Αντε γεραΘα σου πω το Νοέμβριο που θα μπω εδώ και θα ποστάρω μπριζολικα σαν τον Πορθητή

Αντε γεραΘα σου πω το Νοέμβριο που θα μπω εδώ και θα ποστάρω μπριζολικα σαν τον Πορθητή
Αν βρεθειτε ετοιμασου ... μιλαει ακαταπαυσταΤύπε, εμένα με έχουν γνωρίσει κάποια άτομα στην Πράγα και στον Αρχηγό όπως και στον Μίδα, έχω προτείνει να βρεθούμε.
Κάποτε πρέπει να γίνει αυτή η συνάντηση,μένατε ίδια χώρα,αμοιβαίος θαυμασμος ο ένας προς τον άλλο,δεν καταλαβαίνω γιατί δε θέλει ο αρχηγός.
Επειδή δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα αναγάγουμε το μουνι σε μείζον θέμα (κ εγώ μέσα) ενώ είναι ένας κουβάς με τρίχεςΤι απογοητεύσεις και μαλακίες..
Οι πρόγονοί μας πέθαναν σε πολέμους, από βαλκανικούς, μέχρι παγκόσμιους και εμφύλιο..
Άλλοι από αρρώστιες, άλλοι από πείνα..
Άλλοι πήγαν σαν το σκυλί στ΄αμπέλι..
Και εμείς κλαιγόμαστε σαν λουλούκες γιατί δε γαμήσαμε με ένα κραγιόν και ένα καλσόν...
Στα παπάρια μας..
Εμείς προσπαθούμε πάντα για το μέγιστο στις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες και έχουμε τη συνείδησή μας καθαρή.
Κάθε άλλη στάση είναι παρελθοντολογία και κλαψομουνισμός.
Ο Έλληνας είναι μαλακας. Αν δει κάποιον ότι πάει να γαμησει του κάνει μέχρι και σαμποταζΟσες φορές συναντήθηκα με άτομα από εδώ δεν ήταν οι καλύτερες εμπειρίες.Αντί για κοινό καμάκι κτλ αυτοί φωτογράφιζαν,ασχολούνταν μαζί μου.Οπότε σε αυτη΄ την περίπτωση γιατί να το επαναλάβω,δηλαδή τι κερδίζω απο αυτό.Εγώ έχω εμπιστοσύνη να πάω για καμάκι με κάποιον για χαβαλέ για το αποτέλεσμα,άμα ο άλλος κάθεται και φωτογραφίζει και κάνει βλακείες γιατί να με ενδιαφέρει.Οι Ελληνες γενικά το έχουν αυτό το έμμεσο.Αλλο να δείχνουν οτι κάνουν και άλλο να κάνουν πραγματικά.
Με τους ξένους ήταν πιο νορμάλ οι εμπειρίες και εκεί βέβαια υπήρχαν διαπληκτισμοί σε ό,τι αφορά τους στόχους μου έλεγε ο άλλος πας σε κουκλάρες,πολύ ωραία ντυμένες αυτές αποκλείεται να μας καθήσουν,του έλεγα σιγά ρε φίλε μην έκανα τόσα χιλιόμετρα να έρθω Πολωνία για να την πέφτω σε μέτριες και μπάζα.Στο τέλος τον έβαλα και έκανε αυτά που του έλεγα και είχαμε αποτέλεσμα με δυο Ουκρανέζες.
Γενικά ο Ελληνας βλέπει το πολύ μικρό,το περιορισμένο, κοιτάει να σου φάει τη γκόμενα κτλ ενώ αυτό δεν έχει σημασία.Και να τα καταφέρει που δε θα τα καταφέρει τι σημασία έχει αν έχω άλλες δέκα στην ουρά?Το θέμα είναι ο τζόγος η στρατηγική,τι έχεις στα σκαριά όχι τι γαμάς στη δεδομένη στιογμή.Αυτό δεν το πιάνει ο Ελληνας.Είναι πιο κοντόφθαλμος και στο πονηρό στυλ.
Τώρα ο Β.Π. σίγουρα είναι εξαίρεση στον κανόνα.Ενα χύμα καμάκι στα κλαμπ της Βαρσοβίας θα το έκανα.Να βάλει π.χ. ο καθένας τα μισά να κλείσουμε τραπέζι στο Sen,το Level27,το Ritual και το Enklawa και να χτυπάμε αβέρτα.Ο Ελληνας κανονικά δεν το κάνει αυτό για να επενδύσει θέλει γνωριμία,σιγουριά,κύκλο κτλ δεν τα χώνει έτσι στα κουτουρού.
Ο Έλληνας είναι μαλακας. Αν δει κάποιον ότι πάει να γαμησει του κάνει μέχρι και σαμποταζ
Το 14 μου το έκανε αυτό ένας μαλακας στην Πολωνία και από τότε ξέκοψα με ελληναράδες.
Ειδικά του εξωτερικού που οι μισοί παίρνουν δέματα ντολμαδάκια από τη μάνα και ψάχνουν για ελληνίδα μη χαθούν τα γονίδιά
Γενικά ο Ελληνας βλέπει το πολύ μικρό,το περιορισμένο, κοιτάει να σου φάει τη γκόμενα κτλ ενώ αυτό δεν έχει σημασία.Και να τα καταφέρει που δε θα τα καταφέρει τι σημασία έχει αν έχω άλλες δέκα στην ουρά?Το θέμα είναι ο τζόγος η στρατηγική,τι έχεις στα σκαριά όχι τι γαμάς στη δεδομένη στιογμή.Αυτό δεν το πιάνει ο Ελληνας.Είναι πιο κοντόφθαλμος και στο πονηρό στυλ.
Τώρα ο Β.Π. σίγουρα είναι εξαίρεση στον κανόνα.Ενα χύμα καμάκι στα κλαμπ της Βαρσοβίας θα το έκανα.Να βάλει π.χ. ο καθένας τα μισά να κλείσουμε τραπέζι στο Sen,το Level27,το Ritual και το Enklawa και να χτυπάμε αβέρτα.Ο Ελληνας κανονικά δεν το κάνει αυτό για να επενδύσει θέλει γνωριμία,σιγουριά,κύκλο κτλ δεν τα χώνει έτσι στα κουτουρού.
Eδω στο Xιθροου όταν προσγειωθείς νομίζεις ότι βρέθηκες στο Μπαγκλαντές απ τα Πακι που έχουν κ δουλεύουν μέσα σε διάφορα πόστα.Κυρίως φταίει η συσσώρευση τριτοκοσμικών,λαθρο,αραπάδων,τουρκοαράβων τα κάνουν όλα κώλο.
Μάγκες .... εκτός ΠΣΚ ... καθημερινές .... μπορεί να λειτουργήσει το παιχνίδι σας σε αυτές τις πόλεις ;Άνετα χτυπάμε μια Βαρσοβία![]()
Άνετα χτυπάμε μια Βαρσοβία
Το επόμενο διάστημα είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στο Oktoberfest όπου έχω κλεισμένες θέσεις και τα 3 ΠΣΚ,
αλλά Βαρσοβία, Πράγα, ακόμη και Λευκορωσία έρχομαι
Με Έλληνες δεν έχω κάνει πολλά, έναν είχα μόνο στο Μόναχο που όμως έκανε για δέκα.
Εγγυημένο φόρτωμα όποτε είμασταν ντουέτο.
Εδώ έχω έναν Γερμανό οικονομικό μετανάστη, που είναι ότι πιο ακραίο έχω συναντήσει σε καμάκι και μάλιστα μέτριας εμφάνισης.
Αλλά πανέξυπνος, χιουμορίστας,ετοιμόλογος,ακούραστος,αδίστακτος.
Αν έβλεπε ο sadman εμφάνιση και τι έχει φορτώσει μπροστά μου, θα τραβούσε τις κωλότριχές του.
Μάγκες .... εκτός ΠΣΚ ... καθημερινές .... μπορεί να λειτουργήσει το παιχνίδι σας σε αυτές τις πόλεις ;
ή οι gold diggers μουνάρες που πάνε για ξένουν , εμφανίζονται μόνο ΠΣΚ ;;;;
Δευτέρα-Πέμπτη θα βρει κανείς να σπονσοράρει ;;;
Οσες φορές συναντήθηκα με άτομα από εδώ δεν ήταν οι καλύτερες εμπειρίες.Αντί για κοινό καμάκι κτλ αυτοί φωτογράφιζαν,ασχολούνταν μαζί μου.Οπότε σε αυτη΄ την περίπτωση γιατί να το επαναλάβω,δηλαδή τι κερδίζω απο αυτό.Εγώ έχω εμπιστοσύνη να πάω για καμάκι με κάποιον για χαβαλέ για το αποτέλεσμα,άμα ο άλλος κάθεται και φωτογραφίζει και κάνει βλακείες γιατί να με ενδιαφέρει.Οι Ελληνες γενικά το έχουν αυτό το έμμεσο.Αλλο να δείχνουν οτι κάνουν και άλλο να κάνουν πραγματικά.
Με τους ξένους ήταν πιο νορμάλ οι εμπειρίες και εκεί βέβαια υπήρχαν διαπληκτισμοί σε ό,τι αφορά τους στόχους μου έλεγε ο άλλος πας σε κουκλάρες,πολύ ωραία ντυμένες αυτές αποκλείεται να μας καθήσουν,του έλεγα σιγά ρε φίλε μην έκανα τόσα χιλιόμετρα να έρθω Πολωνία για να την πέφτω σε μέτριες και μπάζα.Στο τέλος τον έβαλα και έκανε αυτά που του έλεγα και είχαμε αποτέλεσμα με δυο Ουκρανέζες.
Ο ΒΠ δε νομιζω να σου κανει τέτοια.Πρέπει να χτυπήσετε μια Βαρσοβία.Θα'θελα να τον δω υπο τις οδηγίες σου στο Enklawa.
Δε θέλω να σε στεναχωρήσω άλλα ο τυπος είναι μπαχαλακι δηλαδη λθρμουσουλμανος μεγαλωμένος στην Ιταλία το πιο πιθανό - κ το παίζει Ιταλός. Τέτοιο ντύσιμο μπαλαρινε κ το αναλογο κούρεμα προβατίνας το κάνουν αυτοί.Μιλάγανε αγγλικα.Υπέθεσα οτι είναι Ιταλός από την προφορά και επειδή είχε αρκετούς Ιταλούς γύρω.Μπορεί να ήταν και Λατίνος βέβαια.Η γκόμενα τον χάιδευε,τον αγκάλιαζε,τον φίλαγε στη διαδρομή.Ηταν ζευγάρι.Τώρα αν τη γνώρισε σε κλαμπ ή σε εφαρμογή δεν ξέρω.
Ο ΒΠ δε νομιζω να σου κανει τέτοια.Πρέπει να χτυπήσετε μια Βαρσοβία.Θα'θελα να τον δω υπο τις οδηγίες σου στο Enklawa.
έχω δει σε κλαμπ Ελλάδα κ ολλανδια.Γκόμενες να πηδιούνται στις τουαλέτες των κλαμπ μόνο Πολωνία έχω δει.
Φεστιβάλ Ουγγαρία.Ολοι τίγκα στη μαστούρα.Τέτοια πράγματα δε βλέπεις ποτέ Πολωνία.
Εγώ αν πάω με κάποιον πάω για να βελτιώσω το αποτέλεσμα.Αλλιώς πάω μόνος μου.Με το Β.Π. έχει νόημα να πας σε κλαμπ γιατί φαίνεται αποτελεσματικός.Αμα είναι μια παρέα από δύο,τρεις γκόμενες συχνά χρειάζεσαι κάποιον για να μπορείς να ασχοληθείς με τη δική σου χωρίς να σε διακόψουν οι υπόλοιπες.
Ο Β.Π. θα γαμήσει 100% σε Sen ή Enklawa είμαι εντελώς βέβαιος για αυτό.Αν τραβήξει μουνάκια στο τραπέζι παίζει να επωφεληθώ.Αλλά έτσι κι αλλιώς Βαρσοβία έχει άπειρες δυνατότητες και να μη σου κάτσουν στο ένα μέρος πας στο επόμενο.Πριν από δέκα χρόνια θα ήταν τέλεια,είχα καλύτερη εμφάνιση για να τραβάω στα κλαμπ αλλά και τώρα γίνεται υπό προυποθέσεις.