ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.410
- Πόντοι
- 3.506
Πες μας με πόσα τις φορτώνουμε για ξενοδοχείο από το Κρίσταλ .Aκομα ψαχνετε γουστα με 50αρηκο? Ψαξτε ψαξτε..
Πες μας με πόσα τις φορτώνουμε για ξενοδοχείο από το Κρίσταλ .Aκομα ψαχνετε γουστα με 50αρηκο? Ψαξτε ψαξτε..
Τι τον ρωτάς αυτόν; Νομίζει ότι τα ξέρει όλα αλλά δεν γνωρίζει τίποτα...Πες μας με πόσα τις φορτώνουμε για ξενοδοχείο από το Κρίσταλ .
Κανονικό μασάζ..Καλημέρα, στο absolute massage στην Ιουστινιανού, παιζει κάτι παραπάνω;
Ελα.... με ζήτησε κανείς;Για λέγε ρε γάτε
I Kassandra?Και η Άρτεμις
ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ. ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Η Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΓΑΛΤΟ.
Tin teleytaia fora pou imoun edo, piga mazi tis. Veveia Mono frape eixe, alla eixe kati prostixo to vlema tis. Leo na tin ksana episkeftoΦίλε, η Κασσάνδρα είναι μια Τεράστια γκόμενα. Όχι χοντρή, να μην παρεξηγηθω. Αλλά τεράστια, οπότε όχι στα γούστα μου. Δεν ξέρω αν κάνει και τι αφήνει.
Τσιμπουκι ή και γαμήσι?Επισκεψη στο Elegance.Παρουσες Σοφια και Φενια.Περασμα στο δωματιο με Σοφια οπου εξηγει τα διαδικαστικα και τα προγραμματα.Τιμες 30,50,70.Αφου κανω το απαραιτητο ντουζακι ξαπλωνω στο μασαζοκρεββατο και ερχεται η Σοφια οπου εξηγει οτι θα κανει αυτη το μασαζ και μετα θα ερθει η Φενια για τα υπολοιπα.Το μασαζ μπορω να πω οτι ηταν αρκετα καλο και χαλαρωτικο.Μετα ερχεται η αλλη κοπελα(πολυ ωραια για τα δικα μου γουστα.Ξανθια με στητο στηθος και λεια επιδερμιδα)Τα βγαζει ολα και εξαιρετικη σ αυτο που κανει.Θα ξανατιμηθει το μαγαζι για την αποκτηση μια πιο σφαιρικης εμπειριας
Δηλαδή ρε αδελφέ δέχονται γλειφομουνι αλλά δεν κάνουν πιπες?????Στο Krystal η ταρίφα είναι 30 μασάζ + 20 η χειρομαλλαξη. Αν θες γλύψιμο αιδοίου, +30. Νεφέλη, Μπελλα το αξίζουν με κλειστά μάτια
ΠεριεργοοοExactly
Εγώ το περσινό καλοκαίρι την Ναταλία με 70 την έδωσα κανονικά πίπα... Τώρα αν άλλαξαν τα πράγματα δεν ξέρω.Συναγωνιστές έχω να σας αναφέρω οτι υπέπεσα στο λάθος να κάνω μια επίσκεψη πρόσφατα σε Golden Spa : Παρουσίες τρείς : 1. Ξένια , το γνωστό καστανόξανθο με τη γνωστή ξινίλα.2. Έλλη : μελαχροινή κοντή με κάμποσα κιλά και απεριποίητη. 3. Ναταλία, μελαχροινή με μικρό βυζί και καλά πιασίματα.
Ο νέος τιμοκατάλογος έχει εως εξης: Μασάζ (ας πουμε) και εκτόνωση : 50 ευρώ, +βγαλσιμο ρούχων: +10 ευρω, δαχτύλιασμα: + 10 ευρώ. Εν ολίγοις, μια συνεδρία που πριν κανα χρόνο είχε 50 ευρώ τωρα έχει 70. Πήρα Ναταλία με την ελπίδα οτι θα περάσω καλά αλλά τιποτα....τζάμπα το 70 άρι. Μονο θετικο η καθαριότητα και η άνεση του χώρου...κατα τα άλλα μακρια
Με τα ίδια λεφτά πήγα στην Εβίτα και πήρα την Κάρμεν η οποία τα κάνει όλα ( βαθεια πίπα και αντοχή στο σφυροκόπημα) χωρίς μα και μη και συμφέρει και επειδή την πέτυχα σε ώρα που δεν είχε πολύ δουλεια πέρασα τελεια.
Πεολειχια και ουχι συνουσιαΤσιμπουκι ή και γαμήσι?
Σου χακαρε η Λουκά τον λογαριασμό;ΟΣΟΙ ΔΙΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ...ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΥ!
Πατε δινετε λεφτα με τα τσουβαλια...για να πηγαινουν αυτες στα γουστα με δηθεν επιχειρηματιες και φουσκωτους της πολης....
Έχω απεριόριστο σεβασμό προς το πρόσωπο της κυρίας Ελένης.Υπαρχει καποιο bif με την κυρια Ελενη;
Ποια εκμετάλλευση ρε bro? Με το ζόρι τους τα δίνουμε? Την καύλα μας κάνουμε. Αμα δεν γουστάρεις εσύ, μη τα δίνεις. Αλλά μη κριτικαρεις και αυτούς που το κανουνΟΣΟΙ ΔΙΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ...ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΥ!
Πατε δινετε λεφτα με τα τσουβαλια...για να πηγαινουν αυτες στα γουστα με δηθεν επιχειρηματιες και φουσκωτους της πολης....
Λοιμοκοντοροι ....με 50 ευρω θελουν να πιασουν και κολο και μουνι μαντυλι δεν εχουν να κλαψουν μασαζ θελουν ......Aκομα ψαχνετε γουστα με 50αρηκο? Ψαξτε ψαξτε..
Όχι θα δίνουμε 100 ευρώ για να γλύφουμε την νεφέλη και την μπελα. Ευνουχισμένοι σαλιαρηδες. Σας κάνουν τα αλβανογεωργιανακια ότι θέλουν.Λοιμοκοντοροι ....με 50 ευρω θελουν να πιασουν και κολο και μουνι μαντυλι δεν εχουν να κλαψουν μασαζ θελουν ......
Μπαίνεις μέσα και το προτείνεις.Η Μπέλλα δέχεται γλυψιματα; Είχα δει παλιότερα πως επέλεγε από ποιον και αν είναι με συγκεκριμενη εμφανιση κτλ.
Προτιμώ την Ραφαέλα. Μικρή και γλυκειά.