robert_malone_greek
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
email απαντάνε ;
Reviews μόνο από την προηγούμενη καρτέλα της στο άλλο γραφείο.Με αυτές τις φωτογραφίες και εμένα με ιντριγκάρειΕδώ πήγε κάποιος. Πολύ όμορφη φαίνεται
Τι να το κάνεις; Ραντεβού από εκεί πώς να κλείσεις και πως να πάρεις δώσεις δωμάτιο ;email απαντάνε ;
υπάρχουν κριτικές από άλλο γραφείο ...γενικά η κοπέλα είναι ένα αίνιγμαΕδώ πήγε κάποιος. Πολύ όμορφη φαίνεται
έχει και από αυτό αλλά σε άλλο siteReviews μόνο από την προηγούμενη καρτέλα της στο άλλο γραφείο.Με αυτές τις φωτογραφίες και εμένα με ιντριγκάρει
Ηρθα με την σειρα μου να σας πω την καλησπερα μου. Δεν γραφω ποτε, ειμαι μουνοπανο επισκεπτης οπως λετε αλλα εφτιαξα λογαριασμο μονο και μονο γιαυτον τον μουναρο την Hloe.
Δεν ειμαι "παλιος", παιρνω απο το γραφειο και μπαινω στο site μολις απο το 2016 μονο αλλα τετοιο καυλωμενο μπαουλο δεν εχω ξαναδει. Εχω παρει ολα τα καλα μπαουλα που εχει φερει το γραφειο Σασοντασες, Jia2, τυφωνες ακομα και την αγαπημενη μας αμερικανα J για τους προ covid φιλους.
Μαγκες τετοιο γαμησι δεν εχω ξανακανει οπως την Hloe. Σας τα γραφω εδω γιατι ειναι καινουργιο account και δεν μπορω να κανω κριτικη αν και νομιζω πως δεν εχει και καρτελα ακομα. Μου ειπε θα κατσει μια ή δυο εβδομαδες, δεν ξερει ακομα. Ελπιζω να ζησετε οτι εζησα εγω σημερα, σας το χρωσταω για τα τοσα χρονια ενημερωση.
Συγνωμη για το κατεβατο και αντιο μιας και δεν θα τα ξαναπουμε.
ωθήσατε: σπρώξιμο κουράδας στην έξοδο με σχετική ένταση όταν η πουτάνα δεν θέλει να βγει με το καλό, όταν ανοίγεις την πόρτα και πετάς έξω από το σπίτι τον γκαντεμόσαυρο βάζελο φίλο σου καθώς ανοίγει το στόμα του και τρώμε γκολ, όταν η βίζιτα ήρθε σπίτι σου για ύπνο και όχι για γαμήσι και εκεί με ευγενικό τρόπο της λες όξω......έτσι να με διορθώνεις. ειλικρινά το λέω . κάποτε είχα κόλλημα με την ορθογραφία . με τα πληκτρολόγια μετά τα παράτησα . και το "πολύ " με το " πολλή " το μπερδεύω πάντα . πες μου το μυστικό. όπως με το " έλξατε " κ το " ωθήσατε " . έχω γίνει ρόμπα .
Καλημέρα,
Γνώμες για Ναταλία η κάποια άλλη Ελληνίδα;
Στις κριτικές φαίνεται ενδιαφέρουσα.
Με τις νέες δείχνει τρελο καυλακι.Αλλάξτε τις φωτογραφίες στην καρτέλα της Lea! Οι νέες την κολακεύουν προφανώς.
Το θέμα είναι να την βρούμε free...πάρτε Hloe το καλύτερο κορίτσι που έχω γαμήσει στο glamour EVER
είναι ένας αγγελος
πάρτε Hloe το καλύτερο κορίτσι που έχω γαμήσει στο glamour EVER
είναι ένας αγγελος
Μπήκε στα coming με τη μιαMόλις έσκασε η βόμβα εκ Κριμαίας, οπότε όχι άλλη γκρίνια.
![]()
![]()
email απαντάνε ;
Καλά τί παίζει με το γραφείο και αργούν να απαντήσουν, παίρνεις τηλέφωνο και απλά χτυπάει και όταν τελικά απαντήσουν είναι κοφτοι και μονολεκτικοι;;
EroticΜιλάς για το pleasure η το erotic?