Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.924
Πόντοι
3.506
Οσο περπατας σε τεντομενο σχοινι ρισκαρεις, ειναι οπως η μπουγατσα με κακαο, οσο τρως σκετη μπουγατσα δεν εχεις θεμα, αν προσθεσεις και κακαο, αυξανεις τις πιθανοτητες....
Τι εφευρέτες βγάζει αυτός ο τόπος; Με ένα κακάο βρέθηκε το φάρμακο κατά της δυσκοιλιότητας και μια φαντα για τα ΣΜΝ.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.924
Πόντοι
3.506
Σημερα εβαλα στο στροχαστρο την Σονια, αλλα την βλεπω golden lips, γτπμ... :headbang:μονο που γραφω το ονομα του μπουρδελου αναγουλιαζω, θα παω να δω και την μαυρουλα Μισελ, καποιος την ειχε πληρωσει ποιο πισω ειχε γραψει μετρια προς καλα....
Τι έχει το ρδελο συνάδελφε; Δεν έχει καλές τσα2δες;

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.924
Πόντοι
3.506
Μπλε φαντα...αν θες να τα λες, να τα λες σωστα
Έχεις δίκιο και γι'αυτό τελευταία δεν την βρίσκω, είναι σε έλλειψη. Ελλείψει μπλε εγώ παίρνω και το γενόσημο.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Καλημερα συναδελφοι! γεμισαμε λιγο τις μπαταριες και επιστρεψαμε στην καθημερινοτητα :confused:

Λοιπον εχω πλεροφοριες αστυνομικου περιεχομενου και πλεροφοριες μπουρδελικου περιεχομενου, τι να ριξω πρωτα;; :grin:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Καλημερα συναδελφοι! γεμισαμε λιγο τις μπαταριες και επιστρεψαμε στην καθημερινοτητα :confused:

Λοιπον εχω πλεροφοριες αστυνομικου περιεχομενου και πλεροφοριες μπουρδελικου περιεχομενου, τι να ριξω πρωτα;; :grin:
Τα ευχάριστα πρώτα :P

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Αμα είναι ξεκίνα με το λιγότερο δυσάρεστο ... η με όποιο θες.
Αστο μωρε το ενα.. εχει να κανει με την δολοφονια που εγινε πριν λιγες μερες.. εμαθα καποια πραγματα αλλα δεν ειναι να λεγονται δημοσια.

Το αλλο ειναι οτι η Λαρα φευγει αρχες σεπτεμβρη.. ομως ομως αλλη ειναι η πλεροφορια, λεγεται οτι θα αρχισει να δινει το...??!!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Ρε παιδιά ποιος μπορεί και γαμαει την Αθήνα εγώ πέρασα χτες να δω ποια είναι και όταν βγήκε μόνο που δεν εφυγα από το παράθυρο σάπιο δόντι γ δόντι που της λειπει άμα είδα καλά προσωπο άστο και πολλά περιττά κιλά.
Υπαρχουν και χειροτερα..εδω καποιοι.. ονοματα δεν λεμε, πηδουσαν την Βασω :confused: και στο ιδιο ρδελο!

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.134
Πόντοι
746
για ποια Αννα λες; μια παλια που ηταν πετρου ερημιτη;
Δεν ξέρω αν ήταν εκεί. Εγώ στο σεξ ιν δε Σίτι την βλέπω συνέχεια. Λατίνα μέτριας εμφάνισης καλή στο δωμάτιο. Αλλά μιλάει πολύ. Σπάει αρχιδια.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.134
Πόντοι
746
Αστο μωρε το ενα.. εχει να κανει με την δολοφονια που εγινε πριν λιγες μερες.. εμαθα καποια πραγματα αλλα δεν ειναι να λεγονται δημοσια.

Το αλλο ειναι οτι η Λαρα φευγει αρχες σεπτεμβρη.. ομως ομως αλλη ειναι η πλεροφορια, λεγεται οτι θα αρχισει να δινει το...??!!
Πριν χρόνια θυμάμαι το έδινε και το ευχαριστιόταν κιόλας.

Midnight24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2024
Κριτικές
6
Like
973
Πόντοι
361
Σημερα εβαλα στο στροχαστρο την Σονια, αλλα την βλεπω golden lips, γτπμ... :headbang:μονο που γραφω το ονομα του μπουρδελου αναγουλιαζω, θα παω να δω και την μαυρουλα Μισελ, καποιος την ειχε πληρωσει ποιο πισω ειχε γραψει μετρια προς καλα....
Πραγματικά τρισαθλιο. Την Σαρλιζ Θερον να φέρουν εκεί δεν ξαναπατάω.

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
386
Πόντοι
21
Δεν ξέρω ρε αλανια μου αλλά αυτή την λαρα δεν επιδίωξα ποτέ να την δω ίσως επειδή διαβάζω για πόρτες για φεις κοντρόλ κλπ και γώ αυτά δεν τα γούσταρα από πιτσιρικάς,αλλά άμα έχει το απλό 50 όπως έχει γραφτεί το κωλι ποσό θα το δίνει;θα θέλει καμία περιουσία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom