pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.911
- Πόντοι
- 5.946
τυπε μου σα να κλεβεις εκκλησια.....Ευτυχώς , έχω αξιωθεί και έχω παίξει μπάσκετ και με τις δύο
Δικαίως είναι μπροστά![]()
τυπε μου σα να κλεβεις εκκλησια.....Ευτυχώς , έχω αξιωθεί και έχω παίξει μπάσκετ και με τις δύο
Δικαίως είναι μπροστά![]()
το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε!!!!!!!!!!!!Θεωρητικά, θα μπορούσε κάποιος άλλος παίκτης, με αναγνωρισμένη παρουσία επί χρόνια στη διαδικτυακή κοινότητα του μπου, να ανοίξει ένα νέο νήμα με ονομαστική ψηφοφορία για την καλύτερη του 2024.
Έτσι θα είχαμε στο τέλος των διαγωνισμών τις κορυφαίες ανεξάρτητες της ανώνυμης ψηφοφορίας, και επίσης τις νικήτριες της επώνυμης ψηφοφορίας.
Κάπως Σύριζα η φάση βέβαια,αλλά με λίγη καλή θέληση, όλα γίνονται.
![]()
το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε!!!!!!!!!!!!
αν πω δυνατα τις σκεψεις μου μπορει να ακουστουν αληθειες.......και οι αληθειες πονανε..........Λέμε δυνατά τις σκέψεις μας προς το παρόν, για λόγους συλλογικής έμπνευσης.![]()
υπαρχει..........Το πιο σωστό ίσως θα έπρεπε να ήταν μια η ψήφος. Βέβαια δεν ξέρουμε αν υπάρχει η δυνατότητα σε ψηφοφορία να φαίνεται τι ψηφίζει ο καθένας. Μπορεί να μην υπάρχει επιλογή.
Άρα προφανώς υπάρχει κάποιο όφελος και συμφέρον που δεν είναι ονομαστική.υπαρχει..........
Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της ΔανιμαρκίαςΆρα προφανώς υπάρχει κάποιο όφελος και συμφέρον που δεν είναι ονομαστική.
κανένα free fuck ετοίμασε.Τι γίνεται εδω ρε παιδια.. Να ετοιμάσω προεκλογική εκστρατεία..
αν θελει μια κοπελα να χτισει ονομα πρεπει να κανει αλλα πραγματα ...Καλύτερα, στην περίπτωση που διεξαχθεί παράλληλος επώνυμος διαγωνισμός, να είναι πάλι πέντε οι ψήφοι.
Ώστε τα αποτελέσματα των δύο διαγωνισμών να είναι πιο εύκολα συγκρίσιμα. Κι επειδή αλλιώς θα μείνουν πολλά κορίτσια με μηδέν ή ελάχιστες ψήφους.
Αρκετές οι καλές επιλογές ανάμεσα στις ανεξάρτητες κοπέλες. Ας έχουν όλες την ευκαιρία τους να χτίσουν ένα όνομα.
![]()
αν θελει μια κοπελα να χτισει ονομα πρεπει να κανει αλλα πραγματα ...
στα ωραρια της η καθε κοπελα μπορει να κανει οτι θελει και να βλεπει οποιον θελει...στις υπηρεσιες πρεπει να ειναι καλη κ;αι στην συμπεριφορα απεναντι στον πελατη....απλα τα πραγματα....Ναι, να κάνει και τα άλλα πράγματα.
Να μην κερδίζει μόνο ψηφοφορίες, ντε, και μετά να έχει ωράριο θεού και να μην την βρίσκει κανείς να την πηδήξει, βέβαια.![]()
Mε μια ψήφο θα δυσκολευτεί ο κάθε ένας να διαλέξει. Άρα ίσως βγει και πιο σωστό αποτέλεσμα. Γνώμη μου.Καλύτερα, στην περίπτωση που διεξαχθεί παράλληλος επώνυμος διαγωνισμός, να είναι πάλι πέντε οι ψήφοι.
Ώστε τα αποτελέσματα των δύο διαγωνισμών να είναι πιο εύκολα συγκρίσιμα. Κι επειδή αλλιώς θα μείνουν πολλά κορίτσια με μηδέν ή ελάχιστες ψήφους.
Αρκετές οι καλές επιλογές ανάμεσα στις ανεξάρτητες κοπέλες. Ας έχουν όλες την ευκαιρία τους να χτίσουν ένα όνομα.
![]()
Έχω απορία γιατί πρέπει να βγει η Αντριάνα πρώτη ενώ η Ιωάννα 34 είναι έτη φωτός μπροστά από όλες τις κοπέλες??? Υπάρχει κάποιο όφελος???Στους 30 ψήφους η διαφορά ανάμεσα στην τρίτη κοπέλα και την πρώτη τώρα. (88-58) επί 406 ψήφων συνολικά. Κι ο διαγωνισμός έχει πάνω από τριάντα μέρες μπροστά του.
Με μια ψήφο παραπάνω την ημέρα στην Adrianna από την Ιωάννα, μπορεί άνετα να βγει στο τέλος η Adrianna πρώτη.
Κι έτσι να έχει εξελιχθεί ο διαγωνισμός ομαλά, χωρίς καν να εκτοξευθεί η όποια κοπέλα απότομα.
Ακόμη κι αν τυχόν δηλαδή εδώ ψηφίζουν πλασματικά προφίλ, θέλει κι αυτό ρέγουλο, υπομονή, αφοσίωση και μεράκι.
![]()
![]()