xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 20.251
- Πόντοι
- 5.956
Αυτά τα υπέροχα κωλομαγουλα καλέ φίλε ήθελαν λίγο να κοκκίνιζαν από τα κωλοσκαμπιλα.

Αυτά τα υπέροχα κωλομαγουλα καλέ φίλε ήθελαν λίγο να κοκκίνιζαν από τα κωλοσκαμπιλα.
Υπέροχη η καύλα σου καλέ μου φίλε ειναι για πολλά σενάρια με πολλές εναλλαγές πρωταγωνιστών...Εχω βγάλει σχολή ηθοποιών αν σε ενδιαφέρειΑκούω γνώμες ελευθερα![]()
Της Παναχαϊκης λεςΤι κορδονουρης είναι αυτό ρε τυπε ...
Υπέροχο αψεγάδιαστο κωλαράκι ...Να περνάτε καλά πάντα καλέ μου φίλε
Ο Γιώργος είναι πονηρός τύπε.Βαζει μπλε πινελιά για να αποτρέψει τα κόπι πάστε στις φωτογραφίες που αποτελούν πνευματικά δικαιώματα του.Να πω την αλήθεια , η μπλε γραμμή δεν κατάλαβα τι προσπαθεί να κρύψει
ΕυχαριστούμεΌνειρο η κύρια
ΕυχαριστούμεGia poly poutso
Μου την δίνουν τα δερμάτιναΑκούω γνώμες ελευθερα![]()
Εχω βιντεο που τη γαμώ αλλα δε φοράει τιποτα. Βλεπεις μονο το μουνι της να με καταπίνει.εκανα ζουμ κ τον παιζω.τπτ σε ηχητικο εχουμε??
Εγώ πάντως θα το είχα λερώσει κιόλας![]()
Ισπανία: Βρετανίδα τουρίστρια κατέγραψε με κρυφή κάμερα υπάλληλο ξενοδοχείου να μυρίζει και να της κλέβει τα εσώρουχα
Η γυναίκα είχε πάει για διακοπές με τον γιο της - Αισθάνθηκε άβολα από την συμπεριφορά του υπαλλήλου και έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιό της - Δείτε βίντεοwww.protothema.gr
![]()
TEMU, πλαστικό τέρμα !Μου την δίνουν τα δερμάτινα
Κάτσε καλά ρε πειραχτήρι εσύ αμέσως temu ... Χα χα χαTEMU, πλαστικό τέρμα !
Είναι το ίδιο αλλά με μπλεΝα πω την αλήθεια , η μπλε γραμμή δεν κατάλαβα τι προσπαθεί να κρύψει
Αν την έβλεπα μόνο έτσι θα έλεγα ότι είναι η δικιά μου χαχαχαΜε μαγιό η καύλα μου!
Αίσχος ντύσιμο , πολύ φτηνιάρικοΑκούω γνώμες ελευθερα![]()
Ευχαριστούμε δεν θα γαμησεις ποτέ εσυ βλάκαΑίσχος ντύσιμο , πολύ φτηνιάρικο
Μην τον μαλώνετε….δεν ξέρει να εκτιμάει…!Ευχαριστούμε δεν θα γαμησεις ποτέ εσυ βλάκα