giannhsf
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2024
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
Είδα μια αγγελία και έχει μια φωτό ένας κωλου από κρυφή και παραξενεύτηκα γιατί δείχνει δωμάτιοΚάτι έχω ακούσει κ γω..
Είδα μια αγγελία και έχει μια φωτό ένας κωλου από κρυφή και παραξενεύτηκα γιατί δείχνει δωμάτιοΚάτι έχω ακούσει κ γω..
Σίγουρα έχει η EBΙΤΑ κάμερες μέσα έξω στην εξώπορτα και μέσα στο δωμάτιο για Dames είδα σίγουρα έξω στην πόρτα και μέσα στο δωμάτιο είχε καταγραφικό ήχου το golden spa έχει κάμερες στην εξώπορτα και σίγουρα τα κορίτσια είναι απ' έξω απο την πόρτα και στήνουν αυτί την ώρα της συνεδρίας όπως και elegance kαμερα έχει στην εξώπορτα το crystal και μετά την συνεδρία τα κορίτσια μοιράζονται όσα έχουν πει μέσα στο δωμάτιο όπως και στις vanas τά ίδια το massazio έχει κάμερα πριν μπεις και το elite spa σίγουρα παίζει να μιλά με όλους και να γνωρίζει ποιος πάει γιατί γνωρίζει όλα τα τηλέφωνα και αν δεν έχεις πάειΡε μάγκες ξέρουμε αν το dames έχει κρυφές κάμερες;
Όλα τα ιδρύματα έχουν κάμερες στην εξώπορτα, φαίνονται ξεκάθαρα άλλωστε. Από την άλλη για μέσα στα δωμάτια έχεις δει εσύ προσωπικά κάμερες; Έχεις ακούσει από άλλους; Σου το έχουν πει κοπέλες της δουλειάς;Σίγουρα έχει η EBΙΤΑ κάμερες μέσα έξω στην εξώπορτα και μέσα στο δωμάτιο για Dames είδα σίγουρα έξω στην πόρτα και μέσα στο δωμάτιο είχε καταγραφικό ήχου το golden spa έχει κάμερες στην εξώπορτα και σίγουρα τα κορίτσια είναι απ' έξω απο την πόρτα και στήνουν αυτί την ώρα της συνεδρίας όπως και elegance kαμερα έχει στην εξώπορτα το crystal και μετά την συνεδρία τα κορίτσια μοιράζονται όσα έχουν πει μέσα στο δωμάτιο όπως και στις vanas τά ίδια το massazio έχει κάμερα πριν μπεις και το elite spa σίγουρα παίζει να μιλά με όλους και να γνωρίζει ποιος πάει γιατί γνωρίζει όλα τα τηλέφωνα και αν δεν έχεις πάει
@giannhsf εσύ τι ακριβώς έχεις πάθει πες μας την εμπειρία σου να προφυλαχθούμε και εμείς
Γιατί καθώς έψαχνα για ίδρυμα στο kanesex με πέταξε αγγελία από το μέρος και έχει φωτό έναν κωλο από μια κοπέλα , η οποία δεν είναι τραβηγμένη από κινητό αλλά από κρυφή κάμερα που γράφει και ημερομηνία επάνω αν θες σε στέλνω πριβεΣίγουρα έχει η EBΙΤΑ κάμερες μέσα έξω στην εξώπορτα και μέσα στο δωμάτιο για Dames είδα σίγουρα έξω στην πόρτα και μέσα στο δωμάτιο είχε καταγραφικό ήχου το golden spa έχει κάμερες στην εξώπορτα και σίγουρα τα κορίτσια είναι απ' έξω απο την πόρτα και στήνουν αυτί την ώρα της συνεδρίας όπως και elegance kαμερα έχει στην εξώπορτα το crystal και μετά την συνεδρία τα κορίτσια μοιράζονται όσα έχουν πει μέσα στο δωμάτιο όπως και στις vanas τά ίδια το massazio έχει κάμερα πριν μπεις και το elite spa σίγουρα παίζει να μιλά με όλους και να γνωρίζει ποιος πάει γιατί γνωρίζει όλα τα τηλέφωνα και αν δεν έχεις πάει
@giannhsf εσύ τι ακριβώς έχεις πάθει πες μας την εμπειρία σου να προφυλαχθούμε και εμείς
Aσε τό @giannhsf vα μας πει την εμπειρία του και τι έπαθε και εσύ αν γνωρίζεις κάτι ενημέρωσε μας για να αποφύγουμε κακοτοπιες κ.α. και μη μας το παίζεις οσία ξένη Μαλ...Όλα τα ιδρύματα έχουν κάμερες στην εξώπορτα, φαίνονται ξεκάθαρα άλλωστε. Από την άλλη για μέσα στα δωμάτια έχεις δει εσύ προσωπικά κάμερες; Έχεις ακούσει από άλλους; Σου το έχουν πει κοπέλες της δουλειάς;
Όπως έγραψα πιο πάνω, σε όσα έχω πάει έχω δει κάμερες μόνο στην εξώπορτα, αλλά όχι μέσα στα δωμάτια (Crystal, Βάνα, Massagio). Εσύ από την άλλη από το να έχεις δει εσύ ο ίδιος κάμερες μέσα στα δωμάτιο μέχρι το "στήνουν αυτί οι κοπέλες έξω από τα δωμάτια" ή "πρέπει να έχει κάμερες" έχει μεγάλη απόκλιση. Τις ειρωνείες σου κράτα τες για σένα, όχι σε μένα βρε παπάρα..Aσε τό @giannhsf vα μας πει την εμπειρία του και τι έπαθε και εσύ αν γνωρίζεις κάτι ενημέρωσε μας για να αποφύγουμε κακοτοπιες κ.α. και μη μας το παίζεις οσία ξένη Μαλ...
