Kostas_Kriti
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 1
Και οι 2 μαζί, για να δοκιμάσω
Ξέρουμε ποια από τις δύο αξίζει περισσότερο;Μιας και δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο αυτό τον καιρό Ηρακλειο( μόνο Ροζα, αν και τους μισούς εδώ μέσα βλέπω πως μας έχει μπλοκάρει στο κινητό), σας ενημερώνω πως αύριο απόγευμα, έρχεται η Τζενη Λατίνα μαζί με την Χριστίνα. Και θα κάτσουν μέχρι Παρασκευή πρωί…
Γιατί δεν δοκιμάζεις και τις 2 μαζί;Ξέρουμε ποια από τις δύο αξίζει περισσότερο;
Με τζενη έχω πάει κατα του αγώνα είναι πολύ καλή και δεν λέει όχι
Και έχει για εμένα τέλειο σώμα με τέτοια κωλαρα και βυζια αλλά με χαλάει λίγο στην πίπα που δεν θέλει γρήγορους ρυθμούς και πάει με τον δικό της
Έχω δοκιμάσει την Χριστίνα. Δεν είναι η κοπέλα των φωτογραφιών σε καμία περίπτωση. Εγώ δεν θα ξαναπήγαινα γιατί δεν ήταν ο τύπος μου τελικά. Επίσης, δεν μου έδειξε ότι το απολαμβάνει... Την Τζένη δεν την έχω δοκιμάσει....Γιατί δεν δοκιμάζεις και τις 2 μαζί;
Θα σου πρότεινα να πάρεις και την Χριστίνα μόνη, μιας και με την Τζενη έχεις πάει. Είναι εξίσου καλή, δεν λέει όχι κι αυτή.
Το αντίθετο θα έλεγα… στην αρχή μπορεί να είναι λίγο ντροπαλή και να δείχνει αυτό που λες… όσο περνάει η ώρα όμως, το απολαμβάνει και συμμετέχει πολύ.Έχω δοκιμάσει την Χριστίνα. Δεν είναι η κοπέλα των φωτογραφιών σε καμία περίπτωση. Εγώ δεν θα ξαναπήγαινα γιατί δεν ήταν ο τύπος μου τελικά. Επίσης, δεν μου έδειξε ότι το απολαμβάνει... Την Τζένη δεν την έχω δοκιμάσει....
Εμένα η γνώμη μου για την Τζένη είναι τελείως διαφορετικήΞέρουμε ποια από τις δύο αξίζει περισσότερο;
Με τζενη έχω πάει κατα του αγώνα είναι πολύ καλή και δεν λέει όχι
Και έχει για εμένα τέλειο σώμα με τέτοια κωλαρα και βυζια αλλά με χαλάει λίγο στην πίπα που δεν θέλει γρήγορους ρυθμούς και πάει με τον δικό της
Την είχα δοκιμάσει ότι;ν είχε ξαναέρθειΚαυλιαρα Ελληνιδα
καλησπερα μαγκες .....μετα απο πολυ καιρο αποχη πηγα σε αυτη τ κορασιδα....ειναι οπωσ και στις φωτο....
πολυ καλη ευγενηκη μυροδατη ωραιο απαλο δερμα
το σωμα τισ εμενα προσοπικα μου αρεσε εννω εχει λιγο ( πολυ λιγο κιλιτσα )...
δεν μου φανικε ελληνιδα αλλα οπωσ και να εχει και θα ξανα παω γιατι περασα καλα και την προτινω σε σχεσει με κατι αλλες...\
50ευρω δεν ειπε πουθενα μα και μου...
60 ακαπ. πιπα
150 ωρα...
αυτα....
υ.γ.το μονο αρνιτικο ειναι οταν τελειωσαμε ξανα φορεσε τα ρουχα και εκατσε στο σαλονακι... δν εκανε μπανιο δεν καθαριστικε...
Κ οι δύο πολύ καλές...η Χριστίνα μένει εκεί που έμενε η Ρόζα το 2017Για εμένα στνταρ είναι δύο
Η Ελένη με τα τατουάζ και η Χριστίνα που μένει στο tzorakishome κοντά (αυτή βάση αγγελία στις κρητικές αγγελίες με ένα τηλ που τελειώνει σε 3000)
Καλή σε όλα αλλά φάτσα ψιλοαλμπανιαΕπίσης αξίζει φουλ για εμένα και η Στεφανία μασάζ όταν έρχεται
Φοβερή περιποίηση και χωρίς προφυλακτικό (στο στοματικό) μετά από κάποιες επισκέψεις
Εκεί έμενε η Ρόζα ; Σεσημασμενο είναι το σπίτι ; Η Χριστίνα βέβαια πήγε σε άλλα δύο μέχρι να βρεθεί εκείΚ οι δύο πολύ καλές...η Χριστίνα μένει εκεί που έμενε η Ρόζα το 2017
Κ οι δύο πολύ καλές...η Χριστίνα μένει εκεί που έμενε η Ρόζα το 2017
Εκεί έμενε η Ρόζα ; Σεσημασμενο είναι το σπίτι ; Η Χριστίνα βέβαια πήγε σε άλλα δύο μέχρι να βρεθεί εκεί
Το μόνο ελάττωμα της Χριστίνας είναι ότι δεν κάνει πίπα χωρίς προφυλακτικό
Αλλά είναι 5καθαραρη μοσχομυριστη πάντα