T.D.7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.825
- Πόντοι
- 2.246
Το μεσημέρι που πέρασα από εκεί μπας και πετύχω την Τάνια δούλευε μόνη της η Φωτεινή, λογικά η Βικτώρια δεν έχει γυρίσει ακόμα.Η Βικτώρια από διδύμου γύρισε;
Το μεσημέρι που πέρασα από εκεί μπας και πετύχω την Τάνια δούλευε μόνη της η Φωτεινή, λογικά η Βικτώρια δεν έχει γυρίσει ακόμα.Η Βικτώρια από διδύμου γύρισε;
Να δώσω κι εγώ την αντικειμενική μου άποψη, όντως έχει παχύνει το κορίτσι στην κοιλίτσα της,Από την αρχή του έτους η Βίκυ έχει φουσκώσει σαν μπαλόνι ενώ στο πρόσωπο μετά την ηλίθια επέμβαση στα χείλη μοιάζει με ροφό!
Τα κιλά που πήρε,δεν οφείλονται σε μάσες, έχει διαγνωστεί με Χασιμότο (υποθυρεοειδισμός) που προκαλεί ραγδαία αύξηση βάρους,και ψυχολογική αστάθεια, μελαγχολία,όχι κατάθλιψη.
Ξεκίνησε θεραπεία,το επόμενο 6μηνο αργά και σταθερά θα ρυθμιστεί ο θυρεοειδής της ,και θα επανέλθει στην φυσιολογική της εμφάνιση.
Να δώσω κι εγώ την αντικειμενική μου άποψη, όντως έχει παχύνει το κορίτσι στην κοιλίτσα της,
αλλά στο πρόσωπο παραμένει πολύ όμορφη. Μην λέμε οτι νάναι.
Στον αριθμό 11. Δουλεύει αρκετό καιρό εκεί πρωινή βάρδια σχεδόν πάντα. Καλή επιλογή.Δοκιμάστηκε μια Καρολίνα είναι φιλιπίδου στον όροφο πάνω (δεν μου ερχεται τώρα που το γράφω ο αριθμός)...Ξανθιά μουνάκι βγήκε γυμνή μπροστά μου εε με καύλωσε στο σαλόνι. Πέρασα για 20 λεπτά πολύ καλή επιλογή.
κάποιες φορές με πιάνει νευρικόΣτον αριθμό 11. Δουλεύει αρκετό καιρό εκεί πρωινή βάρδια σχεδόν πάντα. Καλή επιλογή.
Εγώ την πήρα τελευταία φορά τέλος Ιανουαρίου 2024.Από την αρχή του έτους η Βίκυ έχει φουσκώσει σαν μπαλόνι ενώ στο πρόσωπο μετά την ηλίθια επέμβαση στα χείλη μοιάζει με ροφό!
Βόλτα από Αλεξάνδρα χρωματιανου 11. Μπήκε φιλάκια φουλ πίπα με Καποτα πολύ τίμια. Την εγλειψα ξ εγώ. Μου γίνεται πέτρα ανεβαίνει από πάνω και δίνει πόνο. Μου πέφτει. Ξανά πίπα ξανά πάνω δίνει πόνο ξανά μου πέφτει. Ξανά πίπα ξανά κατάρτι στα 4 δίνω φουλ. Δε τελειώνω με τίποτα. Της λέω δε πειράζει. Όχι λέει. Τον παίρνει στο στόμα (πάντα με λάστιχο) και να δίνει πόνο και να δίνει. Εγώ τίποτα. Της είπα να φύγει γιατί δεν έβλεπα να τελειώνω κ αυτή εκεί επιμονή. Όχι θα τελειώσεις. ( Τελικά δε τελείωσα) Γύρω στα 18 λεπτά μέσα. Η τσα2 χτύπησε στα 10+ αλλά η Άλεξ την έγραψε στο μουνι της
Μόνο 3η βάρδια παίζει η Μόνικα?Τωρα live Μεταξουργειο
Περδικας 1 γωνια οροφος, τσατσος ο ασπρομουσατος Μιχαλης, δοκιμαστηκε για πρωτη φορα η κοκκινοξανθη -κοντοπουτανη αδυνατη με 2αρια βυζια, απο Ρουμανια μιλφοκαυλιτσα η Μονικα....πολυ καυλιαρα και μιλαει απταιστα Ελληνικα...κακως την απεφευγα τοσο καιρο...ηλικια καπου 35-40...
συμπαθέστατη μεν αλλά αν αυτή είναι 35 τότε μάλλον την έχω αδικήσει όπως και αρκετές άλλες που έχω ορίσει για σύνταξη (όχι αυτή αυτή, προφανώς, έχει δεκαετίες ακόμα για τη σύνταξη)Τωρα live Μεταξουργειο
Περδικας 1 γωνια οροφος, τσατσος ο ασπρομουσατος Μιχαλης, δοκιμαστηκε για πρωτη φορα η κοκκινοξανθη -κοντοπουτανη αδυνατη με 2αρια βυζια, απο Ρουμανια μιλφοκαυλιτσα η Μονικα....πολυ καυλιαρα και μιλαει απταιστα Ελληνικα...κακως την απεφευγα τοσο καιρο...ηλικια καπου 35-40...
εγω οσες φορες εχω κατεβει την εχω πετυχει μονο 3η βαρδια, καποιες φορες και λιγο νωριτερα κατα τις 23:30....μια φορα την ειχα πετυχει και στο Ιασωνος 44 δευτερη πορτα οπως κατηφοριζουμε....Μόνο 3η βάρδια παίζει η Μόνικα?
καλα εβαλα ενα ευρος 35-40...δεν αποκλειεται να ειναι και πανω απο 40...μιλφ κανονικο....συμπαθέστατη μεν αλλά αν αυτή είναι 35 τότε μάλλον την έχω αδικήσει όπως και αρκετές άλλες που έχω ορίσει για σύνταξη (όχι αυτή αυτή, προφανώς, έχει δεκαετίες ακόμα για τη σύνταξη)
Εγώ την πήρα τελευταία φορά τέλος Ιανουαρίου 2024.
Μετά χάθηκε. Είχε αρχίσει να βάζει κιλά τότε .....τώρα δεν ξέρω πως είναι/κατέληξε
Εγώ επί το πλείστον λάτρης των ξανθων με λευκό δερμα κ με καταγάλανα/ μπλε/ πράσινα μάτια γυναικών θεωρώ τη Βίκυ αν όχι την πιο όμορφη αλλά σίγουρα την δεύτερη πιο όμορφη κοπέλα εκ ανατολικού μπλοκ που έχει περάσει από την ευρύτερη περιοχή τα τελευταία χρόνια.
Μπας και έχει Τακαμούρι;;;Τα κιλά που πήρε,δεν οφείλονται σε μάσες, έχει διαγνωστεί με Χασιμότο (υποθυρεοειδισμός) που προκαλεί ραγδαία αύξηση βάρους,και ψυχολογική αστάθεια, μελαγχολία,όχι κατάθλιψη.
Ξεκίνησε θεραπεία,το επόμενο 6μηνο αργά και σταθερά θα ρυθμιστεί ο θυρεοειδής της ,και θα επανέλθει στην φυσιολογική της εμφάνιση.
Πολύ ειρωνικός τσάτσος. Και ψευταράς.Ο Βλαξ ο Andy.
Στο Κασσανδρας είχε πει σε κάτι πιτσιρικάδες μια φορά 'αφού δεν γαμάτε καλύτερα να μην σηκώνεστε από το κρεβατι και κουράζεστε'
για πολλές φάπες ο δροσερός
είχα περάσει εκείνη την ημέρα με μία μαυρούλα και είχα φολιαστεί δεν θυμάμαι όνομα![]()