Άντε πάλι εικασίες.. αυτα είναι δικές σου αυθαίρετες θεωρίες.Φίλε, αυτό με το "κοπέλα της διπλανής πόρτας", είναι λίγο παρεξηγησιμη έννοια. Στην παλιά μου γειτονιά, το κορίτσι της διπλανής πόρτας ήταν 120 κιλά.
Σήμερα, στην νέα μου γειτονιά, το κορίτσι της διπλανής πόρτας είναι μοντελέ μουναρος.
Θέλω να πω, μάλλον λέμε με έμμεσο τρόπο πως δεν πολυβλεπεται μια κοπέλα όταν την αποκαλούμε "της διπλανής πόρτας"
Α okay σόρρυ δεν το κατάλαβα.Δεν αναφέρομαι σε εσένα, με παρεξηγησες. Αναφέρομαι στην έννοια, που την ακούω κ την διαβάζω συχνά. Από κοντά, θα σου εξηγήσω. Και θα καταλάβεις.
Ηλεκτρονικός είσαι τύπε;Σίγουρα έχει η EBΙΤΑ κάμερες μέσα έξω στην εξώπορτα και μέσα στο δωμάτιο για Dames είδα σίγουρα έξω στην πόρτα και μέσα στο δωμάτιο είχε καταγραφικό ήχου το golden spa έχει κάμερες στην εξώπορτα και σίγουρα τα κορίτσια είναι απ' έξω απο την πόρτα και στήνουν αυτί την ώρα της συνεδρίας όπως και elegance kαμερα έχει στην εξώπορτα το crystal και μετά την συνεδρία τα κορίτσια μοιράζονται όσα έχουν πει μέσα στο δωμάτιο όπως και στις vanas τά ίδια το massazio έχει κάμερα πριν μπεις και το elite spa σίγουρα παίζει να μιλά με όλους και να γνωρίζει ποιος πάει γιατί γνωρίζει όλα τα τηλέφωνα και αν δεν έχεις πάει
Στις εκπομπές έπεσε μέσαΆντε πάλι εικασίες.. αυτα είναι δικές σου αυθαίρετες θεωρίες.
Ορίστε επίσημα τι θεωρείται κορίτσι της διπλάνης πόρτας. δώσε έμφαση στα μαύρα γράμματα..
Κι εμένα θα policeα γαμης
Κατ-αρχην ερωτηση εχειs παει με την viki stefania εχειs αποψη ? .....Εν τελη ..που την ειδεs την κακεντρέχεια? Εγω Κατεθεσα την αποψη μου στο νημα και παλιοτερα για αυτην και το λεω αυτο γιατι Εγω εχω αποψη ημουν χρονια στην ΑΘΗΝΑ και την ξερω απο πρωτο χερι οποτε αστο καλυτεραΔεν ζήτησα τη γνώμη σου, συνάδελφε. Η κακεντρέχεια σου και κάποιων άλλων ,εδω μέσα, μας έχει κουράσει.
Καλησπέρα από elegance που μπορούμε να βρούμε τηλ το έχω χασει
Το "λυσάρι" του bou είσαι, έχεις λύσεις για όλα.![]()
Elegance - bourdela.com forum
Ως ένα ίδρυμα που φιλοδοξεί να ανεβάσει λίγο το επίπεδο των υπηρεσιών, ασχέτως αν τα καταφέρει νομίζω του αξίζει ένα ξεχωριστό θέμα. Παρακαλώ για τη συνεισφορά σας με κριτικές για το επίπεδο των υπηρεσιών.www.bourdela.com
Σε αυτήν τη σελίδα του νήματος του θα βρεις την απάντηση.
Dames έχει σίγουρα μικρόφωνο μέσα στο δωμάτιο...ζήτησα τηλέφωνο και μου είπε η κοπέλα να μιλάω σιγά γιατί μας ακούν!Σίγουρα έχει η EBΙΤΑ κάμερες μέσα έξω στην εξώπορτα και μέσα στο δωμάτιο για Dames είδα σίγουρα έξω στην πόρτα και μέσα στο δωμάτιο είχε καταγραφικό ήχου το golden spa έχει κάμερες στην εξώπορτα και σίγουρα τα κορίτσια είναι απ' έξω απο την πόρτα και στήνουν αυτί την ώρα της συνεδρίας όπως και elegance kαμερα έχει στην εξώπορτα το crystal και μετά την συνεδρία τα κορίτσια μοιράζονται όσα έχουν πει μέσα στο δωμάτιο όπως και στις vanas τά ίδια το massazio έχει κάμερα πριν μπεις και το elite spa σίγουρα παίζει να μιλά με όλους και να γνωρίζει ποιος πάει γιατί γνωρίζει όλα τα τηλέφωνα και αν δεν έχεις πάει