Κατια μεγάλα νούμερα ( μουναρα για τα γούστα μου) μαζί με την ξανθιάσμε τα τατουάζ την φόλα ήταν το πρωί. Μέσα απέφευγε να τον φάει όλο, καμπουριαζε, χυσιμο κωλο δεν κάνει . Όταν ήταν να χύσω στήθος με έκοβε μην χύσω μαπα λες και είμαι μαλακας. Γενικά δεν την σκίζεις. Ομως εγώ πέρασα καλά γιατί μου φάνηκε εντυπωσιακή σαν σώμα και ομορφιά.
Επίσκεψη βράδυ εμμυ μαύρη , στα δεξιά από την Ειρήνη που δίνει κωλο, τζαμαικα το μωρό, γυμνασμένο , ακωλο με περούκα. Φοβερή πιπα , φοβερή! Ομως κάνει τόσο καλή γιατί είναι η από την πιάτσα ΦΙΞ το πάρκο που είναι οι μαύρες και κάνουν πιπα. Την αναγνώρισα. Ξενέρωσα που πήρα σε μπουρδελο μια από πιάτσα. Μέσα δεν την έτρωγε όλο, απέφευγε γενικά. Πέρασα χάλια. Πήγα να χύσω κωλο πάνω έχυσα τα μισά κάτω τα μισά πάνω. Ενώ το ζήτησα από την αρχή Αλλιως δεν θα έμπαινα. Δεν τήρησε συμφωνία , γενικά δεν γαμησα. Τον έπαιζα αρκετή ώρα. Επρπεε να μείνω στην πιπα μόνο τελικά.
πήγα στην ελληνίδα που δίνει κωλο Φωκαίας, μου διαφεύγει το όνομα. Αυτή που αργή να μιλήσει. Μου λέει δεν κάνω κωλο, λέω κανεις .. μου λέει με έξτρα χρήματα. Λέω συγγνώμη μια μέρα σε παίρνω με κωλο την άλλη τπν πληρώνω κάθε μέρα αλλάζεις όπως ξυπνήσεις. Δεν είναι σωστό αυτό, πελατες είμαστε σεβαστό αλλά κάθε μέρα ότι του λολοστεφανη του κόκορα; Βγάλε ένα πρόγραμμα να ξέρουμε. Μου λέει σήμερα είναι έξτρα.. να πω κάτι εδώ, είναι μαλακια ρε φιλε το Σάββατο να πηδάς κωλο και την Τρίτη να μην πηδάς . Δηλαδή όποτε ξυπνήσει στραβά αλλάζει το κόστος ;
Έχω δώσει 50€ μέσα έξτρα για να χύσω κωλοτρυπιδα Γιαιτ το γούσταρα, και δεν το έκανε. Έχω δώσει 20€ για να χύσω στόμα γιατί δεν έκανε ( μιλάμε για άλλη κοπέλα ) ομως εδώ μου την βάρεσε είναι μαλακια ρε φιλε.
Βγάλε ένα πρόγραμμα.
Το λέω γιατί Να πω ήμουν άγνωστος οκ και πήγα πρώτη φορά. Σε πελατες που ξέρεις δεν μπορείς βα αλλάζεις κάθε 4 μερες γνώμη. Χαλάρωσε λίγο.
Από εμένα άκυρο ( την θυμήθηκα ηλεκτρα).
Πήρα μετά λουσια λουιζα στα μεγάλα νούμερα φυλής σκάλα πάνω που έχει λατινες. Μουναρα μάγκες , σωματαρα. Ομως μέσα φόλα.
Τουλάχιστον παίρνει ωραίο σώμα, έφυγα αχυστος.
Η Βερόνικα έχει δοκιμαστεί στο παρλεθον, έλειπε. Ισως κόλλησε κάτι με όλα αυτά που κάνει μέσα.
Ρανια γαμησα μόνο για να βλέπω κωλο και γιατί Ο κυρ Βασίλης λέει το παραμύθι με τα ουράνια και περνάω ωραία. Η Ρανια φαίνεται καλή κοπέλα, αλλά είναι κάπως άγευστη δεν ξανά περνάς