Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 435K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Δεν μειώνω κανεναν απλά εμένα δε με πείθει. Υπάρχουν κ άλλα αξιολογα μέλη εδώ μέσα που σε ότι πουν ισχύει και δεν υπερβάλλουν.
Το ότι δεν σε πείθει το έχεις κάνει σαφές.
Αν και δεν νομίζω να θέλει να πείσει κάποιον για κάτι .
Ξεκάθαρος είναι . Δεν δηλώνει Ωνάσης.
Αν ξέρει κάποιος να διαβάζει , καταλαβαίνει τι θέλει να πει .

Λάσπη του ρίχνουν κάτι τελειωμένοι.
Αναλυτική εξιστόρηση καταστάσεων με λεπτομέρειες , δεν έχω δει από κανέναν άλλον εδώ μέσα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.234
Πόντοι
3.556
Δεν μειώνω κανεναν απλά εμένα δε με πείθει. Υπάρχουν κ άλλα αξιολογα μέλη εδώ μέσα που σε ότι πουν ισχύει και δεν υπερβάλλουν.
Δεν είναι κατόρθωμα να γαμας ακριβοπληρωμένες πορνες επειδή είναι κατάντια να παντρεύεσαι μια χοντρή με μουστάκι και να εύχεσαι να ψοφήσεις μπας και λυτρωθείς.

Και σορρυ κιόλας , όταν σ λέει η άλλη έχω περίοδο και θέλω λεφτά για το γυμναστή ,ναι είσαι κορόιδο αν δεν της σκίζεις την κωλοτρυπιδα

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
26
Like
4.123
Πόντοι
4.827
'νταξει ας κάνει ότι νομίζει, αλλά μην εχει την ψευδαίσθηση ότι κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνουν τα περισσότερα μέλη εδώ μέσα. Δηλαδη ενοικιάζει εκδιδομενες με την διαφορα ότι τις φωτογραφιζει κιόλας με το αζημίωτο φυσικά.
να σαι σιγουρος οτι και ο ιδιος μεσα του το ξερει..απλα το πουλαει ετσι εσυ "ερεθιζεσαι"και επαναλαμβανεσαι χωρις λογο..αλλα ας υποθεσουμε οτι ακομα και αν πραγματι τα πιστευει αυτα που λεει ,δεν εχει νοημα σε εναν ενηλικο 50ετων να προσπαθεις να του "βαλεις μυαλο"..δεν θα αλλαξει ποτε.ειναι οπως ο εθισμενος στον τζογο..θα σταματησει οταν του τελειωσουν τα λεφτα η δεν θα του ξανασηκωθει ποτε..

