Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 556
- Πόντοι
- 81
Αδερφέ, αν έδινες ακόμα 10€ θα την εγλειφες κιόλας, αν είσαι λάτρης του είδους. Και πίστεψε με, η κωλάρα της το αξίζειΚαλημερα στο νημα περασμα απο Κρυσταλ .......Αυτη η Νεφελη στο Κρυσταλ ειναι μια ψιλη αδυνατη με ωραιο σωμα??? .....Ξοφαλτσα την πετυχα προχθεs οταν περασα με Μπελα ομωs η μουρη τηs εβγαζε μια ξινιλα .....και δεν μου αρεσε γενικα το στυλακι τηs....εμιαζε σαν να ειχε ''καβαλικεμενο το καλαμι'' εκει μεσα και απο ενστικτο και μονο μου βγαζει μικρο VIP .Τωρα για την μπελα δευτερο ραντεβου καλυτερο απο το πρωτο προφανωs και ηταν πολυ ευδιαθετη και δοτικη μου εκανε πολυ ωραιο πρωτο μεροs masaze χαλαρο με σωστη πιεση xωριs να βiαζεται . Ασχολειθηκε σε επι μερουs σημεια με πρσοχη oπωs αυχεναs και μεση την βαζω 8 στα 10 μπραβο τηs .....Οσο για το δευτερο μεροs πανω στα χαμουρεματα πεσανε κατι φυλακια πολυ γκαβλοτικα εφαγα το απιστευτο στηθοs τηs στην κυριολεξια και εβγαλα το κιλοτακι τηs ....kαι την αγγιξα παντου χωριs kαμια αντιριση δεν μου αναφερε επι τηs παρουσαs ιδιετερηs στιγμηs τιποτα για εξτρα χρεωση με απαλεs κινησειs με απογειωσε και με μια υποτιθεμενη ''Αεορο....πιπα" εξ παρα τριχα επαφηs με τιs χιλαρεs τηs τελειωσα στην περιοχη του υπεροχου στηθουs τηs......συνολικα χρονοs 50 λεπτα κοστοs στα $ 50+20 $ Αμεσωs μετα εκανε μπανακι επιβαιβεωνονταs για εμενα βαση αρχηs kαθαριοτηταs kαι αφαλειαs .Tην πρωτεινω Ανεπιφυλακτα