Trifonbakatsoulias
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 39
- Like
- 14.879
- Πόντοι
- 5.896
Ναι
Ναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι
Εσύ ανάφερες ότι έχεις τον προσωπικό της αριθμό και όποιος ενδιαφέρεται και στο αμέσως επόμενο σχόλιο το αναιρείς. Πιθανολογώ ότι δε γράφει το ίδιο άτομο αν κρίνω από τον τρόπο γραφής.Λοιπόν να ξεκαθαρίσω... Το ότι έχω το τηλέφωνο το προσωπικό της κοπέλας "Πέννυ"- Μελίνας δεν πάει να πει ότι θα το δώσω σε όλους σας ή σε έναν. Είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ η κοπέλα έχει οικογένεια που δεν ξέρει ότι κάνει τη δουλειά αυτή. Σεβαστείτε αυτό εστο και μη με στέλνετε πμ ούτε είπα ελάτε να σας δώσω το τηλ. Σε καμία περίπτωση. Κάντε ραντεβού και αν θέλει μπορεί να σας το δώσει. Μην είστε ουγκαλοι.... Και να ξεκαθαρίσω έχω το τηλ της γιατί έχουμε κάνει αρκετά ραντεβού. Το κορίτσι είναι μια χαρά σε όλα.
και της αρέσει να τη γλύφουν ΑΡΚΕΙ να το κατέχειςΜέτρια έως καλή περίπτωση, όμορφη κοπέλα, ωραίο σωμα αλλά ακολουθεί χωρίς να παίρνει πολλες πρωτοβουλίες. Λεπτομέρειες θα βρεις στους διπλα που έχει προφίλ κ κριτικές. Υπόψη δεν απαντά αυτή στα μνμ, έχει γραμματέα.
Σ'ωραιοςλοιπον γατονια εχουμε και λεμε...
υπαρχουν 2 περιπτωσεις
η πρωτη ειναι να εισαι κοπανος
και η δευτερη να μην εισαι
ποιος ειναι τι το ξερουν μονο τα παρακατω ατομα
οι ανεξαρτητες κοπελες(γιαυτο και πολλοι εξυπνοι τυποι εχουν φαει μπαν απο τις ιδιες)
οι φιλοι τους
και το εργασιακο τους περιβαλον
εδω στο bou ολοι ειμαστε σκληροι γαμιαδες που γαμαμε τις κοπελες 10 ωρες εκαστος
ερωτηση προς αυτους που λενε ..αστην μωρε και τραβα στην επομενη...
γιατι ολη μερα κραζετε κοπελες απο εδω???
τι σας ενδιαφερει εσας το τι θα κανω εγω τα χρηματα μου και ποια πουτανα θα μου τα φαει???
μηπως απο τις μαλακιες που λετε ΕΣΕΙΣ στα κοριτσια με τα πολαπλα προφιλ σας σας εχου διωξει απο πελατες η δεν σας θελουν καν??
και ετσι στο τελος πατε παλι εκει που ολοι πηγαμε στην αρχη??? στα μπουρδελα του 20ρικου!!!
ισως πλεον αφου οι καλες βιζιτες δεν θελουν ουτε να σας βλεπουν τρωτε την μια φολα πισω απο την αλλη γιατι απλα νομιζατε ΕΣΕΙΣ οτι σας αγαπανε τα κοριτσια και τους πριζατε τα αρχιδια??
σε ολα αυτα υπαρχει και ο χαβαλες....που μαλλονν δεν εχετε ιδεα τι ειναι....
η μηπως να πουμε για στημενες κριτικες κλικες απο διαφορα προφιλ και προμο??? και τα ξερουμε ολοι αυτα τα πραγματα....
μπορω να γραφω μεχρι αυριο αλλα.....
αν εγω η ο αλφα η ο βητα γουσταρουμε να κανουμε ραντεβου ΜΟΝΟ με 2-3 κοπελες γιατι ξερουμε οτι δεν θα πανε τα χρηματα μας χαμενα ειναι δικο μας προβλημα
και να εισαστε σιγουροι οτι τα κοριτσια ξερουν πιο πολλα πραγματα απο οσα νομιζετε....
αν θελετε γραφω ακομα πιο πολλα πραγματα αλλα δεν εχω ορεξη.....τα φιλια μου σε ολους και ολες.....
Παλιά. Από τον Απρίλιο είναι στα 150Αυτή είναι...
Ομορφούλα και αρκετά καλή.
Όλα αυτά προ πενταετίας
και τη βρίσκεις στο κανεσεξ με 120
τι να πώΠαλιά. Από τον Απρίλιο είναι στα 150
Έπαιζε και στά 100 με δύο φορές και+30 για κατάποση.Αυτή είναι...
Ομορφούλα και αρκετά καλή.
Όλα αυτά προ πενταετίας
και τη βρίσκεις στο κανεσεξ με 120
Πληθωρισμός, ανάπτυξη, Ελλάδα 5.6, βιομηχανική επανάσταση 4.2 κλπ κλπ Καταλαβαίνεις....τι να πώ
εγώ την είχα δει κάαααααποτε 2-3 φορές με 80, ή 100 δε θυμάμαι
μια χαρά η κοπέλα ήταν
προ πενταετίαςΈπαιζε και στά 100 με δύο φορές και+30 για κατάποση.
έχει ανέβει και το επίπεδο (γενικότερα μιλάω, όχι ειδικά)Πληθωρισμός, ανάπτυξη, Ελλάδα 5.6, βιομηχανική επανάσταση 4.2 κλπ κλπ Καταλαβαίνεις....
Άσε μας βρε κωλοτουμπα που το παίζεις τρελιτσα τώρα. Όποιος έχει διαβάσει τα γραφόμενα σου σε όλα τα νήματα και έχει κάποια υποτυπώδης νοημοσύνη καταλαβαίνει πολύ σε ποιους/ποιες αναφέρεσαι.ΔΕΝ κάνω ονομαστικές αναφορές σε κανέναν, ούτε πελάτη, ούτε εργαζόμενη.
Και εγώ έχω πάρει 3-4-5 φορές κάποιες εργαζόμενες, αλλά είτε πρόκειται για ανεξάρτητες l, που σίγουρα θα μπορέσεις να κλείσεις ραντεβού, είτε για γραφεία, όπου είναι αρκετά πιο εύκολα τα πράγματα, πχ Magic, Glamour, Your Angels etc.
Ποίο πρόσφατα μέσα τού 2022 είχα κανονίσει συνάντηση, αλλά μικρή σημασία έχει, νομίζω τώρα παίζει κάι με μία άλλη παρέα μαζί.προ πενταετίας
τσουναμι!!!!!!Άσε μας βρε κωλοτουμπα που το παίζεις τρελιτσα τώρα. Όποιος έχει διαβάσει τα γραφόμενα σου σε όλα τα νήματα και έχει κάποια υποτυπώδης νοημοσύνη καταλαβαίνει πολύ σε ποιους/ποιες αναφέρεσαι.
Αυτό που δεν κατανοώ είναι τι στον πουτσο σε κόφτει εσένα πόσα απανωτά ραντεβού θα κάνει ο καθένας με την οποιαδήποτε εδώ μέσα?Και το αναφέρεις συνέχεια σε διάφορα νήματα. Τι πικρία είναι αυτή που έχεις?Έχεις άχτι καμία?Σε έκλασε καμία κσι σου έχει μείνει απωθημένο....κάλεσε τώρα μην αργείς...-γραμμή υποστήριξης για τον @AlexEasyRider (μια κατηγορία μόνος σου είσαι μπαγάσα).
Ινφο?Ποίο πρόσφατα μέσα τού 2022 είχα κανονίσει συνάντηση, αλλά μικρή σημασία έχει, νομίζω τώρα παίζει κάι με μία άλλη παρέα μαζί.
στην αλλη??????Λοιπόν γοα να τελειωσει η ιστορια. Οσο αναφορά εμένα.. θα δώσω 15 ραντεβου στη Μαλβινα σε διαστημα 2 μηνων.
ωραια μουνια.....Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Αδελφές νομίζω με κάθε επιφύλαξη.
Ε μα πχια γενικά δεν πολύ μιλάωτσουναμι!!!!!!
Τα βλέπω και κάνω raise....2 την εβδομάδα για 2 μήνεςΛοιπόν γοα να τελειωσει η ιστορια. Οσο αναφορά εμένα.. θα δώσω 15 ραντεβου στη Μαλβινα σε διαστημα 2 μηνων.
Όχι, η Λυδία δηλώνει αδερφή με τη Βανέσα που είναι έγκυος και έκανε μόνο πρωκτικό. Αυτό λένε τουλάχιστον, δικό τους είναι το παραμύθι, ότι θέλουν ή ότι καυλώνει εμάς, δηλώνουν.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Αδελφές νομίζω με κάθε επιφύλαξη.