You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)
notorius
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 19
- Like
- 222
- Πόντοι
- 291
Μόλις πέταξα 40 ευρώ στο καλάθι των αχρείστων. Πήγα καυλώμένος μεσημεριάτικα και αφου πέρασα απο το Poison βλέπω μια Σοφία καμιά 5-10 κιλά πιο πάνω απο τις φώτο στο ιν καλ το σαιτ. Δίπλα στο σεξ εντ δε σιτι μια αννα πολυ μπαμπάτσικη οχι για τα γούστα μου και έιχα σκάσει ήθελα μια αδύνατη. Περνάω απο το μπελαρους βλέπω μια αδύνατη καρολίνα, λεω θα περάσω ποσο χάλια να είναι;;;;;; Λοιπόν για πρώτη φορά στην καριέρα μου δεν μου πήραν πίπα! Έδωσα 40 ευρώ μπαίνει κάθεται 1 μέτρο μακριά, δεν μπορούσα να ποιάσω κώλο πάει να βάλει τζελ πάνω στον πεσμένο πούτσο μου, τι λέω τι κάνεις , μου λεει no english. Την δείχνω την καποτα. Βάζει καποτα το κουνάει 2-3 φορές ξανα το μπουκάλι με το τζελ το αδειάζει πανω στο πουλί μου ειχα γίνει μουνί απο το πολύ ζελε, ανεβαίνει πάνω, πίπα ούτε καν, κόντεψε να μου τον λιώσει. Εγω ειχα ξενερώσει δεν πρόκειται να τελίωνα, την λέω γυρνα αλλιως, λεει no english, ε την ποιανω μια την γυρναω παω να μπω, τζελ παντου δεν ενιωθα τιποτα.... ε σηκωνομαι μια λεω την κανω, αρχισε τα περκε στα ισπανικα, αρχισαμε την νοηματικη. Σκατά. Τζαμπα τα 40.
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.732
- Πόντοι
- 1.056
Μακάρι να σφραγησουν την αλυσίδα αυτή γιατί έχει παραπαίει το θέμα με τις λατινες. Ότι αναφορες έχουμε διαβάσει οι 9 στις 10 είναι αρνητικες.Μόλις πέταξα 40 ευρώ στο καλάθι των αχρείστων. Πήγα καυλώμένος μεσημεριάτικα και αφου πέρασα απο το Poison βλέπω μια Σοφία καμιά 5-10 κιλά πιο πάνω απο τις φώτο στο ιν καλ το σαιτ. Δίπλα στο σεξ εντ δε σιτι μια αννα πολυ μπαμπάτσικη οχι για τα γούστα μου και έιχα σκάσει ήθελα μια αδύνατη. Περνάω απο το μπελαρους βλέπω μια αδύνατη καρολίνα, λεω θα περάσω ποσο χάλια να είναι;;;;;; Λοιπόν για πρώτη φορά στην καριέρα μου δεν μου πήραν πίπα! Έδωσα 40 ευρώ μπαίνει κάθεται 1 μέτρο μακριά, δεν μπορούσα να ποιάσω κώλο πάει να βάλει τζελ πάνω στον πεσμένο πούτσο μου, τι λέω τι κάνεις , μου λεει no english. Την δείχνω την καποτα. Βάζει καποτα το κουνάει 2-3 φορές ξανα το μπουκάλι με το τζελ το αδειάζει πανω στο πουλί μου ειχα γίνει μουνί απο το πολύ ζελε, ανεβαίνει πάνω, πίπα ούτε καν, κόντεψε να μου τον λιώσει. Εγω ειχα ξενερώσει δεν πρόκειται να τελίωνα, την λέω γυρνα αλλιως, λεει no english, ε την ποιανω μια την γυρναω παω να μπω, τζελ παντου δεν ενιωθα τιποτα.... ε σηκωνομαι μια λεω την κανω, αρχισε τα περκε στα ισπανικα, αρχισαμε την νοηματικη. Σκατά. Τζαμπα τα 40.
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 479
- Πόντοι
- 21
Ακριβώς το ίδιο συναγωνιστή την πάτησα σήμερα..Δεν βγήκε η τσατσά να τη κράξω μόλις έφευγα ήταν στο κουζινακιΜόλις πέταξα 40 ευρώ στο καλάθι των αχρείστων. Πήγα καυλώμένος μεσημεριάτικα και αφου πέρασα απο το Poison βλέπω μια Σοφία καμιά 5-10 κιλά πιο πάνω απο τις φώτο στο ιν καλ το σαιτ. Δίπλα στο σεξ εντ δε σιτι μια αννα πολυ μπαμπάτσικη οχι για τα γούστα μου και έιχα σκάσει ήθελα μια αδύνατη. Περνάω απο το μπελαρους βλέπω μια αδύνατη καρολίνα, λεω θα περάσω ποσο χάλια να είναι;;;;;; Λοιπόν για πρώτη φορά στην καριέρα μου δεν μου πήραν πίπα! Έδωσα 40 ευρώ μπαίνει κάθεται 1 μέτρο μακριά, δεν μπορούσα να ποιάσω κώλο πάει να βάλει τζελ πάνω στον πεσμένο πούτσο μου, τι λέω τι κάνεις , μου λεει no english. Την δείχνω την καποτα. Βάζει καποτα το κουνάει 2-3 φορές ξανα το μπουκάλι με το τζελ το αδειάζει πανω στο πουλί μου ειχα γίνει μουνί απο το πολύ ζελε, ανεβαίνει πάνω, πίπα ούτε καν, κόντεψε να μου τον λιώσει. Εγω ειχα ξενερώσει δεν πρόκειται να τελίωνα, την λέω γυρνα αλλιως, λεει no english, ε την ποιανω μια την γυρναω παω να μπω, τζελ παντου δεν ενιωθα τιποτα.... ε σηκωνομαι μια λεω την κανω, αρχισε τα περκε στα ισπανικα, αρχισαμε την νοηματικη. Σκατά. Τζαμπα τα 40.
Nasty Dream
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2024
- Like
- 504
- Πόντοι
- 21
Αυτή η Άννα τι φάση; Βαράει υπερωρίες; Την έχω πετύχει πρωινές και νυχτερινές βάρδιες.Μόλις πέταξα 40 ευρώ στο καλάθι των αχρείστων. Πήγα καυλώμένος μεσημεριάτικα και αφου πέρασα απο το Poison βλέπω μια Σοφία καμιά 5-10 κιλά πιο πάνω απο τις φώτο στο ιν καλ το σαιτ. Δίπλα στο σεξ εντ δε σιτι μια αννα πολυ μπαμπάτσικη οχι για τα γούστα μου και έιχα σκάσει ήθελα μια αδύνατη. Περνάω απο το μπελαρους βλέπω μια αδύνατη καρολίνα, λεω θα περάσω ποσο χάλια να είναι;;;;;; Λοιπόν για πρώτη φορά στην καριέρα μου δεν μου πήραν πίπα! Έδωσα 40 ευρώ μπαίνει κάθεται 1 μέτρο μακριά, δεν μπορούσα να ποιάσω κώλο πάει να βάλει τζελ πάνω στον πεσμένο πούτσο μου, τι λέω τι κάνεις , μου λεει no english. Την δείχνω την καποτα. Βάζει καποτα το κουνάει 2-3 φορές ξανα το μπουκάλι με το τζελ το αδειάζει πανω στο πουλί μου ειχα γίνει μουνί απο το πολύ ζελε, ανεβαίνει πάνω, πίπα ούτε καν, κόντεψε να μου τον λιώσει. Εγω ειχα ξενερώσει δεν πρόκειται να τελίωνα, την λέω γυρνα αλλιως, λεει no english, ε την ποιανω μια την γυρναω παω να μπω, τζελ παντου δεν ενιωθα τιποτα.... ε σηκωνομαι μια λεω την κανω, αρχισε τα περκε στα ισπανικα, αρχισαμε την νοηματικη. Σκατά. Τζαμπα τα 40.
Liliana και εγώ λοιπόν μετά από αρκετό καιρό. Μου θύμισε χρυσές εποχές Μόνικας. Θετική και δεκτική απόλαυσα μια τσιμπουκάρα βαθιά (τον εξαφάνισε) και μετά ξέσκισμα σε υψηλές ταχύτητες. Πολύ καλή. Το βυζάκι μόλις το βάλεις στο στόμα σου γίνετε πέτρα η ρόγα από κάτω μουσκευει και τα δίνει όλα.
Απολαμβανει το γλυφομούνι η τύπισσα και χάνετε στη καύλα. Γυρίζουν τα μάτια της.
Απολαμβανει το γλυφομούνι η τύπισσα και χάνετε στη καύλα. Γυρίζουν τα μάτια της.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.565
- Πόντοι
- 15.355
Τι γίνεται ρε στα μπουρδέλα, που βρέθηκαν τόσες καριολες μαζεμένες??Μόλις πέταξα 40 ευρώ στο καλάθι των αχρείστων. Πήγα καυλώμένος μεσημεριάτικα και αφου πέρασα απο το Poison βλέπω μια Σοφία καμιά 5-10 κιλά πιο πάνω απο τις φώτο στο ιν καλ το σαιτ. Δίπλα στο σεξ εντ δε σιτι μια αννα πολυ μπαμπάτσικη οχι για τα γούστα μου και έιχα σκάσει ήθελα μια αδύνατη. Περνάω απο το μπελαρους βλέπω μια αδύνατη καρολίνα, λεω θα περάσω ποσο χάλια να είναι;;;;;; Λοιπόν για πρώτη φορά στην καριέρα μου δεν μου πήραν πίπα! Έδωσα 40 ευρώ μπαίνει κάθεται 1 μέτρο μακριά, δεν μπορούσα να ποιάσω κώλο πάει να βάλει τζελ πάνω στον πεσμένο πούτσο μου, τι λέω τι κάνεις , μου λεει no english. Την δείχνω την καποτα. Βάζει καποτα το κουνάει 2-3 φορές ξανα το μπουκάλι με το τζελ το αδειάζει πανω στο πουλί μου ειχα γίνει μουνί απο το πολύ ζελε, ανεβαίνει πάνω, πίπα ούτε καν, κόντεψε να μου τον λιώσει. Εγω ειχα ξενερώσει δεν πρόκειται να τελίωνα, την λέω γυρνα αλλιως, λεει no english, ε την ποιανω μια την γυρναω παω να μπω, τζελ παντου δεν ενιωθα τιποτα.... ε σηκωνομαι μια λεω την κανω, αρχισε τα περκε στα ισπανικα, αρχισαμε την νοηματικη. Σκατά. Τζαμπα τα 40.
Διαγραμμένο μέλος 241643
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2024
- Like
- 251
- Πόντοι
- 20
Συναγωνιστές μια ερώτηση όντας καινούριος στην πόλη, υπάρχουν σπιτάκια ή στούντιο που μπορούν να μπουν στο δωμάτιο κ οι δυο κοπέλες; Αν είμαι εκτός θέματος θα ήθελα σε προσωπικό μνμ να μ απαντήσει οποίος γνωρίζει!
Και εγώ σήμερα πέρασα με Λιλιάνα. Όπως πάντα πολύ καλή. Έχω αρχίσει και κολλάω πολυ άσχημα μαζί της. Φεύγοντας μόλις άνοιξε η καρίνα. Πέρασα από εκεί για μια πίπα που κατέληξε σε mouth fuck
Ένιωσα ότι τον έχω πολύ μικρό. Πολύ καλή μέρα με δύο πολύ καλά χυσιματα. Μακάρι να έχω λεφτά να το κάνω καθημερινά. Η καρίνα ήταν πολύ ομιλητική, τόσο καιρώ νόμιζα ότι δεν ξέρει ελληνικά. Πέρασα να δω την Καταλίνα την οποία πάλι δεν είδα γιατί ήταν σε πρόγραμμα. Πήγα δίπλα να δω την Άννα αλλά και αυτή στο δωμάτιο. Γενικά για Κυριακή Αυγούστου είχε πολύ κόσμο και τα κορίτσια που αξίζουν ήταν φουλ.
Ένιωσα ότι τον έχω πολύ μικρό. Πολύ καλή μέρα με δύο πολύ καλά χυσιματα. Μακάρι να έχω λεφτά να το κάνω καθημερινά. Η καρίνα ήταν πολύ ομιλητική, τόσο καιρώ νόμιζα ότι δεν ξέρει ελληνικά. Πέρασα να δω την Καταλίνα την οποία πάλι δεν είδα γιατί ήταν σε πρόγραμμα. Πήγα δίπλα να δω την Άννα αλλά και αυτή στο δωμάτιο. Γενικά για Κυριακή Αυγούστου είχε πολύ κόσμο και τα κορίτσια που αξίζουν ήταν φουλ.
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.628
- Πόντοι
- 3.506
Κάποτε στο Venus έπαιζαν δύο κοπέλες στην βάρδια. Εκεί μπορούσες να γαμήσεις δύο μαζί. Το έκανα μια φορά για να μου φύγει η καύλα. Δεν είναι όπως το φαντάζεσαι ή όπως έχεις δεί στις τσόντες.Συναγωνιστές μια ερώτηση όντας καινούριος στην πόλη, υπάρχουν σπιτάκια ή στούντιο που μπορούν να μπουν στο δωμάτιο κ οι δυο κοπέλες; Αν είμαι εκτός θέματος θα ήθελα σε προσωπικό μνμ να μ απαντήσει οποίος γνωρίζει!
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.732
- Πόντοι
- 1.056
Άντε καλά.....Καταλινα λατινα - σοκολατινα στο inside. Σταθερη αξια....!
Midnight24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 973
- Πόντοι
- 361
Η Λιλιάνα που λέτε σε ποιο ειναι; Κ τι βαρδια;
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.628
- Πόντοι
- 3.506
Free House, διαγώνια από αυτό που δουλεύει η Έλενα Ραΐσα . Εκεί που δούλευε παλιά η Τσαρίνα κλπΗ Λιλιάνα που λέτε σε ποιο ειναι; Κ τι βαρδια;
Διαγραμμένο μέλος 157823
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 258
- Πόντοι
- 21
Έχω να ασχοληθώ με τα μαγαζάκια πάνω από εφτά με οκτώ μήνες για πείτε μου τι παίζει τώρα αυτή τη στιγμή top;;;
Nasty Dream
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2024
- Like
- 504
- Πόντοι
- 21
Η Βλάντα δουλεύει αυτές τις μέρες; Τις τελευταίες δύο φορές που πέρασα ήταν κλειστό το σπιτάκι της.
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.636
Αυτή η Άννα παίχτη, κάνει πιπάρα....δυνατό μέσα κ στο γάμησι - άντεξε μπράβο της!!!.....άκουσα κάνα 2-3 παίχτες εδώ όπως διάβαζα κ επιβεβαιώνω!!!Αυτή η Άννα τι φάση; Βαράει υπερωρίες; Την έχω πετύχει πρωινές και νυχτερινές βάρδιες.
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.628
- Πόντοι
- 3.506
Ρε συνάδελφε άλλοι καυλώνουν με άλλα και άλλοι με άλλα. Γούστα είναι αυτά. Κράτα σαν πυλώνα αυτά και αν δε σου αρέσουν πάνε λίγο πάνω, λίγο κάτω μήπως βρεις κάτι ενδιαφέρον.Ένας χριστιανός δεν μπορεί να απαντήσει- βοηθήσει δηλαδή ;;;; Θέλω να παω για κατάθεση και δεν ξέρω που . Ακούγονται πολλά ονόματα , λιλιανα καρινα Κύπρια κλπ . Κάποιος αν μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ που είναι στάνταρακι καλό
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις