Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 450K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.455
Πόντοι
456
Στο μεταξύ ... το ότι έφυγε μετανάστης .... συνιστά γραπτή ομολογία , ότι καλή δουλειά και λεφτά δεν έβγαζε στην ελλάδα.
Πήγε να τα βρει έξω. Παρόλα αυτά , μας λέει ... ότι στην ελλάδα .... θα έβγαζε γκόμενες !

Παντρεμένος .... με πολύ υπομονή ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ....
αν πουλάς λεζάντα και ιστορία .... τρως παντρεμένες του κύκλου .

Είναι θέμα κατά πόσο το αντέχεις, το ρισκάρεις κτλ .
Εννοείται δεν χορταίνεις πήδημα από αυτά. Για την αλητεία το κάνεις.
Και δεν πρέπει να παίρνεις τίποτε σοβαρά ή τοις μετρητοίς ....
Ο νηματοθετης εχει αναλυσει διεξοδικως την διαφορα μας απο τους γονους, ψωλαδες και τα βυσματα. Δεν εχουμε καμια σχεση με μπεμπεδες που ροκανισαν πατρικες περιουσιες. Γαμαμε μονο με την σκληρη μας πουτσα
Εχω γραψει οτι ειμαι Θεσσαλονικιος και μεταξυ αλλων εχω εργαστει και στην Αθηνα. Προφανως δεν αφησα την πολη μου για να γινω ντελιβερας ουτε ταμιας στον Σκλαβενιτη. Ειχαμε αξιοπρεπεις δουλειες στην Ελλαδα, στο εξωτερικο φυγαμε γιατι μπορουσαμε να βγαλουμε τα πολλαπλασια και να εχουμε καλη ποιοτητα ζωης διχως για γινομαστε πουτανακια γονιων, πεθερικων, βυσματων κλπ
Γαμουσαμε και στην Ελλαδα καθως τα θυληκα μυριζονται τον A male, αυτον που ειναι δυναμικος και περιπετειωδης σαν εμας. Ο μπουλης με την bmw που του πηρε ο μπαμπας αναρωτιωταν πως γινεται αυτο? Τωρα με την ιδια bmw ειναι, ενω εμεις κυκλοφορουμε με Tesla

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.006
Πόντοι
6.056
Εσύ πρέπει να αποφασίσεις τι ψέμα θα λες στο εαυτό σου.
Παντρεύονται τελικά οι Ελληνίδες τον συμφοιτητή τους ή τρώνε πουτσες μέχρι τα τριάντα+ και μετά ψάχνουν γαμπρό;

Και τα δυο αλήθειες είναι

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.658
Πόντοι
1.056
Απ'το να μου βρισκε κανα χασικλή τεμπέλη μουσατο ψευτοκαλλιτέχνη,καλύτερα ντελιβερά

Δεν ξέρω Ελληνίδα που να τις έκοβε στοιχειωδώς,που να άνοιξε σπίτι,με τέτοιους που ανέφερες, αλλά ούτε με ντελιβαραδες

Υπάρχει ευτυχώς ναυαγιομαγνητης και έλκονται μεταξύ τους..
Και στο εξωτερικό οι χασισοψευτοκουλτουριάρηδες,
με αντίστοιχες καμμένες κυκλοφόρησε..

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.006
Πόντοι
6.056
Δεν ξέρω Ελληνίδα που να τις έκοβε στοιχειωδώς,που να άνοιξε σπίτι,με τέτοιους που ανέφερες, αλλά ούτε με ντελιβαραδες

Υπάρχει ευτυχώς ναυαγιομαγνητης και έλκονται μεταξύ τους..
Και στο εξωτερικό οι χασισοψευτοκουλτουριάρηδες,
με αντίστοιχες καμμένες κυκλοφόρησε..

Όντως,οι ελλεεινίδες έχουν αλάνθαστο κριτήριο επιλογής αντρών

Γι'αυτό και δεν έχουμε καθόλου διαζύγια και κερατώματα :2funny:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.954
Πόντοι
3.556
Ο νηματοθετης εχει αναλυσει διεξοδικως την διαφορα μας απο τους γονους, ψωλαδες και τα βυσματα. Δεν εχουμε καμια σχεση με μπεμπεδες που ροκανισαν πατρικες περιουσιες. Γαμαμε μονο με την σκληρη μας πουτσα
Εχω γραψει οτι ειμαι Θεσσαλονικιος και μεταξυ αλλων εχω εργαστει και στην Αθηνα. Προφανως δεν αφησα την πολη μου για να γινω ντελιβερας ουτε ταμιας στον Σκλαβενιτη. Ειχαμε αξιοπρεπεις δουλειες στην Ελλαδα, στο εξωτερικο φυγαμε γιατι μπορουσαμε να βγαλουμε τα πολλαπλασια και να εχουμε καλη ποιοτητα ζωης διχως για γινομαστε πουτανακια γονιων, πεθερικων, βυσματων κλπ
Γαμουσαμε και στην Ελλαδα καθως τα θυληκα μυριζονται τον A male, αυτον που ειναι δυναμικος και περιπετειωδης σαν εμας. Ο μπουλης με την bmw που του πηρε ο μπαμπας αναρωτιωταν πως γινεται αυτο? Τωρα με την ιδια bmw ειναι, ενω εμεις κυκλοφορουμε με Tesla

Ετσι είναι γόνοι ψωλάδες τον ήπιαν,τους κεράσαμε ψωλή.Η μεγαλύτερη μαλακία που έκαναν είναι οτι μας άφησαν να φύγουμε τόσο εύκολα,νόμιζαν οι παπάρες οτι θα διευκολυνθούν γιατί θα έχουν μικρότερο ανταγωνισμό ενώ σκάφτηκε ο λάκος τους αφού έχασαν την επίδοση.
Αν νόμιζαν οτι είχαν το πλεονέκτημα οτι μπορούν να διαχύσουν τη ζημιά αναγκάστηκαν να τη διαχέσουν στους ίδιους.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.483
Πόντοι
3.556

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.658
Πόντοι
1.056
Καλα εισαι της κλασσικης σχολης,τοσο χρονων που λενε οι γκομενες 40 χρονων πρέπει να εχεις κανει λεφτα και καριέρα.
Εδω είναι ελλαδα η χωρα του μεσον και του βύσματος.
Γιατι εγω πουθενα δεν βλέπω καποια επιτυχημένη επαγγελματικά αλλα ολες ειναι πιασμενες και αντρες που δεν εχουν καλη δουλειά να τους τρώει η μαλακια.

Δεν υπάρχει καριέρα ρε τυπε..
Καριέρα σε αυτό τον πλανήτη κάνει κάποιος που είναι φαινόμενο στον τομέα του,όχι ο κάθε υπαλληλάκος

Απλά θέλουν να μην είσαι ΝΑΥΑΓΙΟ.
Δηλαδή αν η άλλη σπούδασε,έπιασε μια νόρμαλ δουλειά,κ.λ.π. θα ασχοληθεί με κάποιον ανειδίκευτο μεροκαματιάρη;
Για ποιον γαμημένο λόγο;
Για να έχει εγγυημένα μια πιο δυσκολη ζωή;

Εσύ δηλαδή βρίσκεις παράλογο αν θέλει η άλλη να ανοίξει σπίτι,να απορρίψει κάποιον που δεν έχει καλή δουλειά;
Το θέμα είναι με τις φαντασμένες που ενώ είναι γτπ,έχουν απαιτήσεις.

Οι νορμάλ γκόμενες που φέρνουν κάτι στο τραπέζι,καλώς έχουν απαιτήσεις

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.658
Πόντοι
1.056

Διαζύγια και κερατωματα έχει σε ΟΛΗ την Ευρώπη.

Τουλάχιστον οι Ελληνίδες και Έλληνες δε δέχονται "ανοιχτούς γάμους" ή να τους γαμανε τη γυναίκα αραπηδες μπροστά τους.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.455
Πόντοι
456

Tην πατησαν χοντρα οσες επενδυσαν στην οικονομικη επιφανεια των πεθερικων αγνοωντας το ποσο μπουληδες ηταν αυτοι που παντρευτηκαν. Ελεγε η αλλη, ωραιο το μερσεντικο που εχει ο Τακης που του το αγορασαν οι γονεις του, θα του δωσουν και διαμερισμα στην ιδια πολυκατοικια. Αυτο το 2010. Ο Τακης τωρα βγαζει 900 ευρω, δεν εχει λεφτα να αλλαξει λαστιχα στο ιδιο μερσεντικο, δεν εχει να πληρωσει το ρευμα για το σπιτι και οι γονεις που τωρα ειναι συνταξιουχοι πρεπει να δινουν και στην αδερφη του Τακη

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.006
Πόντοι
6.056
Δεν υπάρχει καριέρα ρε τυπε..
Καριέρα σε αυτό τον πλανήτη κάνει κάποιος που είναι φαινόμενο στον τομέα του,όχι ο κάθε υπαλληλάκος

Απλά θέλουν να μην είσαι ΝΑΥΑΓΙΟ.
Δηλαδή αν η άλλη σπούδασε,έπιασε μια νόρμαλ δουλειά,κ.λ.π. θα ασχοληθεί με κάποιον ανειδίκευτο μεροκαματιάρη;
Για ποιον γαμημένο λόγο;
Για να έχει εγγυημένα μια πιο δυσκολη ζωή;

Εσύ δηλαδή βρίσκεις παράλογο αν θέλει η άλλη να ανοίξει σπίτι,να απορρίψει κάποιον που δεν έχει καλή δουλειά;
Το θέμα είναι με τις φαντασμένες που ενώ είναι γτπ,έχουν απαιτήσεις.

Οι νορμάλ γκόμενες που φέρνουν κάτι στο τραπέζι,καλώς έχουν απαιτήσεις

Δεν τις ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις,τις ενδιαφέρει να'χεις λεφτά,να τις πηγαίνεις ταξίδια,κι ας είναι κι απ'τον μπαμπά σου ή απο νοίκια

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.483
Πόντοι
3.556
άτιμη μοίρα , γιατί οι γυναίκες να μη ξεροχυνουν με ντελιβεραδες η με πουστρακια που μένουν με γονείς μέχρι τα σαράντα και όλη την ώρα είναι στην κλάψα.

Σκατοκαργιολες γυναίκες, θα κρατήσω την ανάσα μου μέχρι να μου χτυπήσετε την πόρτα του παιδικού μου δωματίου και με παρακαλέσετε για πιπα

-σαντμαν, υποψήφιος μιστερ μαλακας 2024.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.658
Πόντοι
1.056
Δεν τις ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις,τις ενδιαφέρει να'χεις λεφτά,να τις πηγαίνεις ταξίδια,κι ας είναι κι απ'τον μπαμπά σου ή απο νοίκια

Καλή δουλειά=Καλά λεφτά
Ντελιβεράς=αρχιδια λεφτά=τυπικά προσόντα 0

Α, εσύ ξέρεις πολλούς που με λεφτά του μπαμπά πηγαίνουν τις γκόμενες ταξίδια...
Και είναι και αντιπροσωπευτικό δείγμα για το τι συμβαίνει..

Πόσα ψέματα θα πεις ακόμη στον εαυτό σου ρε τύπε...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.483
Πόντοι
3.556
Τύπε, για μένα ο μέσος νεοέλληνας είναι αυτός

Νεοέλληνας

Δηλαδή θα έχει ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω χαρακτηριστικά..
Μαλλιά, μούσια, τατουάζ, αριστερός, ψευτοκουλτουριάρης, αγύμναστος, λαπάς..

Στο μπλοκ οι περισσότεροι άντρες είναι κοντοκουρεμένοι και γυμνασμένοι.
Όχι ψευτοφούσκες.
Γυμνασμένοι.

Οι ελλεηνίδες παίζει να είναι από τις χειρότερες της Ευρώπης, αλλά έτσι τις μάθαμε να συμπεριφέρονται εμείς.
Επίσης λίγη διαφορά έχουν με νοτιο-ιταλίδες-ισπανίδες-γαλλίδες.
Και σε συμπεριφορά και σε εμφάνιση..

Οι υπεργαμάτες κεντροβορειοευρωπαίες και σλάβες, αν και ρίχνουν στις Ελληνίδες,
έχουν και κάποια στοιχεία που δεν αρέσουν στον Έλληνα.
Αλλά αυτά δεν έχει αξία να τα γράψεις σε άτομα που η μεγαλύτερή τους επαφή με Γερμανίδες είναι να έφαγαν καμιά Milka με γεύση φράουλα...

Κάθε χώρα έχει ένα ειδικό κοινό αγάμητων που το μόνο που κάνει είναι να βρίζει τις ντόπιες,
επειδή δεν τους κάθονται.
Όλοι αυτοί, ανεξαρτήτου χώρας, έχουν ένα κοινό.
Είναι ΝΑΥΑΓΙΑ και οι γυναίκες ανεξαρτήτου χώρας ξέρουν να αναγνωρίζουν τα ΝΑΥΑΓΙΑ
και να τα χυλοπιτιάζουν...
Βασικές αρχές βιολογίας..
Τύπε ένας από τους λόγους που δε θέλω να πάω Σκανδιναβία μόνιμα, ειναι ότι οι ντόπιοι μου ρίχνουν στα αυτιά. Αλλά ο μέσος νεοέλληνας νομίζει ,από την ηλίθια μάνα του, ότι είναι δώρο θεού και πρέπει να ρίχνει μουνια.

Όσο για τις Ελληνίδες τις θεωρώ κατώτερες με διαφορά από Ιταλίδες , λίγο κάτω από Ισπανίδες αλλα καλύτερες από πορτογαλεζες και κάποιες των Βαλκανίων. Και αν δεν είναι σιχαμερό αριστερό μόρφωμα , μπορεί να κάτσει να φτιάξει κάνα παστίτσιο και όπως είπες δε θα αρμέγει πουτσους στο όνομα του φεμινισμού σαν κάτι βορειοευρωπαιες.

αλλα κάποιοι τις κατηγορούν και ας έχουν να την πέσουν από το λύκειο με μόνη γυναίκα που τους έχει δει γυμνούς τη Νονά τους στη βάφτιση.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.658
Πόντοι
1.056
άτιμη μοίρα , γιατί οι γυναίκες να μη ξεροχυνουν με ντελιβεραδες η με πουστρακια που μένουν με γονείς μέχρι τα σαράντα και όλη την ώρα είναι στην κλάψα.

Σκατοκαργιολες γυναίκες, θα κρατήσω την ανάσα μου μέχρι να μου χτυπήσετε την πόρτα του παιδικού μου δωματίου και με παρακαλέσετε για πιπα

-σαντμαν, υποψήφιος μιστερ μαλακας 2024.

Εναλλακτικά γίνεσαι μακ-γκαου, σνομπάρεις με το νου σου τις γυναίκες και ματώνεις το πετσάκι σου από τη μαλακία :rockon:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.006
Πόντοι
6.056
Καλή δουλειά=Καλά λεφτά
Ντελιβεράς=αρχιδια λεφτά=τυπικά προσόντα 0

Α, εσύ ξέρεις πολλούς που με λεφτά του μπαμπά πηγαίνουν τις γκόμενες ταξίδια...
Και είναι και αντιπροσωπευτικό δείγμα για το τι συμβαίνει..

Πόσα ψέματα θα πεις ακόμη στον εαυτό σου ρε τύπε...

Καναν άλλο κλώνο θα φτιάξεις;Εκτος απ'τους δύο που σου κανουν ολο like;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.483
Πόντοι
3.556
Καναν άλλο κλώνο θα φτιάξεις;Εκτος απ'τους δύο που σου κανουν ολο like;
σαν το μαλακα το Λακη είσαι.

Φταίνε οι κλώνοι , οι γυναίκες , ο καιρός

Σας κατουράμε ρε μαλακες δε βρέχει

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.658
Πόντοι
1.056

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.483
Πόντοι
3.556
Δηλαδή γράφω κατεβατά από τρία account ταυτόχρονα;
Ποιος είμαι; Ο Φλας Γκόρντον;:2funny:
Του έχει πει η μάνα του ότι είναι άτυχος και όχι ναυάγιο.

φαντάζεσαι να ξύπναγε μια μέρα και να καταλάβαινε ότι πέταξε τα νιάτα του στα σκουπίδια , δεν έχει μέλλον, είναι περίγελος , δεν έχει καταφέρει τίποτα στη ζωή του εκτός από το να είναι βάρος σε γονείς και κοινωνία , και ότι η μόνη αξία που παίρνει είναι όταν τον βρίζουμε εδώ μέσα ;

Λογικά θα αυτοκτονούσε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom