπιστευτη προσφορα, μν την χασεις!!![]()
Ρε φίλε δεν έχω καμία όρεξη να αρχίσω κόντρα, ούτε να τσακωθώ μαζί σου. Μέχρι και πριβέ μου στείλαν μόλις να σε κράξουν αλλά δεν ασχολήθηκα, ούτε και πρόκειται.Το 90% που το βγαλες ακριβως? Τα χεις μπερδεμενα φιλος.
Για πες ποτε και πως εγλειψα το κλεφτρονι? Αναξιοπιστο/ψευτη δε με χει βγαλει κανεις 15 χρονια που μαι δω.Και ατομα που εχουμε ξεφτιλιστει, οχι απλα τσακωθει ακριβως γιατι δεν ειχαν κατι να μου προσαψουν οσο και να ψαχτηκαν.Και η ιδια ενω εχει ζοριστει και φωναζει ενισχυσεις απο παλια προμο της για ενισχυση δεν εχει κατι ουσιας να μου πει οπως βλεπεις.Πολυ απλα γιατι ειμαι καθαρος, γενικα και ειδικα.
Εισαι πολυ νεος για να με κρινεις αν ειμαι αξιοπιστος η οχι.Η εχε τα αρχιδια να υποστγριζεις οσα λες με γεγονοτα.
Μιλατε λιγοτερο, διαβαστε περισσοτερο(οι νεοι γενικα)
βλεπω οτι μιλαει τωρα τελευταια για 2 αλλα κανω πως δεν βλεπωΡε μνπνα ( πάντα με διάθεση χιούμορ μεταξύ μας αυτό είναι σίγουρο) @Spiros_73 , @james034 γιατί δεν μιλάτε, γιατί με αφήνετε απέξω; Εχει πατήσει το δύο επανειλημένα
@Katerinaκι κατερινάκι είπαμε στρώσιμο όχι δόσιμο
Την καλημέρα μου στα δύο αλάνια και στην επιχειρηματία της καρδιάς μας.
Έχω και αναδουλειά τώρα, δε βγαίνω χαχαείμαι ακριβός, σορρυ
μονο ΑΕΚ ρε μουνιαΕδεσσαϊκός ;
θα σου κατσω!Έχω και αναδουλειά τώρα, δε βγαίνω χαχα
Εχει ζοριστει το Κατερινακι, ετσι κανει παντα,τσαμπουκαδες και μετα αμα δεν την παιρνει φωναζει κλωνους και προθυμους προμοτερς να καθαρισουν.Παλια στα κολπα.Για τα περι γλειψιματος κλπ το κανες αβαβα βλεπω γιατι δε βρηκες κατι και καταλαβες πως ειπες μαλακια.Ρε φίλε δεν έχω καμία όρεξη να αρχίσω κόντρα, ούτε να τσακωθώ μαζί σου. Μέχρι και πριβέ μου στείλαν μόλις να σε κράξουν αλλά δεν ασχολήθηκα, ούτε και πρόκειται.
Αλλά βλέπω 10 άτομα να υποστηρίζουν το κορίτσι (κάνω tag αν θες) και μόνο εσένα να κράζεις. Δεν είναι τυχαίο. Είναι κάτι αντικειμενικό, είτε είσαι νέος είτε είσαι ιδρυτής του site.
τις ευκαιρίες σου τις είχες, πρόσφατη κιόλας.Έχω και αναδουλειά τώρα, δε βγαίνω χαχα
Μεγάλο ζόρι. Έχω βάλει τους κλώνους μου να κλαίνε.Εχει ζοριστει το Κατερινακι, ετσι κανει παντα,τσαμπουκαδες και μετα αμα δεν την παιρνει φωναζει κλωνους και προθυμους προμοτερς να καθαρισουν.Παλια στα κολπα.
Εχεις ενα θεμα με τα μαθηματικα γενικα.Βλεπεις 10 ατομα, ειστε 3(νεοι ολοι και χωρις γνωση για οσα λεμε) και 1 που ναι απ την αρχη ο main promo σκυλακος της.4 δηλαδη και σας βλεπεις 10.
Γραφετε λιγοτερο ξαναλεω...
4 ατομα ειπες, μονο τον zebu ξερω απαυτους που δε μου την ειπε κιολας, μια φραση μου σχολιασε απο αλλο θεμα.Μεγάλο ζόρι. Έχω βάλει τους κλώνους μου να κλαίνε.
Και άσε τα προφίλ του 24 γιατί συμφωνώ ότι έχουν αυξηθεί σε ύποπτο βαθμό. Ο @Upogeios , ο @ΒΛΑΣΣΗΣ13, ο @tsafus ακόμα και ο @Zebu στην είπαν έμμεσα ή άμεσα με τις τοποθετήσεις τους.
Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το κόλλημα σου, get a life.
Άστον ρε αγάπη. Πρέπει να πηδάς 10 χρόνια αποκλειστικά μέσω bou για να σε λάβει υπόψιν. Να ενημερώνεσαι ανελλιπώς για κάθε τι που συμβαίνει, ρωτώντας 20 άτομα μπας και λάβεις έστω από έναν τις απαντήσεις που εσύ θες να ακούσεις. Αλλιώς δεν έχεις δικαίωμα γνώμης.αυτο σου λεω , δεν μπορει να σε απασχολουν μεγαλο ανθρωπο γεγονοτα για μια κοπέλα που βλεπεις 1-2-10 ωρες τον μηνα
δε θελω να καταλαβω γιατι δε απασχολουν κανεναν
προθυμη εκδούλευση δε πουλαω αλλα και αθελα μου να γινεται, τι προβλημα εχεις, αφου αυτο που μα ςνοιαζει εδω , οτι ειναι σουπερ στα ραντεβου της το λες και εσυ