You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.148
- Πόντοι
- 48.067
Πρωινή ειναι σίγουρα, δεν γνωρίζω αν θα είναι και το βράδι.Φιλε μου καλησπέρα πρωινή βάρδια ειναι η συνεχίζει και το βράδυ,αν ξέρεις βέβαια?
Εγινε φιλε μου ευχαριστώ θα τιμηθεί συντομα και θα εχει εντυπώσειΠρωινή ειναι σίγουρα, δεν γνωρίζω αν θα είναι και το βράδι.
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.400
- Πόντοι
- 481
Φεύγοντας από το βρομερό Μεταξουργείο στοχευμένα για φωτεινή αλλά λόγο πολλών δωματίων έφυγα , στο δρόμο τα οποία είναι τα ξενοδοχεία και συγκεκριμένα στο bill ευγενε ένα μουνι με μαύρο φόρεμα τατουαζ στη γάμπα μελαμψή λογικά αν δεν κάνω λάθος η περιγραφή μοιάζει με την Αριανα μπήκε σ ένα αμαξι κ έφυγε
Another Freak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2024
- Like
- 1.032
- Πόντοι
- 206
Καλες οι λατινες αλλα δεν συγκρίνονται με τις σλαβες
Kamigawa
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 6.077
- Πόντοι
- 1.326
Καλες οι λατινες αλλα δεν συγκρίνονται με τις σλαβες
Οι λατίνες είναι -στην πλειονότητα τους- φόλες. Οι μόνες χειρότερες από αυτές είναι οι αφρικανές.
Ιεροσυλία να συγκρίνουμε όλες αυτές τις ινδιανογύφτισες με ουκρανικά και ρωσικά άλογα.
Another Freak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2024
- Like
- 1.032
- Πόντοι
- 206
Οι Βραζιλιανες ειναι καλες αλλα δεν ερχονται Ελλαδα μονο μια ειχα πετυχει πριν κατι χρονια στο ΜεταξουργειοΟι λατίνες είναι -στην πλειονότητα τους- φόλες. Οι μόνες χειρότερες από αυτές είναι οι αφρικανές.
Ιεροσυλία να συγκρίνουμε όλες αυτές τις ινδιανογύφτισες με ουκρανικά και ρωσικά άλογα.
high voltage
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 2.982
- Πόντοι
- 2.591
Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος μετά τις διακοπές, μαυρισμένος από τον ήλιο και από τις κορασίδες των διακοπών που μου βγάλανε την πίστη με τα καμώματα τους ή πιο σωστά με τα μη καμώματα τους. Επειδή την είχα μυριστεί την δουλειά, τελευταία μέρα πριν φύγω, επίσκεψη στη Σαμπίνα για ακόμα ένα τρυφερό γαμήσι αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη φόρα.
Επιστροφή λοιπόν και βούρ στην Ράνια του κυρ Βασίλη. Είχε να με δει πάνω από μήνα, είχα να γαμήσω τρεις βδομάδες ο κακός χαμός μέσα, την πήρα στα καπάκια και δεύτερη φορά οι καύλες είχαν βαρέσει κόκκινο δεν γινόταν αλλιώς. Ειδικά στο δεύτερο , απίστευτο σπάσιμο της μέσης δεν έβαλε καν μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά της όπως κάνει συνήθως, και εγώ να δίνω πόνο για να προλάβω να χύσω και δεύτερη φορά πριν τελειώσει ο χρόνος. Από τις σχεδόν 50 φορές που την εχώ πάρει, πρώτη φορά ένιωσα τις συσπάσεις του μουνίου της να μου σφίγγουν τον πούτσο. Άσε που έφυγα και με μια μεγαλοπρεπή πιπιλία στον λαιμό, μα δεν με νοιάζει δεν με πειράζει χαλάλι της γιατί είναι γλυκό καυλιάρικο μωρό.
Γύρισε επιτέλους και ο μούναρος η Ντιάνα που από τον Ιούνη όλο γύρναγε και όλο δεν ερχόταν. Τέλος Αυγούστου γυρνάει και το άλλο μου μωράκι στανταράκι η Ιρίνα και έδεσε το γλυκό, καρέ του άσου θα έχουμε με αυτήν την πανέμορφη τετράδα.
