You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tmaras11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- candid greek-candid
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
wrimi62wrimos62
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2024
- Like
- 363
- Πόντοι
- 20
Έλεος άκου καρκίνος του στήθους από το τόπλες. Τρεις ώρες την ημέρα στον ήλιο, ακόμα και από την εφηβική ηλικία, μπορεί να μειώσουν έως 50% τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού, σύμφωνα με νεότερες μελέτες. Η συστηματική έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου ασκεί ισχυρή αντικαρκινική δράση, διεγείροντας την παραγωγή βιταμίνης D στο δέρμα. Οι ξένες που κάνουν τόπλες δεν είναι πορνίδια ξέρουν τον κανόνα ελεύθερα μέχρι 11 και με ένα μη χημικό αντηλιακό 15άρι μετά, η βιταμίνη D παράγεται μεταξύ 1Ο το πρωί και 3 το μεσημέρι στο ανθρώπινο σώμα.Με ντροουν την έβγαλες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μήπως είναι και ο καρκίνος του στήθους μια αιτία που δεν κάνουν τόπλες
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 8.115
- Πόντοι
- 1.056
milfakias18cm
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 611
- Πόντοι
- 81
είναι το σέξυ κορμί που έχει αυτό το κάτι. δώσε στον λαό αυτό το χάρμα οφθαλμών. μου θυμίζει το στυλάκι της εκέινη την καθηγήτρια στο ρόδα τσάντα και κοπάνα. δυνατή γυναικάρα με τα όλα τηςΕ τότε να ανεβάσουμε μόνοι μας κάτι αφού υπάρχει τέτοια απαίτηση. Μάτι παραδίπλα σε ελληνική παραλία Πάσχα είναι μέσα στο θέμα του νήματος? Το τερπνών μετά του ωφέλιμου![]()
wass
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Like
- 229
- Πόντοι
- 21
Απο το 7ημερο στην Λεσβο κυρια φιλικου ζευγαριου σε ηλιοθεραπεια στον κηπο σε arbnb βιλα απο ψηλα η φωτο ανεβαινειμε την αδεια τους![]()
Μάλλον δεν ήθελαν μόνο να την αποθανατίσεις
Παιδια ειλικρινα καμοια σεξουαλικη σχεση απλα φιλικη ηταν στην περιοχη για δουλιες τους ετυχε εξαλου ηταν μαζι μου και η δικια μου μου απλα αυτη δεν με αφηνει να ανεβασω φωτο της να σκεφτητε οτι παμε σε παραλιες γυμνιστων και δεν κανει ουτε τοπλες τελικα εχω καταλαβει οτι η προηγουμενη γενια του η γενια του ΠΑΣΟΚ ηταν πολυ ποιο ακομπλεξαριστη απ την δικια μας..Λες καλέ μου φίλε να ήθελε να την γαμ...σει????![]()
zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 2.159
- Πόντοι
- 441
Αφου αλλοι μας ζητησαν διακρητικα δεν λεω να μην εχουμε πολλα παρε δωσε μαζι τους και αφου εσυ ακομα μας αφηνεις να πουμε ναι η παλια γενια του πασοκ ειμαστε ανυπερβλητοι γατακιααααΠαιδια ειλικρινα καμοια σεξουαλικη σχεση απλα φιλικη ηταν στην περιοχη για δουλιες τους ετυχε εξαλου ηταν μαζι μου και η δικια μου μου απλα αυτη δεν με αφηνει να ανεβασω φωτο της να σκεφτητε οτι παμε σε παραλιες γυμνιστων και δεν κανει ουτε τοπλες τελικα εχω καταλαβει οτι η προηγουμενη γενια του η γενια του ΠΑΣΟΚ ηταν πολυ ποιο ακομπλεξαριστη απ την δικια μας..
Toreto1900
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2022
- Like
- 154
- Πόντοι
- 0
wrimi62wrimos62
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2024
- Like
- 363
- Πόντοι
- 20
Το drone να κεντράρειβρε βρε την κυρία!
Τι να περιμένει!

George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 8.153
- Πόντοι
- 1.056
Ασχημο σωμα..Απο το 7ημερο στην Λεσβο κυρια φιλικου ζευγαριου σε ηλιοθεραπεια στον κηπο σε arbnb βιλα απο ψηλα η φωτο ανεβαινειμε την αδεια τους![]()
Εχει καταντησει ασχημο.. Εχουν χασει την αξιοπρεπεια τους..Μιλφαρα άνω των 45.. Θεϊκό κωλι.. Εν τω μεταξύ μια ανεβάζω, δέκα περνάνε γύρω γυρω.. Πολύ κωλοτρυπιδι φέτος τα μαγιό..
Τελευταία τροποποίηση:
wass
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Like
- 229
- Πόντοι
- 21
Για να ειναι καλυτερη η ληψη η τεχνη θελει θυσιεςΤο drone να κεντράρει![]()
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.943
- Πόντοι
- 9.846
Σε λίγο καιρό και με ελικόπτερο θα κάνουμε λήψειςΓια να ειναι καλυτερη η ληψη η τεχνη θελει θυσιες![]()
wass
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Like
- 229
- Πόντοι
- 21
Tα ελικοπτερα ειναι ξεπερασμενα για τετοιες δουλειες τα drone ειναι το μελλον σε λιγο θα εχουμε taxi drone ειδη εδω γερμανια υπαρχουν πειραματικα δυο ατομωνΣε λίγο καιρό και με ελικόπτερο θα κάνουμε λήψεις
Prince1710
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2021
- Like
- 1.146
- Πόντοι
- 200
Και άλλη μία από το 1991
xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 19.998
- Πόντοι
- 3.556
Να το πάρεις καλέ μου φίλε αλλά το θέμα ειναι να εχεις που να το χρησιμοποιήσεις...Θα ειναι το επομενο που θα παρω![]()

wass
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Like
- 229
- Πόντοι
- 21
Eεεε πιστευω αν το ανακοικοινωσω εδω θα υπαρξει μεγαλη ανταποκριση χαχα θα κανω και νημα εδω dronsex...Να το πάρεις καλέ μου φίλε αλλά το θέμα ειναι να εχεις που να το χρησιμοποιήσεις...![]()
xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 19.998
- Πόντοι
- 3.556
Το ελπίζω και εγώ καλέ μου φίλε και να δούμε της επιτυχημένες προσπάθειες αυτών χα χα χα ...Eεεε πιστευω αν το ανακοικοινωσω εδω θα υπαρξει μεγαλη ανταποκριση χαχα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 6K
?