kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 1.005
- Πόντοι
- 86
Σε κάποια από όσα γράφεις έχεις ένα δίκιο αλλά αν προσέξεις καλύτερα τις αναρτήσεις μου θα δεις ότι γράφω όταν παραθέτουν αναρτήσεις μου και κρίνουν αυτά που γράφω κράζοντάς με. Όπως ο άλλος ο γραφικός που έγραφε ότι είμαι η Vida.Αυτό το ζόρι με τις ηλικίες που τραβάτε κάποιοι αδυνατώ να το καταλάβω , στο δρόμο κυκλοφορείτε καθολου ; Ολες οι 30αρες ειναι μουνάρες; Δε νομίζω . Ξεπεράστε το λιγο και μείνετε στην ουσία. Ρε kostasou μπράβο που βρήκες την αφέντρα των ονείρων σου αλλά εντάξει χαλάρωσε λίγο για άλλους η αφέντρα των ονείρων τους ειναι η Ερικα , η Αλεξάνδρα και παει λέγοντας .
Τείνεις να γίνεις πιο εμμονικός απο αυτούς που όπως λες φτιάχνουν τριπλά προφίλ για να κανουν αβάντες . Πολύ ξεκατίνιασμα μάγκες και καθόλου ουσία και εάν θέλετε μια συμβουλή μπείτε και λιγο instagram θα δείτε ότι παίζουν πολλά περισσότερα από αυτά τα 5-6 ονόματα που συζητιούνται εδω μέσα
Όσο δεν κράζουν και απλά γράφουν για την αφέντρα των ονείρων τους δεν ασχολούμαι. Αντίθετα όσο κράζουν τόσο θα γράφω και εγώ τα δικά μου, απλά τα πράγματα.
Υ.Γ.: και στο fetlife έχει ωραίους λογαριασμούς.