ANALgitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2024
- Like
- 348
- Πόντοι
- 21
Διαφήμιση τους κάνουμε, θα ανέβουν.Θεαματικότατη.
Κυριότερος λόγος να γαμήσουν νήματα για να "πέσουν οι τιμές"...
Δευτερευόντως χέιτερς.
Διαφήμιση τους κάνουμε, θα ανέβουν.Θεαματικότατη.
Κυριότερος λόγος να γαμήσουν νήματα για να "πέσουν οι τιμές"...
Δευτερευόντως χέιτερς.
Όχι τύπε, αν (αν λέω) μιλάς και για πάρτη σου κοράκια είστε...Διαφήμιση τους κάνουμε, θα ανέβουν.
Για καφεδάκι είμαστε. Ελληνικο.Πολύ κλο κλο και αυγό τίποτα το νήμα.. γράφεται γράφεται γράφεται ότι να ναι...
δεν έχετε κανα φίλο να πάτε για καφέ ? εδώ ήρθατε να τα πείτε ?
Κριτική υπάρχει για το κορίτσι κάπου ?
Εγώ 2 φωτος που έστειλε αυτοκαταστρεφώμενες δε πρόλαβα να δω τπτ.. απλά ένα κορίτσι μελαχρινό με μαγιό στη θάλασσα.. μετά είπε δε στέλνει άλλες και να μην ενοχλώ.
Το χοντραίνεις και δεν καταλαβαίνω καν που το πας.Όχι τύπε, αν (αν λέω) μιλάς και για πάρτη σου κοράκια είστε...
Προσπαθείτε να τραφείτε κάνοντας πτώματα
Δημοσίευση στο thread ''Kiara VIP/Maleficent''Πολύ κλο κλο και αυγό τίποτα το νήμα.. γράφεται γράφεται γράφεται ότι να ναι...
δεν έχετε κανα φίλο να πάτε για καφέ ? εδώ ήρθατε να τα πείτε ?
Κριτική υπάρχει για το κορίτσι κάπου ?
Εγώ 2 φωτος που έστειλε αυτοκαταστρεφώμενες δε πρόλαβα να δω τπτ.. απλά ένα κορίτσι μελαχρινό με μαγιό στη θάλασσα.. μετά είπε δε στέλνει άλλες και να μην ενοχλώ.
Με πιάνετε λίγο αδιάβαστη αλλά αφού λύθηκε τόσο σύντομα το ζήτημα, προχωράμε.....μη δινεις σημασια ο Τζορμακας ηταν με το 5.435ο προφιλ του (καλη ωρα).
Συγχωρεθηκε ηδη![]()
@papaphilips εσύ;Δημοσίευση στο thread ''Kiara VIP/Maleficent''
Δημοσίευση στο thread ''Kiara VIP/Maleficent''
Οι κριτικές που βρήκα ήταν εξαιρετικές, έχει και δύο στο προφίλ της αν θες. Και μένα με χάλασε η φάση με τις αυτοκαταστρεφόμενες αλλά φάνηκε τούμπανο. Θα σας γράψω κι εγώ την Τετάρτη!
Αυτό να το εκλάβω ως ακύρωση;Χρειάζομαι ένα διάλειμμα από νέους πελάτες γιατί σε λίγο θα αρχίσω να βλέπω φαντάσματα χαχα.
Φίλε (προμότορα) τι κάνεις εδώ και δε σ έχει πάρει ακόμα η ΝΑΣΑ ???Για καφεδάκι είμαστε. Ελληνικο.
Καλύτερο σπό 100 μνμ σε 16 χρόνιακλώνετύπε
Σ ευχαριστώ φίλε.. ωραίοςΔημοσίευση στο thread ''Kiara VIP/Maleficent''
Οι κριτικές που βρήκα ήταν εξαιρετικές, έχει και δύο στο προφίλ της αν θες. Και μένα με χάλασε η φάση με τις αυτοκαταστρεφόμενες αλλά φάνηκε τούμπανο. Θα σας γράψω κι εγώ την Τετάρτη!
Kαλημερα!!Του @Spiros_73 και άλλων φιλειρηνιστών χαχα.
Είναι Δευτέρα και πρωί ακόμα!
Θα φάμε κουφέτα τελικάKαλημερα!!![]()
ειμαστε μικροι ακομα μνπνο!μαζευουμε εμπειριεςΘα φάμε κουφέτα τελικά![]()
Και εγώ πότε θα ντυθώ παραγαμπρακι ρε μνπνοειμαστε μικροι ακομα μνπνο!μαζευουμε εμπειριες![]()
εχει σπουδες ακομα το κοριτσι μου!βαλε μεταπτυχιακα κτλ αργουμε ακομαΚαι εγώ πότε θα ντυθώ παραγαμπρακι ρε μνπνο![]()
ειμστε ικανοι να αρχισουμε ενα μαδομουνι για τις κουμπαριεςΚουμπάρος είπαμε εγώ, μην τα άλλαζεις. @Xaramofais ραντεβού θανάτου για την κουμπαριά στο bill, να δούμε όμως και κάνα κώλο πρώτα...............
Κουμπάρος είπαμε εγώ, μην τα άλλαζεις. @Xaramofais ραντεβού θανάτου για την κουμπαριά στο bill, να δούμε όμως και κάνα κώλο πρώτα...............
Σε σουίτα χρυσή με τζακούζι ζεστό, με τεκίλα στο χέρι, το βράδυ αυτό,ο κόσμος χορεύει στον δικό σου ρυθμό.Ποίημα θέλω!
Τι μαγειρεύεις εσύ από το πρωί χαχα ;Πες το ψέματα, τουλάχιστον δεν μανουριάζουμε όπως αλλου. Ετοίμασε, πέφτει
σε λίγο.
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και γεγονότα είναι καθαρά συμπτωματική χαχαχα.Σε σουίτα χρυσή με τζακούζι ζεστό, με τεκίλα στο χέρι, το βράδυ αυτό,ο κόσμος χορεύει στον δικό σου ρυθμό.
Τριαντάφυλλο μοιάζεις, ανθός της αυγής, κι ελιά στο πρόσωπο, σημάδι ζωής.
Απλή, παιχνιδιάρα, με νάζι κρυφό, έχεις κλέψει τον νου μου και τον ουρανό.
Κι αν μιλάμε με πάθος, μην είναι ντροπή, ο κώλος σου κάνει και το σύμπαν να διασταλεί!