pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 21.350
- Πόντοι
- 5.946
επιπλα τελος???Αυτα για την ωρα![]()
επιπλα τελος???Αυτα για την ωρα![]()
ΩΠΑ ! Εδω Οφειλω ΝΑ Συμφωνησω !!!! Alexa ! Next Time !..... You Know......1000 φορες πριαμο παρα πριβε....
Μακαρι ΤΟ θεμα ΝΑ ηταν Ο Κλιματισμος...... Που Ναι Στο Prive μια Χαρα ηταν............ Αλλα Θεματα Εχει Εκει !.....Σοβαρολογείς τώρα? Όσες φορές πήγα bill ο κλιματισμός ήταν απαράδεκτος. Στο prive ποτέ δεν είχα πρόβλημα και ούτε κάποιο παράπονο.
Καλα κανει !!! Γιαυτο Ριξαμε 3 ! Παντα τετεια πριν Τα Match !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Γιατι ρε Αλεξια. Οχι, πες που γιατι το κανεις αυτο και έχουμε να παμε και γηπεδο.
Γιατι ρε θηλυκο του διαβολου;
Το ότι σχολίασα τα γόνατα δε σημαίνει ότι δεν είδα και την υπόλοιπη εικόνα.Μα ΚΑΛΑ ! Εαν ΣΕ αυτη την Εικονα = Η Απαντηση ειναι " Κοκκινα Γονατα βλεπω" Εεεεε Τοτε Καπου υπαρχει Προβλημα !!!!!!!!!!!!
ΡΕ Σοβαρευτειτε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΙ Εγω χαβαλε κανω ! Μη Σκας ! Χαχαχα !!!!!!!!Το ότι σχολίασα τα γόνατα δε σημαίνει ότι δεν είδα και την υπόλοιπη εικόνα.
Χαλαρωσε. Χαβαλέ κάνουμε.

Τι πλάσμα είσαι εσύ !!!Αυτα για την ωρα![]()
ετσι ειναι !!!!!!!!!!!!ΩΠΑ ! Εδω Οφειλω ΝΑ Συμφωνησω !!!! Alexa ! Next Time !..... You Know......

Καλημέρα με τρέλα !!!Ολε ολε ολε .
.καλημερα![]()
γιατι πανηγυριζεις? εβαλες κανα γκολ?Ολε ολε ολε .
.καλημερα![]()
Πολλα οσο προλαβαινουμε ...συντομα 4 μερες ρεπο ♡γιατι πανηγυριζεις? εβαλες κανα γκολ?
βάλε τα κόκκινα παλι απόψε να ρίξουμε αλλά 3 μπαλάκια στο ντέρμπιΠολλα οσο προλαβαινουμε ...συντομα 4 μερες ρεπο ♡
Μάλλον χρειάζεσαι ένα καλύτερο κινητό εκτός και αν οι φώτο ανεβαίνουν επίτηδες έτσι θολέςΟλε ολε ολε .
.καλημερα![]()
Δεν ξερω γλυκε μου,ετσι φενονται απο τν φωτισμο λογικα..Μάλλον χρειάζεσαι ένα καλύτερο κινητό εκτός και αν οι φώτο ανεβαίνουν επίτηδες έτσι θολές
Οντως, Αλεξια χρειαζεσαι ενα καλυτερο κινητο. Ή εσυ κατι κανεις λαθος και κουνας χερι οταν τις βγαζεις.Δεν ξερω γλυκε μου,ετσι φενονται απο τν φωτισμο λογικα..
Ναι, ισχυειΜάλλον χρειάζεσαι ένα καλύτερο κινητό εκτός και αν οι φώτο ανεβαίνουν επίτηδες έτσι θολές
Duo βλεπωΟλε ολε ολε .
.καλημερα![]()