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.757
Πόντοι
1.706
Αυτή ζήτησε 400 για γυμναστή για προετοιμασία για Μαραθώνιο,1000 για μαθήματα προπονητικής σε σχολή για να γίνει προπονήτρια μικρών παιδιών,Oakley γυαλιά για τρέξιμο 200 ευρώ,εσώρουχα και λοσιόν Victoria secret γιατί δεν υπάρχουν στη Ρωσία καταστήματα,λεφτά για μαθήματα αγγλικών κτλ.Γενικά οι κοπέλες έχουν πολλές ανάγκες.Τελικά της έδωσα τα 400,της αγόρασα τα γυαλιά και της έδωσα και άλλα 200 για Victoria Secret.Αμα εμφανιστείς σαν τσιπης θα αρχίσουν τη γκρίνια και μετά άντε να τις δεις ξανά.
Πού να την πήγαινα Ισπανία ή Ιταλία όπως ήθελε,θα σήκωνε τα καταστήματα.Βελιγράδι ευτυχώς υπήρχε πολύ λίγο εμπόρευμα και δεν της κίνησε το ενδιαφέρον.Και Μπούντβα το ίδιο βεβαια.Αυτό το έχουν οι ανατολικές Σλάβες,τους αρέσουν οι καταστηματικές βόλτες και δείχνουν πράγματα στις βιτρίνες ή δοκιμάζουν.
Δες τι παίζει Βελιγράδι με τις Σέρβες. Μου έκανε εντύπωση ο Κινέζος. Από ό,τι ξέρω οι Κινέζοι έχουν μπει για τα καλά στην Ουγγαρία και μάλλον προσπαθούν να κάνουν το ίδιο και στη Σερβία. Αυτό σημαίνει κινέζικες επιχειρήσεις και στελέχη με λεφτά. Κάποιες σέρβες θα ανοίξουν το δρόμο και θα ακολουθήσουν κι άλλες πιστεύω. Αυτά που λένε για εθνικιστικές απόψεις κλπ γίνονται καπνός μπροστά στη μυρωδιά του χρήματος.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.426
Πόντοι
506
'νταξει ας κάνει ότι νομίζει, αλλά μην εχει την ψευδαίσθηση ότι κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνουν τα περισσότερα μέλη εδώ μέσα. Δηλαδη ενοικιάζει εκδιδομενες με την διαφορα ότι τις φωτογραφιζει κιόλας με το αζημίωτο φυσικά.
Λίγος σεβασμός στην τέχνη.
Μην τα βλέπεις όλα τόσο ρηχά, ο Κμαν γράφει λογοτεχνικά κείμενα μέσα από αφηγήσεις μεταφέρει τις ιδέες και τις επιθυμίες του. Είναι ένα συνονθύλευμα από προσωπικά βιώματα, σενάρια, υπερβολές , φαντασιώσεις, δοκίμια, νουβέλες και αναφορές που καθηλώνουν το αναγνωστικό κοινό. Πάνω απ όλα κάνει αυτό που του αρέσει και τον εκφράζει, έχει ζήσει της ζωές 100 φυσιολογικών ανθρώπων και έχει ακόμα κουράγιο και αντοχές να συνεχίσει

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.234
Πόντοι
3.556
Δες τι παίζει Βελιγράδι με τις Σέρβες. Μου έκανε εντύπωση ο Κινέζος. Από ό,τι ξέρω οι Κινέζοι έχουν μπει για τα καλά στην Ουγγαρία και μάλλον προσπαθούν να κάνουν το ίδιο και στη Σερβία. Αυτό σημαίνει κινέζικες επιχειρήσεις και στελέχη με λεφτά. Κάποιες σέρβες θα ανοίξουν το δρόμο και θα ακολουθήσουν κι άλλες πιστεύω. Αυτά που λένε για εθνικιστικές απόψεις κλπ γίνονται καπνός μπροστά στη μυρωδιά του χρήματος.
Έχουν και μικρό πουτσακι, άκοπα λεφτά βγάζουν τα κορίτσια.

Άλλη τιμη χρεώνεις για χεσιμο και μπλε μαραμένα αρχιδια , αλλα για πουτσαρα και αλλα για κινεζική μινιατούρα

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.613
Πόντοι
3.506

Και τι να κάνουμε?Να αποκτήσουμε σχιστά μάτια και να κάνουμε σμίκρυνση πέους για να είμαστε ελκυστικοί?

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.613
Πόντοι
3.506
για τα εσωρουχα εχεις ενα point..αλλα τα υπολοιπα?δεν αξιζει.προτεινω κασερι +εσωρουχο

Δεν μπορείς να σου πει η άλλη θέλω φόρεμα,παλτό και εσώρουχα και εσύ να πεις θα σου αγοράσω μόνο εσώρουχα γιατί θέλω να σε δω να τα προβάρεις ημίγυμνη.Συνήθως παίρνεις τα εσώρουχα,αγοράζει και κάτι εξτρά.Και αυτό δε σε χαλάει.Μόνο τσάντες δε γουστάρω να αγοράζω,βλέπεις κάτι εξωφρενικές τιμές.Και οι γκόμενες να λένε οτι για μούρη η τσάντα μετράει στη γυναίκα όσο το αυτοκίνητο στον άντρα,ψάχνουν τις ακριβές τσάντες.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.658
Πόντοι
1.056
Και σορρυ κιόλας , όταν σ λέει η άλλη έχω περίοδο και θέλω λεφτά για το γυμναστή ,ναι είσαι κορόιδο αν δεν της σκίζεις την κωλοτρυπιδα

Ένα σύνηθες λάθος σε πολλούς τομείς της ζωής, είναι να κρίνουμε τους άλλους με βάση το τι θα κάναμε εμείς.
Και εγώ θα έλεγα στην γκόμενα ή κώλο ή σπίτι σου, αλλά μετά από όσα έχεις διαβάσεις, πιστεύεις ότι αυτό που φτιάχνει τον kman στο όλο ΠΑΙΓΝΙΟ είναι να σκίσει κωλοτρυπίδες;
Πέρα από ότι δεν είναι σε θέση να σκίσει κωλοτρυπίδες, είναι γνωστό ότι τον φτιάχνουν περισσότερο άλλα πράγματα.

Να περιφέρει αλόγατα σε κοινή θέα, να προκαλεί με το mismatch, να φλεξάρει λεφτά, να "ευεργετεί" τις δήθεν ανήμπορες σλαβοχωριατοπούλες,κ.λ.π.

Το ερώτημα λοιπόν είναι:
Καταφέρνει να εκπληρώνει τα πράγματα που τον φτιάχνουν;
H απάντηση είναι ναι και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία.

Πόσοι συνομήλικοι ομοεθνείς του καταφέρνουν να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους,
έστω και στο 1/3 από ότι εκείνος;
H απάντηση είναι:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Μην τα βλέπεις όλα τόσο ρηχά, ο Κμαν γράφει λογοτεχνικά κείμενα μέσα από αφηγήσεις μεταφέρει τις ιδέες και τις επιθυμίες του. Είναι ένα συνονθύλευμα από προσωπικά βιώματα, σενάρια, υπερβολές , φαντασιώσεις, δοκίμια, νουβέλες και αναφορές που καθηλώνουν το αναγνωστικό κοινό. Πάνω απ όλα κάνει αυτό που του αρέσει και τον εκφράζει, έχει ζήσει της ζωές 100 φυσιολογικών ανθρώπων και έχει ακόμα κουράγιο και αντοχές να συνεχίσει

Aκριβώς έτσι είναι

Ο kman ζει τη ζωή που θέλει και κάτι κριτικές τύπου:"Ναι, αλλά με χίλια ευρώ θα γαμούσες 100 φορές στο Μεταξουργείο" ή άλλα παντελώς άσχετα, δείχνει ότι οι περισσότεροι δεν θέλουν να καταλάβουν ότι
κάθε σπορ είναι διαφορετικό..

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.069
Πόντοι
456
Πως φαίνεται πως δεν έχεις ζήσει σε δυτική ανεπτυγμένη χώρα τύπε
Έλα ρε τυπε.
Για πες εσύ πού έχεις ζήσει.

Στο μεταξύ τις Σλαβες πού πετυχαίνω στο εξωτερικό σε 1 μήνα, ανάθεμα και αν τις βλέπει ο μέσος Έλληνας σε 1 χρόνο.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.658
Πόντοι
1.056
Τι παπαριά άποψη είναι αυτή.
Δηλαδή αλλάζει το πώς φέρεται ή το πώς γαμιέται αν βρεθεί εκτός χώρας της;
Ίσως κάποια να δοκιμάσει να αλλάξει συμπεριφορά για λίγες μέρες, αλλά δε γίνεται να κρυφτεί ο αληθινός χαρακτήρας.

