Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.467
- Πόντοι
- 6.256
αν έχει συνδρομή όπως το βεα και το γεμη να μου λείπει μου φτάνει που δε πληρώνω αυτάεσυ ειδικά απορώ πως δεν εχουν κανει εσενα προεδρο στην EENE Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών![]()

αν έχει συνδρομή όπως το βεα και το γεμη να μου λείπει μου φτάνει που δε πληρώνω αυτάεσυ ειδικά απορώ πως δεν εχουν κανει εσενα προεδρο στην EENE Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών![]()

Η αντρική πλευρά είναι χαρούμενη.Μου βγαίνει η αντρική πλευρά με τις βλακείες που διαβάζω.
αν έχει συνδρομή όπως το βεα και το γεμη να μου λείπει μου φτάνει που δε πληρώνω αυτά![]()

είναι πολλά λεφτά η συνδρομή?οχι μονο εχει και συνδρομη , αλλα θελει και συσταση απο 2 μέλη για να μπεις , εγω μπορω να σου δωσω την μία αμα θέλεις![]()
Δεν έχει το GTi ...στις αναβασεις;;;;
θα πρεπει να μαθει τις ορολογιες ασε που δεν θα βολευεται στο μπακετ

και εγωοχι μονο εχει και συνδρομη , αλλα θελει και συσταση απο 2 μέλη για να μπεις , εγω μπορω να σου δωσω την μία αμα θέλεις![]()
πας να την πεις στο φιλο @athinaios44 εισαι και αδιαβαστος....Δεν έχει το GTi ...
Το απλό το 1000ακι πιλοτάρει![]()
κανα 2χιλιαρο ηταν παλια ανα ετοςείναι πολλά λεφτά η συνδρομή?![]()
το vts του αθηναίου όμως είναι αναγραματισμός από το SVisTo synexeiaτο vts ηταν το ''γρηγορο'' μοντελο
μην σπαμαρεις ρε μαν.....ολοι ψαχνουμε κρεμαγιερα για τον φιλο αθηναιο...
δεν είμαι έτοιμος ψυχολογικά πες τουςκανα 2χιλιαρο ηταν παλια ανα ετος
look vts εχει , LOOK !!!!!!
Κυρια νταρνταναΜου βγαίνει η αντρική πλευρά με τις βλακείες που διαβάζω.
του εχω βρει εγω κρεμαγιερα κατευθειαν απο τη γαλλια τα λεφτα περιμενω για να την παραγγειλω...μην σπαμαρεις ρε μαν.....ολοι ψαχνουμε κρεμαγιερα για τον φιλο αθηναιο...
ασε τον τυπο σουιτγκερλ να βρει δουλεια
Από τα γραφόμενα αντιλαμβάνομαι ότι η επιθυμία είναι για μία εργασία ''με καλή αμοιβή''. Επομένως, θα πρέπει να υπογράψω μαζί σου μία σύμβαση εργασίας όπου θα δεσμευθώ για το μισθό σου, και εσύ θα πρέπει να είσαι η ιδιαιτέρα μου (εργαζόμενη σε αυτό το πλαίσιο) χωρίς να υπάρχει κάποια παραπάνω δέσμευση απέναντί μου για σεξουαλικές υπηρεσίες. Αν θεωρηθεί ως όρος της εργασίας η παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών, ο όρος είναι άκυρος και θα έχω και άλλου είδους μπλεξίματα.Είμαι γυναίκα παντρεμένη με ανοιχτομυαλο άτομο, milf εντυπωσιακής εμφανισης ,1,70 ,νταρντανογυναικα. Πρασινα μάτια και μαύρα μαλλιά. Επιλεκτική με το άλλο φύλο και αναζητώ κάτι αντίστοιχο σε εργασία με καλή αμοιβή σε γιατρό,δικηγόρο,επιχειρηματία ,εν πάση περίπτωση σε κύριο εμφανίσιμο που να έχει δική του επιχείρηση ,σαν ιδιαίτερα του,με τα συνέδρια του,τα ταξίδια του και να περνάμε καλά
στα χερια του γινεται vts πρωτο σταδιο μεχρι και το 1000ρακι...look vts εχει , LOOK !!!!!!
Το έχει κάνει τσίφτικο ο ατενέζος.στις αναβασεις;;;;
θα πρεπει να μαθει τις ορολογιες ασε που δεν θα βολευεται στο μπακετ
Άκουσα κάτι για βίντεο?Όλη τη μέρα Κυριακή
όλη τη με
όλη τη μέρα Κυριακή
@Sweetgirl μη δίνετε σημασία. Σε αυτή τη χώρα μη δουν έναν άνθρωπο να θέλει να δουλέψει, αμέσως να τον βγάλουν ψεύτη. Άντε να πάμε μπροστά με τέτοιες πρακτικές.
Εγώ σας εύχομαι να βρείτε σύντομα δουλειά και ναμην ξεχάσετε να μας στείλετε και ένα βίντεο από το πρώτο συνέδριο.