Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.943
- Πόντοι
- 4.696
Άστο, δεν έχει νόημα...Ταυτοποίηση
Τι είσαι τράπεζα και θες Ταυτοποίηση![]()

Άστο, δεν έχει νόημα...Ταυτοποίηση
Τι είσαι τράπεζα και θες Ταυτοποίηση![]()
Τι να το κάνεις? Απ' ότι ξέρω είναι εκτός Αθηνών και έχει αποσυρθεί. Κάποτε έκανε κάποια guest με άτομα πού γνώριζε.Καλησπέρα καλημέρα στην ομάδα θέλω να ρωτήσω αν ξέρεις κάποιος συναγωνιστής το τηλέφωνο της Zhnas petite ?
Καλησπέρα φίλε.Καλησπέρα καλημέρα στην ομάδα θέλω να ρωτήσω αν ξέρεις κάποιος συναγωνιστής το τηλέφωνο της Zhnas petite ?
Καλησπέρα Από Τρίπολη - ΑιγύπτουΚαλησπέρα στα παιδιά από Αθήνα
Τότε γιατί μας δίνεις το τηλέφωνο;1 με 3 Σεπτεμβρίου Αθήνα θα βρίσκομαι
Τα ραντεβού θα γίνονται μέσω του σαιτ και όχι μέσω βαιμπερ η τηλεφωνική κλήσης
Για αυτό αγαπημένοι μου Αθηναίοι μην μου στέλνετε μηνύματα στο βαιμπερ
Ταυτοποίηση.
Αυξημένες τιμές.
Ραντεβού back to back όλη μέρα σαν σε μπουρδέλο.
Κρίμα γιατί προσωπικά είχα σχηματήσει καλή άποψη
Κάκιστη αρπαχτή
Εχουμε αστερια εδω και προτιμοτερο να στηριξουμε και το διημερο αυτο... Νικολ τσεχα,μαλβινα,ιωαννα 34 κλπ. Καλη τυχη και απο εμενα.
Τι εχει γινει ρε μάγκες με το της αυτής της κοπελας,τοσο μυστικό ειναι ;καλησπερα συναγωνιστές,μπορει καποιος να μ στείλει το τηλ της ιωαννας34.
Μαλβινα κ Ιωαννα οπως καταλαβαποια ειναι η δευτερη και η τριτη easy ?
ξερεις ποσοι θα τρεξουν να πηδηξουν την ντεμεκ ανεξαρτητη με τιμες γραφειου...απο την αλλη κλεισιμο ραντεβου με το νικ νειμ μου γιατι???? εγω τα ραντεβου που κανω κανεις δεν ξερει ποιος ειμαι ...αλλα στο πολυ κοντινο παρελθον καποια ναυαγια φορουσαν μπλουζακι με το νικ νειμ και καποιοι αλλοι λεγανε ειμαι ο ταδε στο φορουμ θα μου κανεις εκπτωση η ακαποτα η τζαμπα να γραψω κριτικη γιατι μετα θα ερχονται και αλλα πολλα ναυαγια να σε συναντανεΚαλησπέρα Από Τρίπολη - Αιγύπτου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τότε γιατί μας δίνεις το τηλέφωνο;
Ναι ακριβως!Μαλβινα κ Ιωαννα οπως καταλαβα
Ναι ακριβως!
Παντως τα να εχεις αλλες τιμες Αθηνα αλλες θεσσνικη ειναι σα να πας στα goodys και απο πόλη σε πόλη να έχουν αλλες τμες!
Δικαίωμά της κάθε μιας να τιμολογει όσο θέλει αλλα μοιάζει ξεκάθαρη κοροιδία αρπαχτη, πάω να τα πάρω απο τους Αθηναίους!
Ε οχι και μελατα..Τα καυλιά μας εδώ στο Athens City είναι πιο μεγάλα, παχιά, χοντρά, μελάτα, οπότε δικαιολογείται η αύξηση.
Επειδη η Αθηνα παρ ολα τα προβληματα που εχει στον χωρο του εσκορτινγκ δεν μπορει να συγκριθει με καμια αλλη ελληνικη πολη, το μαρκεντινγκ ειναι το πιο σημαντικο κομματι αυτης της δουλειας.30 λεπτά 100 ευρώ
1 ώρα 130 ευρώ
1.5 ώρα 190
2 ώρες 240