Lady, θέλω ένα ρουσφέτι μια χάρη
Να μας ανεβάσεις μια φωτογραφία όπου θα φοράς κολάν ή στενό τζιν
Τώρα αν τις κάνουμε τρυπάνια μην μασάς υπάρχουν και ουρολόγοι με ορθοπεδικές γνώσεις
Lady, θέλω ένα ρουσφέτι μια χάρη
Να μας ανεβάσεις μια φωτογραφία όπου θα φοράς κολάν ή στενό τζιν
Τώρα αν τις κάνουμε τρυπάνια μην μασάς υπάρχουν και ουρολόγοι με ορθοπεδικές γνώσεις
Πήγαινε για νανάκια, είσαι μικρούλα ακόμη οπότε θα πρέπει να ξεκουράζεσαι παραπάνω. Ε όταν περάσουν τα χρόνια θα ξυπνάς ενωρίτερα από μόνη σου.
Αναφορικά με την ομάδα σου 2-3 τέρματα είναι στατιστική επιλογή ανεξαρτήτως 1Χ2 απόδοσης και διοργάνωσης αλλά δεν θα μπω σε αναλύσεις εδώ μέσα, απλά να το ξέρεις αν τυχόν κάποτε ρίξεις κάτι.
Αντί να δεις την Κόλο - Κόλο της Χιλής είδες τον κώλο της Λαίδης, νομίζω καλύτερο θέαμα να βλέπεις τα πίσω διαφορικά αντί για 22 μαντραχαλαίους να τρέχουν στο γήπεδο
Περιμένουμε φωτογραφία με στενό τζιν ή κολάν διότι κάνει λίγο ψύχρα, μην πάθει κανένα κρυολόγημα το κορίτσι!
Αντί να δεις την Κόλο - Κόλο της Χιλής είδες τον κώλο της Λαίδης, νομίζω καλύτερο θέαμα να βλέπεις τα πίσω διαφορικά αντί για 22 μαντραχαλαίους να τρέχουν στο γήπεδο
Περιμένουμε φωτογραφία με στενό τζιν ή κολάν διότι κάνει λίγο ψύχρα, μην πάθει κανένα κρυολόγημα το κορίτσι!