Θα μας φιμώσουν κιόλας!
Απαγορεύεται να γράφω στο νήμα της θεσσαλονίκης ότι είμαι θεσσαλονίκη δηλαδή τι άλλο θα ακούσω πια!
Με την λογική του συγκεκριμένου θα πρέπει στο νήμα της αθήνας να γράφω πού βρίσκομαι !λες κ ενδιαφέρει τον αθηναικο fun club να δει σε ποιο μέρος είμαι τι θα πρέπει να δημιουργήσω ξεχωριστά νήματα να υπάρχουν κάθε φορά που επισκέπτομαι μια περιοχή?!τι είναι αυτά τα πράγματα!
Μέχρι τη δευτέρα κοντά σας ..για όποιον επιθυμεί και θέλει να με συναντήσει.
Επειδή μας κουνάς το δάχτυλο με ασυναρτησίες δε σου είπε κανείς να πας να γράψεις στο γενικό νήμα των μασατζίδικων της Αθήνας για την παρουσία σου στην Θεσσαλονίκη. Στο προσωπικό σου να γράφεις και να βάζεις τις φωτογραφίες σου.
Εκτός αν το προσωπικό σου είναι μόνο για την Αθήνα.
Κάθε επαγγελματίας που έχει προσωπικό νημα Αυτό αφορά την δραστηριότητα της από τις καστανιές Έβρου μέχρι τη Γαύδο. Όταν θα έρχεσαι εδώ να γράψεις γεια σας ήρθα είμαι εδώ και όχι να κάνεις δημοσιεύσεις διαφημιστικές. Αυτά και τις φωτογραφίες σου στο προσωπικό σου. Και όπως έγραψα νωρίτερα φυσικά να απαντήσεις αν κάποιος σε προσβάλει σε αυτό το νήμα.
Και αυτά τα περί φίμωσης άστα.
Εντωμεταξύ έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου αφού έχεις και fan (όχι fun) club