PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.436
- Πόντοι
- 481
120Πόσα πλήρωσες για 1 ώρα;
120Πόσα πλήρωσες για 1 ώρα;
Μια ώρα με την Ντάρια και έφυγες αχυστος;;Περασμα με Νταρια, Αγκυρας 9 σε προγραμμα 1 ωρας(κραξτε με, στα αρχιδια μου).
Απο τα καλυτερα γαμησια που χω κανει. Εφυγα αχυστος αλλα μονιμος καυλωμενος στον αγωνα, 1 ωρα μονο πουτσα και τιποτα αλλο.
Μουσκεμα, ιδρωτας παντου να σταζω πανω της, στα σεντονια, στα μαξιλαρια(ελπιζω να καθαρησε η τσατσα γιατι λυπαμαι τον επομενο αν μπηκε εκει μεσα ετσι).
Καπου στο 40λεπτο αρχισε να γελαει, γιατι τελειωσε 2 φορες και γω ακομα εδεινα...Λει μετα "ο δικος μου το πολυ 15-20 λεπτα αντεχει." Εκει αρχισα να δεινω ακομα πιο πολυ.
10/10
Δεν μπορουσα να τελειωσω, αλλα παραδοξως δεν μου πεφτε.Μια ώρα με την Ντάρια και έφυγες αχυστος;;
Δεν ήθελες να τελιοσεις;;;
Γιατί η Ντάρια μπορεί να σε τελιοσει στο πεντάλεπτο
Η ΤίναΡε παιδιά, την τρομερή πίπα την κάνει η Τίνα ή η Κωνσταντίνα στη Β7;
Εμένα ο τσατσός Διδύμου 22 είπε η Ειρήνη από 6 Γενάρη
Μπορεί και να ισχύει...
Τώρα βέβαια αυτά που λένε οι υπηρεσίες είναι 50-50 αλήθεια-ψέματα...
Πες το ρε φιλεΑν πας με γυφτσσα αλλάζει η τύχη σου λένε
Να το δώσουμε δεν υπάρχει θέμα. αλλά να αξίζουν οι κοπέλες για το 15αρη. Καλημέρα.Καλημέρα σας
Τελικά στο μετάξι πάνε να περάσουν το 15€ ;;;;
Αν εννοείς για την Τζανίνα, πάντα έτσι ήταν. Τρελή Καύλα!!!μια ερώτηση ρε μύστες, γίνεται κάποιες να κατεβάζουν υγρά τόσο γρήγορα και εύκολα? Υπάρχει κάποιο κόλπο?
Ναι μύστη για τζάνινα λέωΑν εννοείς για την Τζανίνα, πάντα έτσι ήταν. Τρελή Καύλα!!!
Όσοι την έχουμε προλάβει και πιο νεαρή έχουμε περάσει "πάρα πολύ καλά".
Συνεχίζει και είναι δύναμη.
![]()
Μακριά από την Σάρα, βρωμάει φόλα από χιλιόμετρα.Ναι μύστη για τζάνινα λέω
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά παρτουζα τζανινα Σάρα. Θεωρείς αξίζει?
Περασμα με Νταρια, Αγκυρας 9 σε προγραμμα 1 ωρας(κραξτε με, στα αρχιδια μου).
Απο τα καλυτερα γαμησια που χω κανει. Εφυγα αχυστος αλλα μονιμος καυλωμενος στον αγωνα, 1 ωρα μονο πουτσα και τιποτα αλλο.
Μουσκεμα, ιδρωτας παντου να σταζω πανω της, στα σεντονια, στα μαξιλαρια(ελπιζω να καθαρησε η τσατσα γιατι λυπαμαι τον επομενο αν μπηκε εκει μεσα ετσι).
Καπου στο 40λεπτο αρχισε να γελαει, γιατι τελειωσε 2 φορες και γω ακομα εδεινα...Λει μετα "ο δικος μου το πολυ 15-20 λεπτα αντεχει." Εκει αρχισα να δεινω ακομα πιο πολυ.
10/10
Και εγώ θα ρώταγα πώς άντεξες να μην τελειώσεις, η αλήθεια είναι πώς η αγωγή σου έχει τέτοιες συνέπειες, παίζει τεράστιο ρόλο και η "ψυχική/εγγεφαλική κάυλα" , μου έχει συμβεί και εμένα 2-3 φορές στην ζωή μου να είμαι τεντωμένος και να μην τελειώνω, αλλά έφαγα γκρίνια και τις 3 φορές ... όχι συγχαρητήριαΔεν μπορουσα να τελειωσω, αλλα παραδοξως δεν μου πεφτε.
Ισως φταιει η αγωγη που κανω με Ζolotrin εδω και λιγο καιρο.
Ναι, κακό γιατί θα περάσει και το 30 στα υπόλοιπα μετά.Καλημέρα σας
Την πήρα μια φορά μόνη της. Δεν θα την έλεγα φόλα. Αλλά δεν θα την έκανα κ στάνταρ για να πω την αλήθειαΜακριά από την Σάρα, βρωμάει φόλα από χιλιόμετρα.
Αν το περάσουν, τότε τα Φυλής κλπ θα το πανε 25.Καλημέρα σας
1. γίνεται σε κάποιες λίγες. δεν είναι κόλπο.Υγ μια ερώτηση ρε μύστες, γίνεται κάποιες να κατεβάζουν υγρά τόσο γρήγορα και εύκολα? Υπάρχει κάποιο κόλπο?
Υγ2 δεν γίνεται να φωνάζεις και να προσποιήσε τόσο πολύ στο γλυφομούνι σε βαθμό τσοντας, και όταν στον βάζω να κάνεις το πολύ κανέναν αναστεναγμό
2. Γιατί όμως?1. γίνεται σε κάποιες λίγες. δεν είναι κόλπο.
2. γίνεται και είναι συνηθισμένο.