- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 83.208
- Πόντοι
- 12.056
@james034 μπορεις να μου μεταφρασεις εσυ που μιλας τοσες γλωσσεςThe early bird gets the worm;)
@james034 μπορεις να μου μεταφρασεις εσυ που μιλας τοσες γλωσσεςThe early bird gets the worm;)
The early bird gets the worm;)
Και στα βλάχικα καλά το λέω … ΣκουλήΚΠώς τα μιλάς έτσι τα εγγλέζικα!
Και τα βράδια που μπορούμε εμείς, πάλι φωτιά κοριτσάρα!!!!!The early bird gets the worm;)
Τώρα πέρασε η μπογιά μου χαχαΑς μην παραμελήσουν οι ενθουσιώδεις επισκέπτες της κοριτσάρας εδώ να συμμετάσχουν, και να στηρίξουν την Κυριακή/Kiara/Katerina στην ψηφοφορία, ως μία από τις καλύτερες ανεξάρτητες του 2024.
![]()
Κορυφαία Ανεξάρτητη Συνοδός 2024 - bourdela.com forum
Μέχρι και 5 επιλογές για την κορυφαία κατά την γνώμη μας Ανεξάρτητη Συνοδό για το 2024 ανεξαρτήτως κόστους, η ψηφοφορία τελειώνει στις 15/12/2024 Για διευκόλυνση λόγο αρκετών συμμετοχών, δίπλα στα ονόματα μερικών κοριτσιών σε παρένθεση αναγράφεται το nickname που έχουν στο προφίλ τους καλή...www.bourdela.com
μερικες φορες ειναι καλυτερο, οταν περναει.Τώρα πέρασε η μπογιά μου χαχα
θα σου'λεγα τι θα πάρεις!! Όσο για το νόημα της φρασης....θα πρότεινα να ρωτήσεις την όμορφη! Εγώ από Backingham και πάνω καταλαβαίνω!!@james034 μπορεις να μου μεταφρασεις εσυ που μιλας τοσες γλωσσεςεπισης ρωτα αμα πατησω 2 για αναλ τι θα παρω
![]()

...Και στα βλάχικα καλά το λέω … ΣκουλήΚ
Τώρα που είπαμε μπογιά πάντως, πιο εύκολα βρίσκεις call girl στην Αθήνα παρά φαναρτζή…μερικες φορες ειναι καλυτερο, οταν περναει.
Ή για να το θέσουμε πιο σωστά....πιο εύκολα βρίσκουμε φαναρτζή παρά εσένα!Τώρα που είπαμε μπογιά πάντως, πιο εύκολα βρίσκεις call girl στην Αθήνα παρά φαναρτζή…

δεν ειναι ολοι λιγουρια.Τώρα που είπαμε μπογιά πάντως, πιο εύκολα βρίσκεις call girl στην Αθήνα παρά φαναρτζή…
Δεν ακούει, πάρε το 02-2-2 ακουει @Katerina![]()
For anal press 2!αυτο με καει !Δεν ακούει, πάρε το 0
Όχι , θυμάμαι τα παλιά χαχα… και με τις νυχούδες έχω το ίδιο θέμαδεν ειναι ολοι λιγουρια.
παλι τρακαρες. . . ?
butt plug?Ο συνδρομητής που καλέσατε είναι κατειλημμένος
Προμότορας?Ας μην παραμελήσουν οι ενθουσιώδεις επισκέπτες της κοριτσάρας εδώ να συμμετάσχουν, και να στηρίξουν την Κυριακή/Kiara/Katerina στην ψηφοφορία, ως μία από τις καλύτερες ανεξάρτητες του 2024.
![]()
Κορυφαία Ανεξάρτητη Συνοδός 2024 - bourdela.com forum
Μέχρι και 5 επιλογές για την κορυφαία κατά την γνώμη μας Ανεξάρτητη Συνοδό για το 2024 ανεξαρτήτως κόστους, η ψηφοφορία τελειώνει στις 15/12/2024 Για διευκόλυνση λόγο αρκετών συμμετοχών, δίπλα στα ονόματα μερικών κοριτσιών σε παρένθεση αναγράφεται το nickname που έχουν στο προφίλ τους καλή...www.bourdela.com
Προμότορας?
ναι , γιατί φαναρτζούδες και αυτές θεωρούνται. . .Όχι , θυμάμαι τα παλιά χαχα… και με τις νυχούδες έχω το ίδιο θέμα