Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 34.343
Κάπου εδω έρχεται νέα φωτο;
Κάπου εδω έρχεται νέα φωτο;
Η επιθυμία σου διαταγή μανΓια πλακα το ειπα
Πρώτον δεν επέστρεψες τίποτα. Και σιγά που θα επέστρεφες.Μόλις τα επέστρεφα αλλά!!!επειδή δεν εγραψε μια φορά απ όσες συναντηθήκαμε τπτ και είπε μόνο το αρνητικό ....too bad!
Εσένα κάπου σε έχουμε ξαναδεί εδώ;...Αρα του τα εφαγες τα φραγκα;
Και ειναι γενικη τακτικη σου να ζητας απο πελατες σου και ποσο μαλλον σταθερους προκαταβολη οταν ξεμενεις;
1ον και 2ον δεν ξέρεις τι θα έκανα!!Πρώτον δεν επέστρεψες τίποτα. Και σιγά που θα επέστρεφες.
Δεύτερον έχω γράψει από όσο θυμάμαι για την εμπειρία μου όταν είχαμε βρεθεί και ήταν πολύ καλή. Αλλά είναι άσχετο.
Και λίγα μου λες. Έπρεπε να ξέρω περισσότερα από αυτό.Καλα ολοκληρο το ποσο προκαταβολη πριν το ραντεβου δεν ειχα δωσει ουτε σε donna bell οταν ειχε σκασει για εμβολιμο τουρ και εβλεπε 2 ατομα την μερα μαξ.
Για να δωθει εδω υπαρχει αλλη ειδους σχεση με την κοπελια η ο φιλτατος ειναι ο ορισμος του θυματος.
Γιατι με προσκληση ποσταρουμε εδω; Ειναι τοσο πριβε το κολπο εδω; Να βαλω τα καλα μου αν ειναιΕσένα κάπου σε έχουμε ξαναδεί εδώ;...![]()
Μονο αυτη την φραση θελω να σχολιάσω προς γνωση και συμμορφωση ολων. Πολλοι, κλείνουν χρεος σε ειδος. Δειτε την απαντηση της Αλεξιας...Κι εκεί μου λέει το επικό ότι προτιμάει να μου τα επιστρέψει μέχρι την Τρίτη ‘γιατί ξέρεις πώς είναι να πηγαίνεις δουλειά και να μην παίρνεις χρήματα’!
Χίλια δίκια.Μονο αυτη την φραση θελω να σχολιάσω προς γνωση και συμμορφωση ολων. Πολλοι, κλείνουν χρεος σε ειδος. Δειτε την απαντηση της Αλεξιας...
Καλα που δεν του ειπε ναι, να κλείσουν τα δανεικα σε ειδος δηλαδη. Λογω του οτι δεν θα έπαιρνε λεφτά (και ας τα ειχε πάρει προκαταβολικα) θα ειχε φαει φολα ολκης. Δεν της βγαινει. Την βλεπει αλλιως οποιαδηποτε Αλεξια. Οχι μονο της Αλεξιας, αλλα καμιας.
Ζητηστε πισω το χρημα και οχι το κορμι της ως ανταλλαγμα.
Για ολα τα υπολοιπα, δεκαρα δεν δινω, ας πιστεψει ο καθε ενας οσο θελει σε ανθρώπους.
Εδώ είναι και η κριτική μου για την φορά που βρεθήκαμε. Οχι τίποτα άλλο, για να μην συνεχίζονται τα ψέματα εδώ μέσα… Φιλάκια.Ραντεβού λοιπόν με την Αλέξια.
Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω. Θα προσπαθήσω να είμαι λακωνικός και ‘to the point’.
Ή κοπέλα έχει ένα φοβερό petit σώμα. Ή πίσω της όψη είναι με διαφορά το δυνατό της σημείο, αλλά γενικά το σώμα της εμπειρία. Και σίγουρα δεν μοιάζει με 26. Το ίδιο και το πρόσωπό της όπως και είπα και στην ίδια.
Τέλος πάντων, επειδή αυτά είναι και λίγο υποκειμενικά, συνεχίζω με τον αγώνα.
Πίπα, πιπάρα! Και πίπα μέχρι όπου πάει όχι πίπα για να μην τελειώσεις στο στόμα της. Όχι. Σε πάει μέχρι τέλους αν θες.
Στον αγώνα κάνει ότι μπορεί για να σε κάνει να καταλάβεις ότι περνάει καλά. Ότι την κάνεις εσύ να περνάει καλά. Είναι απίστευτα χαλαρή και αυτό στο περνάει και σε χαλαρώνει. Βλέποντας και αυτό το σώμα εν τω μεταξύ…ειδικά στα 4 και στον καθρέφτη… ’βεγγαλικά’!
Αυτά από μένα. Να’σαι καλά κοριτσάρα @Lady Alexia.
Μέχρι την επόμενη φορά![]()
Τώρα ξεμπέρδεψα...Εσύ και ν'αργήσεις τόσο πολύ να κάνεις σχόλιο που είσαι απ'τους πρώτους πρώτους; Μάλλον θα'σαι άρρωστος. Αντιβίωση και περαστικά σου![]()
Η τηλεόραση είναι τουλάχιστον Σμαρτ??
Άκουσε λίγο επειδή ο καθ ένας ότι διαβάζει σχολιάζει εδώ μέσα σήμερα θα έκανα την κατάθεση του ζητησα τν αριθμο και μπαίνω βλέπω αυτό.δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν από εσάς έχει καλώς οποίος θέλει ασχολείται!!Μονο αυτη την φραση θελω να σχολιάσω προς γνωση και συμμορφωση ολων. Πολλοι, κλείνουν χρεος σε ειδος. Δειτε την απαντηση της Αλεξιας...
Καλα που δεν του ειπε ναι, να κλείσουν τα δανεικα σε ειδος δηλαδη. Λογω του οτι δεν θα έπαιρνε λεφτά (και ας τα ειχε πάρει προκαταβολικα) θα ειχε φαει φολα ολκης. Δεν της βγαινει. Την βλεπει αλλιως οποιαδηποτε Αλεξια. Οχι μονο της Αλεξιας, αλλα καμιας.
Ζητηστε πισω το χρημα και οχι το κορμι της ως ανταλλαγμα.
Για ολα τα υπολοιπα, δεκαρα δεν δινω, ας πιστεψει ο καθε ενας οσο θελει σε ανθρώπους.