Σάμπως κατάλαβες τι εννοούσα...Όταν γράφεις ότι η άλλη ήπιε ένα ελικόπτερο... τι να κάνω ρε συ. Να μην γελάσω με αυτή τη βλακεία? Δηλαδή αν ανοιξω σε ένα μαγαζί ένα ακριβό malt, τι θα έχω πιει? Ενα Airbus 380?
Με κάθε ειλικρίνεια πάντως, γουστάρω τρελά αυτά που γράφεις. Keep walking... Sorry, Keep flying. Τώρα θα βάλω να πιω μια έλικα και ένα πιλοτήριο.

Απαντούσα στον Kman που ειρωνευόταν για το ελικόπτερο, ότι το είχε ήδη πληρώσει σε ποτό. Πήγε η Ρωσίδα χωρίς να τον ρωτήσει και κατέβασε 200 Ε ποτό, δηλαδή όσο μία βόλτα με ελικόπτερο χωρίς το vfm του τελευταίου. Γιατί το ποτό το κατουράς και το ξεχνάς, ενώ η βόλτα με ελικόπτερο έχει ένα long term effect. Το ότι ειρωνεύεται κι αυτός κι εσύ δείχνει πόσο σας κόβει.
Πήγες Πολωνία κι έσκασες 5χιλιάρικα για να γαμήσεις δύο γυναίκες, και πουλάς πνεύμα. Είσαι το επόμενο κορόιδο της Πολωνίας, αφού θα ξαναπάς Φλεβάρη και θα τα σκάσεις πιο χοντρά. Δηλαδή σε τι διαφέρεις από έναν πεινασμένο σεξοτουρίστα που ξενιτεύεται γιατί δεν βρίσκει κάτι στον τόπο του; Αν είχε και κάτι άλλο το πακέτο πχ τουριστικού ενδιαφέροντος δεν θα σχολίαζα, αλλά από ό,τι φαίνεται πας μόνο για το σεξ.
Ο ένας ήρωάς σου δουλεύει είλωτας και πάει εκεί μην ξέροντας αν η πολωνέζα που ακριβοπληρώνει θα τον βολέψει σε κάνα κενό πριν ή μετά τον Mario τον Ιταλό και μετά έρχεται εδώ να ποστάρει το κατόρθωμα, ενώ ο ψευτογαμικός καθηγητής της Ζυρίχης ποστάρει τις προάλλες μια μπανιέρα, προχτές δύο ποτήρια και σήμερα ένα μήνυμα που δείχνει ότι κάτι που ξεκίνησε στραβά μπαίνει σε πορεία και τίποτα παραπάνω.

Τι περίεργο βλέπεις που παίρνω κάνα ελικόπτερο πότε πότε; Πάνω από 200 βόλτες προτείνει το wingly.io στην περιοχή μου και ξέρω ότι εντυπωσιάζουν τις γυναίκες. Τα μουσεία και λοιπές χαζομάρες τα έβγαλες από την κούτρα σου.
Άντε με τα πρότυπα που διάλεξες, σε βλέπω και σένα στην ίδια κατρακύλα.
Τελευταία τροποποίηση: