Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 187 άτομα (19 μέλη και 168 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.331
Πόντοι
3.246
Πήγα Κυριακή μία βόλτα μετάξι αρχή 2ης βάρδιας, έκανα μία γύρα στα μαζεμένα χαμηλά Ιάσωνος και το Ι43 ο τσάτσος ανακοίνωνε σε κάτι πάκια με κάθε επισημότητα πως η γιαγιά Ελένη κάνει φουλ πρόγραμμα και όλα ακάποτα αμα θέλεις :headbang:εξαφανίστηκα :badair:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.543
Πόντοι
4.460
Καλημέρα αυτή η Βικτωρια του Άγκυρας με τις βυζαρες που μάλλον είναι ψεύτικες και την ωραία κωλαρα λέει τίποτα μέσα; Ανακοινώνεται νορμαλ με έψηνε η εμφάνιση αλλά προτίμησα να ρωτήσω πρώτα εδώ!
Προτιμησε αλλη του ιδιου οικου.Νταρια ας πουμε.Καλυτερο προγραμμα.

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
15
Like
4.516
Πόντοι
951
Από οτι έχει παρατηρηθεί, η συντριπτικη πλειοψηφία στις γερόντισσες τα κανουν όλα.
Η συγκεκρινένη το καυχιέται κιόλας. Ενδέχεται όμως να είναι κόλπο για να μαζεύει κόσμο. Δηλαδή να πηγαίνουν όλοι όσοι ακολουθούν αυτό το μονοπάτι και μεσα να ρίχνει άκυρο. Δηλαδή τι θα κάνει ο άλλος; θα βγει σαλόνι να ταιρίξει οτι δεν του κάθησε ακάποτα; :2funny::2funny:
Να μαζεύει κοσμο; Μάλλον να απωθεί κοσμο είναι αυτή η τακτική. Εκτός αν έχεις αυτοκτονικές τάσεις…..

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446
Πήγα Κυριακή μία βόλτα μετάξι αρχή 2ης βάρδιας, έκανα μία γύρα στα μαζεμένα χαμηλά Ιάσωνος και το Ι43 ο τσάτσος ανακοίνωνε σε κάτι πάκια με κάθε επισημότητα πως η γιαγιά Ελένη κάνει φουλ πρόγραμμα και όλα ακάποτα αμα θέλεις :headbang:εξαφανίστηκα :badair:
Όταν η μέση Ελληνίδα βλέπει ένα μέσο Έλληνα να πληρώνει μια γιαγιά για να την γαμήσει τότε η ίδια αισθάνεται σαν την Μόνικα Μπελούτσι στα νιάτα της και απαιτεί να την χρυσοπληρώσεις για να σου επιτρέψει να της πιάσεις το χέρι!
Οι πυρφόροι κατέστρεψαν την Ελλάδα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.339
Πόντοι
47.170
Τι είναι αυτό καινούργιο φρούτο?
Screenshot_20240829_140612.jpg

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.543
Πόντοι
4.460
Τις ημερησιες ψυχαναγκαστικες πουτσιες της ημερας αρπαξε η Τανια στο Διδ27.Επελεξα ασφαλεια λογο προηγουμενης βολτας με τις καλες επιλογες πιασμενες και τις φολες να καραδοκουν.Τσιμπουκωμα,κοπανημα στα 4 και χυσιμο στο στοματακι της οπου με ρουφηξε ωσπου να μου μπει το σεντονι στον κωλο.Αυτα.Ααααα εχωσα και τη γουρουνοκεφαλη μου στις βυζαρες της και της ειπα να μου ριξει βυζοσκαμπιλα.Απολαυση.....

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
30.077
Πόντοι
28.636
ΥΓ η τσατσά της Βικτώριας ήταν η παλιά Ναταλία από Κολωνού 48 ή πρέπει να φορέσω γυαλιά
Μια χαρά είναι τα ματάκια σου!!!
Την είχα δει και εγώ να δουλεύει υπηρεσία στο Διδύμου 22.
Νατάσσα νομίζω είναι όμως το όνομα. :eyebrows:

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.334
Πόντοι
491
Η Βίκυ του πριν και του τώρα. Πριν η Βίκυ ήταν κατηγορία Τάσος Δούσης που τρώει φαγγριά, σφυρίδες κι αστακούς παρέα με 2 γκόμενες. Τώρα η Βίκυ είναι κατηγορία Ευτύχης Μπλέτσας που τρώει πατατάκια φωνάζοντας ότι έχουν μόνο 1,28 ευρώ καθαρίζοντας τα χερια του με λοσιόν και δίπλα η γυναίκα του καθαρίζει φασολάκια για το βράδυ. Αυτή ειναι η σωστή περιγραφή!!! :grin:
Οι υπηρεσίες της παραμένουν όμως σε πολύ υψηλά επίπεδα,για παλιούς καλούς γνώριμους.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.339
Πόντοι
47.170

fluffy

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.436
Πόντοι
1.326
Μια χαρά είναι τα ματάκια σου!!!
Την είχα δει και εγώ να δουλεύει υπηρεσία στο Διδύμου 22.
Νατάσσα νομίζω είναι όμως το όνομα. :eyebrows:
Έλεος βρε μύστες..
Νατάσα είναι υποκοριστικό για Ναταλία...

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
20
Like
21.323
Πόντοι
4.646
Τις ημερησιες ψυχαναγκαστικες πουτσιες της ημερας αρπαξε η Τανια στο Διδ27.Επελεξα ασφαλεια λογο προηγουμενης βολτας με τις καλες επιλογες πιασμενες και τις φολες να καραδοκουν.Τσιμπουκωμα,κοπανημα στα 4 και χυσιμο στο στοματακι της οπου με ρουφηξε ωσπου να μου μπει το σεντονι στον κωλο.Αυτα.Ααααα εχωσα και τη γουρουνοκεφαλη μου στις βυζαρες της και της ειπα να μου ριξει βυζοσκαμπιλα.Απολαυση.....
πήγα κι εγώ! σήμερα φορούσε
και μια σούπερ σέξι μαύρη διαφάνεια από πάνω που με έκανε να
ορμήξω σαν τραγί πάνω της με το
που μπήκε την τρόμαξα λίγο

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.073
Πόντοι
1.326
πήγα κι εγώ! σήμερα φορούσε
και μια σούπερ σέξι μαύρη διαφάνεια από πάνω που με έκανε να
ορμήξω σαν τραγί πάνω της με το
που μπήκε την τρόμαξα λίγο

Εγώ κρύβομαι πίσω από την πόρτα και μόλις μπουν τις αρπάζω ώστε να τις ξαφνιάσω και να μην προλάβουν να μου πουν ''ξάπλωσε'' ώστε να περάσουν καπότα σε πεσμένο καυλί.

pipinoskistis

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
55.025
Πόντοι
19.646
Κρίμα όμως να ξεπέσει σ’ αυτή την κατάντια η γιαγιά Ελένη: ανακοίνωση στο σαλόνι και σε πάκια… Φοβάμαι ότι η διανοητική της κατάσταση επιδεινώθηκε.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.865
Πόντοι
7.195
Από οτι έχει παρατηρηθεί, η συντριπτικη πλειοψηφία στις γερόντισσες τα κανουν όλα.
Η συγκεκρινένη το καυχιέται κιόλας. Ενδέχεται όμως να είναι κόλπο για να μαζεύει κόσμο. Δηλαδή να πηγαίνουν όλοι όσοι ακολουθούν αυτό το μονοπάτι και μεσα να ρίχνει άκυρο. Δηλαδή τι θα κάνει ο άλλος; θα βγει σαλόνι να ταιρίξει οτι δεν του κάθησε ακάποτα; :2funny::2funny:
100% όλες οι gilf κάνουν ακάποτα. Όχι σε όλους βέβαια. Συνήθως στους παλιούς πελάτες τους.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom