unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 3.455
- Πόντοι
- 456
Ο νηματοθετης εχει αναλυσει διεξοδικως την διαφορα μας απο τους γονους, ψωλαδες και τα βυσματα. Δεν εχουμε καμια σχεση με μπεμπεδες που ροκανισαν πατρικες περιουσιες. Γαμαμε μονο με την σκληρη μας πουτσαΣτο μεταξύ ... το ότι έφυγε μετανάστης .... συνιστά γραπτή ομολογία , ότι καλή δουλειά και λεφτά δεν έβγαζε στην ελλάδα.
Πήγε να τα βρει έξω. Παρόλα αυτά , μας λέει ... ότι στην ελλάδα .... θα έβγαζε γκόμενες !
Παντρεμένος .... με πολύ υπομονή ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ....
αν πουλάς λεζάντα και ιστορία .... τρως παντρεμένες του κύκλου .
Είναι θέμα κατά πόσο το αντέχεις, το ρισκάρεις κτλ .
Εννοείται δεν χορταίνεις πήδημα από αυτά. Για την αλητεία το κάνεις.
Και δεν πρέπει να παίρνεις τίποτε σοβαρά ή τοις μετρητοίς ....
Εχω γραψει οτι ειμαι Θεσσαλονικιος και μεταξυ αλλων εχω εργαστει και στην Αθηνα. Προφανως δεν αφησα την πολη μου για να γινω ντελιβερας ουτε ταμιας στον Σκλαβενιτη. Ειχαμε αξιοπρεπεις δουλειες στην Ελλαδα, στο εξωτερικο φυγαμε γιατι μπορουσαμε να βγαλουμε τα πολλαπλασια και να εχουμε καλη ποιοτητα ζωης διχως για γινομαστε πουτανακια γονιων, πεθερικων, βυσματων κλπ
Γαμουσαμε και στην Ελλαδα καθως τα θυληκα μυριζονται τον A male, αυτον που ειναι δυναμικος και περιπετειωδης σαν εμας. Ο μπουλης με την bmw που του πηρε ο μπαμπας αναρωτιωταν πως γινεται αυτο? Τωρα με την ιδια bmw ειναι, ενω εμεις κυκλοφορουμε με Tesla