Ε ρε και να εμφανιζόταν με ένα μαγικό θαύμα και η Ντορίνα ο ξανθός άγγελος απο την Κολωνού και η Νάνσυ από την μοντελοαλυσίδα και θα μιλάγαμε για επικές στιγμές ασύγκριτου φυσικού κάλλους.
Επιστροφή λοιπόν και βούρ στην Ράνια του κυρ Βασίλη. Είχε να με δει πάνω από μήνα, είχα να γαμήσω τρεις βδομάδες ο κακός χαμός μέσα, την πήρα στα καπάκια και δεύτερη φορά οι καύλες είχαν βαρέσει κόκκινο δεν γινόταν αλλιώς. Ειδικά στο δεύτερο , απίστευτο σπάσιμο της μέσης δεν έβαλε καν μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά της όπως κάνει συνήθως, και εγώ να δίνω πόνο για να προλάβω να χύσω και δεύτερη φορά πριν τελειώσει ο χρόνος. Από τις σχεδόν 50 φορές που την εχώ πάρει, πρώτη φορά ένιωσα τις συσπάσεις του μουνίου της να μου σφίγγουν τον πούτσο. Άσε που έφυγα και με μια μεγαλοπρεπή πιπιλία στον λαιμό, μα δεν με νοιάζει δεν με πειράζει χαλάλι της γιατί είναι γλυκό καυλιάρικο μωρό.
Γύρισε επιτέλους και ο μούναρος η Ντιάνα που από τον Ιούνη όλο γύρναγε και όλο δεν ερχόταν. Τέλος Αυγούστου γυρνάει και το άλλο μου μωράκι στανταράκι η Ιρίνα και έδεσε το γλυκό, καρέ του άσου θα έχουμε με αυτήν την πανέμορφη τετράδα.
Ε ρε και να εμφανιζόταν με ένα μαγικό θαύμα και η Ντορίνα ο ξανθός άγγελος απο την Κολωνού και η Νάνσυ από την μοντελοαλυσίδα και θα μιλάγαμε για επικές στιγμές ασύγκριτου φυσικού κάλλους.
fluffy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.436
- Πόντοι
- 1.326
Μήτσος Μπάμπολας ο συναγωνιστής..Bambola; Τι εστί;
La Bambola, τραγούδι των 60's..
Janjan13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 446
- Πόντοι
- 21
59 κάτωΑν δεν κάνω λάθος φυλής 65 α, Καρολίνα από Πέρου, πολύ καλή συμμετοχή και συμπεριφορά , ευδιάθετη και πεντακάθαρη .
Jason Lee Son
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 686
- Πόντοι
- 361
Αυτή η Ντιανα που λέτε από Φυλής 65 και 84 νομίζω, δουλεύει και απόγευμα ή μόνο πρωί;
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 973
- Πόντοι
- 81
Έχει περάσει κανένας με Βερόνικα η Σανέλ απ' φυλής 71β ??είναι πολύ όμορφες λατίνες αλλά με αυτές γενικά παίζεις κορόνα γράμματα τα λεφτά σου..
Πρωινά αλλά πολλές φορές κάνει και διπλοβάρδια…..Αυτή η Ντιανα που λέτε από Φυλής 65 και 84 νομίζω, δουλεύει και απόγευμα ή μόνο πρωί;
Nikosbou1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2018
- Like
- 626
- Πόντοι
- 81
Μπορει να κάνει και ένα με δύο απογευματινά.Αυτή η Ντιανα που λέτε από Φυλής 65 και 84 νομίζω, δουλεύει και απόγευμα ή μόνο πρωί;
Nikosbou1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2018
- Like
- 626
- Πόντοι
- 81
Τα ίδια γούστα έχουμε μύστη μου εκτός την ντορινας που δεν την ξέρω.Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος μετά τις διακοπές, μαυρισμένος από τον ήλιο και από τις κορασίδες των διακοπών που μου βγάλανε την πίστη με τα καμώματα τους ή πιο σωστά με τα μη καμώματα τους. Επειδή την είχα μυριστεί την δουλειά, τελευταία μέρα πριν φύγω, επίσκεψη στη Σαμπίνα για ακόμα ένα τρυφερό γαμήσι αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη φόρα.
Another Freak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2024
- Like
- 1.032
- Πόντοι
- 206
Μεγαλη πρεζα το μουνι φιλε ουτε διακοπες δεν σε αφηνει να παςTραβάτε διακοπές ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις