Greek horny
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.416
- Πόντοι
- 1.041
Τέτοια θέλει να διαβάζει στα σχόλιαΚαλημέρα, σε παρακαλαώ να της πεις να μου στείλει την σταυροβελονιά να φτιάξω ένα ίδιο και η δικία μου ! τέλειο.
Τέτοια θέλει να διαβάζει στα σχόλιαΚαλημέρα, σε παρακαλαώ να της πεις να μου στείλει την σταυροβελονιά να φτιάξω ένα ίδιο και η δικία μου ! τέλειο.
Καλέ μου φίλε όταν η δικιά μου γυναίκα με περίμενέ έτσι καύλωνα τόσο που την έκανα και έχυνε ποτάμια ..Καλά να περνάτε πάνταΌταν η γυναικα μου με περιμενει έτσι! Ακούω γνώμες! Της αρέσει να διαβάζει σχόλια!![]()
Εγώ θα ήθελα αλλά εκείνη;Να την γλείψω λιγάκι;θες να το κανονίσουμε;
κσλο σαββατοκυριακο,αφου ορωτα μας πεταξες τα ματια εξω!!!Καλημέρα και καλό ΣΚ
Καλέ μου φίλε δεν εχεις παρά να της το προτείνεις ...Που ξέρεις μπορεί και να θέλει να δοκιμάσει και να περάστε όλοι καλά....Εγώ θα ήθελα αλλά εκείνη;
Ωραία μουνόχειλα για γλείψιμο έχει η καύλα σου καλέ μου φίλε ...Καλό ΣΚ και σε σας..Καλημέρα και καλό ΣΚ
Τι λες του ανθρώπου ρε φίλε;;;Καλέ μου φίλε δεν εχεις παρά να της το προτείνεις ...Που ξέρεις μπορεί και να θέλει να δοκιμάσει και να περάστε όλοι καλά....![]()
α ρε αθανατος ελληνικις στρατος!!!Τι λες του ανθρώπου ρε φίλε;;;
Άσ'τον στην ησυχία του...
Μπααααα![]()
Γιατί καλέ μου φίλε gamawmethwkaltses...Τι κακό ειπα??? Τέτοιες καύλες πρέπει να της μοιραζονται και να μην ειναι εγωιστές και ατομιστές..Τι λες του ανθρώπου ρε φίλε;;;
Άσ'τον στην ησυχία του...
Μπααααα![]()
Της ξεπατωνω τη σουφραΤη γλεντάς καλά τη πουτάνα σου στη θέα, ε;
Πρότεινε της δώρο μασαζ από σεναΕγώ θα ήθελα αλλά εκείνη;
Είπα να σας δείξω και το στρινγκ της δικιάς μου...
Υπεροχη κωλαρα... Τυχερος!Καλημέρα και καλό ΣΚ
Ω να σου..
Γυμνασμενη πλατη = Δυνατος κωλος ή το αντιστροφο;Καλημέρα και καλό ΣΚ
Και τις δύο μαζί από πάνω μέχρι κάτωΤι υπεροχες τρύπες ειναι αυτές!
Να μην ξερεις ποια να γλειψεις πρωτη...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπεροχη κωλαρα... Τυχερος!
Πάντα έτσι πάει,,, απλά η σειρά αλλάζει καλέ μου φίλε...Και τις δύο μαζί από πάνω μέχρι κάτω
Και μαμα, και θεούσα, και ψεκ, και Ενθικιστρια.Συν ότι ξαναπαντρεύτηκε πιτσιρικά.... Αυτά!δεν ειναι δικια μου μη με ρωτησετε ποια πως που...θεωρω ομως απο τις καλυτερες κωλαρες-στριγκαρες που εχω δει!