Φυσικά και μπορεί να αλλάξει, γιατί αλλάζουν οι συνθήκες.
Πολλές Σλάβες αρέσκονται και στον ψευτοφεμινισμό και στην ανεξαρτησία της δύσης.

Πολλές που έχω γνωρίσει σε δυτικό περιβάλλον,είτε γεννημένες εδώ, είτε μετανάστριες, τις ρωτάω στην πλάκα σε τι ποσοστό είσαι Σλάβα, αλλά όλες ξέρουν τι εννοώ.

Έχω μια Γερμανοπολωνέζα που ενώ όταν την γνώρισα καραγούσταρα, αλλά στο γράψιμο με ξενέρωσε και δεν την συνάντησα ξανά.
Της έγραψα σε μια φάση αν πρέπει να θεωρώ αυτονόητο ότι ξέρει να φτιάχνει pierogi, απλά κουβέντα να γίνεται και άρχισε να μου λέει κάτι πίπες, μόνο αν το θέλει και αν έχει χρόνο.

ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ τα pierogi μωρή, ούτε ένα smalltalk της πούτσας δεν είσαι σε θέση να κάνεις γαμώ το φεμινισμό σου..
Λες και εγώ που μεγάλωσα με ελληνική κουζίνα, έχω κανάν καημό να τρώω πολωνέζικα ζυμάρια λες και θα πάω στο χωράφι να οργώσω με το βόδι..

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.457
Πόντοι
3.936
Και τι να κάνουμε?Να αποκτήσουμε σχιστά μάτια και να κάνουμε σμίκρυνση πέους για να είμαστε ελκυστικοί?
Φίλτατε δε θέλω να σε λυπησω αλλά το τελευταίο δεν σου είναι απαραίτητο σύμφωνα με αυτά που έχεις ποσταρει κατά καιρούς στο παρελθόν- το 'χεις με άνεση. Αρα σου μένει το πρώτο. Γι' αυτο προχωρα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.426
Πόντοι
506
Η γκόμενα που πόσταρες κάθε άλλο από κινέζα είναι . Και οι δύο πολύ πιθανό να είναι από την ρωσική απω ανατολή. Ειδικά το κόψιμο της μου κάνει για ρωσίδα βίζιτα από αυτές που έχουν κατακλύσει το Βελιγράδι τα τελευταία δύο χρόνια

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.457
Πόντοι
3.936
Ο σλαβικος κόσμος κινείται σε αλλους ρυθμους.αν κάποιος δεν ζησει σε σλαβικη χωρα δεν μπορεί να καταλάβει τι λεει ο κμαν και τι εννοει.
20 χρόνια είναι καλα; πχ.10 συνεχόμενα εκει κι άλλα 10 στο πηγαινε έλα σε αυτές τις χωρες. Τρεις ξενες γλωσσες κ σκούπα όλα στην κυριολεξία. Όχι μυρωδιτσες κ ξεπετουαρ των σ/κ.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.234
Πόντοι
3.556
Ένα σύνηθες λάθος σε πολλούς τομείς της ζωής, είναι να κρίνουμε τους άλλους με βάση το τι θα κάναμε εμείς.
Και εγώ θα έλεγα στην γκόμενα ή κώλο ή σπίτι σου, αλλά μετά από όσα έχεις διαβάσεις, πιστεύεις ότι αυτό που φτιάχνει τον kman στο όλο ΠΑΙΓΝΙΟ είναι να σκίσει κωλοτρυπίδες;
Πέρα από ότι δεν είναι σε θέση να σκίσει κωλοτρυπίδες, είναι γνωστό ότι τον φτιάχνουν περισσότερο άλλα πράγματα.

Να περιφέρει αλόγατα σε κοινή θέα, να προκαλεί με το mismatch, να φλεξάρει λεφτά, να "ευεργετεί" τις δήθεν ανήμπορες σλαβοχωριατοπούλες,κ.λ.π.

Το ερώτημα λοιπόν είναι:
Καταφέρνει να εκπληρώνει τα πράγματα που τον φτιάχνουν;
H απάντηση είναι ναι και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία.

Πόσοι συνομήλικοι ομοεθνείς του καταφέρνουν να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους,
έστω και στο 1/3 από ότι εκείνος;
H απάντηση είναι:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Aκριβώς έτσι είναι

Ο kman ζει τη ζωή που θέλει και κάτι κριτικές τύπου:"Ναι, αλλά με χίλια ευρώ θα γαμούσες 100 φορές στο Μεταξουργείο" ή άλλα παντελώς άσχετα, δείχνει ότι οι περισσότεροι δεν θέλουν να καταλάβουν ότι
κάθε σπορ είναι διαφορετικό..
Ναι ρε μαν , κμανιστες είμαστε , και σε μερικά χρόνια και εγώ τα ίδια θα κάνω με αυτον.

Απλά επειδή είμαι πιο της οικονομίας και της περιπέτειας και όχι του να δειχθω, θα τα κάνω στην Ασία η στη Κολομβια.

Και θα είμαι , αν υγιής , πολύ πιο φιτ. Έχει αφεθεί , έχει κάνει κοιλιά , και σίγουρα θα επηρεάζει τις σηκωμαρες

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.234
Πόντοι
3.556
Φυσικά και μπορεί να αλλάξει, γιατί αλλάζουν οι συνθήκες.
Πολλές Σλάβες αρέσκονται και στον ψευτοφεμινισμό και στην ανεξαρτησία της δύσης.

Πολλές που έχω γνωρίσει σε δυτικό περιβάλλον,είτε γεννημένες εδώ, είτε μετανάστριες, τις ρωτάω στην πλάκα σε τι ποσοστό είσαι Σλάβα, αλλά όλες ξέρουν τι εννοώ.

Έχω μια Γερμανοπολωνέζα που ενώ όταν την γνώρισα καραγούσταρα, αλλά στο γράψιμο με ξενέρωσε και δεν την συνάντησα ξανά.
Της έγραψα σε μια φάση αν πρέπει να θεωρώ αυτονόητο ότι ξέρει να φτιάχνει pierogi, απλά κουβέντα να γίνεται και άρχισε να μου λέει κάτι πίπες, μόνο αν το θέλει και αν έχει χρόνο.

ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ τα pierogi μωρή, ούτε ένα smalltalk της πούτσας δεν είσαι σε θέση να κάνεις γαμώ το φεμινισμό σου..
Λες και εγώ που μεγάλωσα με ελληνική κουζίνα, έχω κανάν καημό να τρώω πολωνέζικα ζυμάρια λες και θα πάω στο χωράφι να οργώσω με το βόδι..
Οι Πολωνέζες , οι πλέον σαμπ πουτσαρπαχτρες που αρμέγουν αραπηδες και Ινδούς , πάνε μετά σε τίποτα εταιρείες του στυλ Ζαλαντο και το παίζουν φεμινίστριες. Ένα σωρό σλαβες έχω δει, του πρώην μπλοκ, μέτρια μυαλά που κάνουν καριέρα με την ποσόστωση του DEI και της πουστοκουλτουρας

Στην Κύπρο μπορεί να μην είναι έτσι είτε επειδή δεν έχουν δεύτερο βρακι , είτε επειδή το περιβάλλον δε σπρώχνει τους ψυχικά ασθενείς σαν πρότυπα η επειδή είναι ματσωμενες από οικογένεια.

ΥΓ: να πω πάντως ότι από τις νότιες γκόμενες , Ιταλίδες και Ελληνίδες , συνήθως μπάζα βλέπω να είναι φεμινίστριες μόνο. Εξαίρεση οι Ισπανίδες που παίζει να είναι οι χειρότερες γκόμενες στην Ευρώπη από άποψη συμπεριφοράς (αν και οι βαλτικές σκατα είναι)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom