Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 179 άτομα (16 μέλη και 163 επισκέπτες)

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.295
Πόντοι
446
όχι δεν έχει τατού καθόλου αυτή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σαμπίνα περίμεναν 8 άτομα στα
σκαλάκια του Βέργας να έρθει… Μάλλον άχυστος θα φύγω πάλι!
Τώρα γυρνάει από Πειραϊκή...το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Μπείτε 2-2.

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.295
Πόντοι
446
Ψωλες καραδοκούν να διακορευσουν το αιδοίον της για άλλη μια βραδιά, όσο ο αγαπούλης θα την περιμένει με προσμονή να μάθει πόσες πουτσιες μέτρησε το μουνί της
Μπα θα το καταλαβαίνει από το καταθετηριο στα crypto...δεν είναι για Σάββατα ρε σεις πέραν του ότι είναι κόκκαλο, αλλά μέχρι τις 3 και βάλε γίνεται παρέλαση.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.502
Πόντοι
446
Μπα θα το καταλαβαίνει από το καταθετηριο στα crypto...δεν είναι για Σάββατα ρε σεις πέραν του ότι είναι κόκκαλο, αλλά μέχρι τις 3 και βάλε γίνεται παρέλαση.
Πούτσες μπαίνουν, πούτσες βγαίνουν!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
560
Like
90.467
Πόντοι
48.067
όχι δεν έχει τατού καθόλου αυτή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σαμπίνα περίμεναν 8 άτομα στα
σκαλάκια του Βέργας να έρθει… Μάλλον άχυστος θα φύγω πάλι!

Έγινε τηλεφώνημα για βόμβα στο Σαμνπινοσπίτι, εκκενωστε αμέσως το χώρο έρχονται πυροτεχνουργοι αστυνομίες και κανάλια.

Τελευταία τροποποίηση:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
67
Like
9.887
Πόντοι
5.436
Επίσκεψη Σάββατο μεσημέρι σε οίκο του εικοσάρικου μετά από πολύ καιρό (Μάρτιο-αρχές Απριλίου).
Στη γειτονιά του Σταθμού Λαρίσης σχεδόν όλα τα μαγαζιά ανοιχτά. Αποφάσισα να κάνω γνωριμία με τη Βικτώρια στο Β6, στον οίκο της πολυθρύλητης Μπάρμπ(ο)ρας. Δεν ξέρω αν ήταν εκείνη υπηρεσία γιατί την έχω δει μόνο μια φορά στο σαλόνι (ουρές γαρ) και δεν θυμάμαι πρόσωπο. Αν ήταν πάντως, ήταν κάπως όχι αγενής μεν αλλά αυστηρή.
Αρκετά γεματούλα η Βικτώρια, σίγουρα δεν είναι για όλα τα γούστα. Είχα όμως καιρό να βρεθώ με κοπέλα με πλούσιο βαρύ φυσικό στήθος οπότε μια χαρά ταίριαξε.
Στην αρχή τη φοβήθηκα λίγο γιατί σαν να ήταν σφιγμένη. Αλλά τέλος καλό όλα καλά, αποχαιρετηθήκαμε με χαμόγελα.
Εντάξει, δεν λέω ότι είναι κορυφαία στο παιχνίδι αλλά για το ταπεινό εικοσαρικάκι είναι τίμια επιλογή κατά τη γνώμη μου. Ευελπιστώ να γράψω κριτική σύντομα.

Johny-come-lately

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2023
Like
79
Πόντοι
0
Επείγουσα βοήθεια για έναν περαστικό από την Αθήνα. Υπάρχει κάποιο affordable (έως 30 για κανονικό) μπουρδέλο στο Μεταξουργείο με αρκετά νεαρές κοπέλες;

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.319
Πόντοι
1.071
Επείγουσα βοήθεια για έναν περαστικό από την Αθήνα. Υπάρχει κάποιο affordable (έως 30 για κανονικό) μπουρδέλο στο Μεταξουργείο με αρκετά νεαρές κοπέλες;
Θα επέλεγα Λιοσίων 73αρια και μαραθωνος ίσως. Στο μετάξι πχ Ιάσωνος και κολωνου θα πρέπει να σε πληρώσουν για να πας , όχι να πληρώσεις εσύ.

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
474
Πόντοι
20
Καλησπέρα συναγωνιστές! Μήπως εχουμε νεότερα μήπως για Όλγα γυρολόγο θωρηκτό? Νικόλ Αλβανία? Ινγκα βραδινή βάρδια? Αυτές τις πληροφορίες έχω μόνο, οποίος γνωρίζει κατι ας μας διαφωτίσει. Καλά γαμησια

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.804
Πόντοι
15.845
Χθεσινή κατάθεση στο Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω στη Λίνα. Την είχα ξαναπάρει όταν είχε πρωτοέρθει στο γωνιακό Αχ48, αλλά έχει καλυτερεύσει. Μοιάζει πάρα πολύ στην Όλγα από Φ109ισ, αλλά σε πιο ψηλό.
Πρόγραμμα νορμάλ με επιλεκτικό ελ. στοματικό. Φουλ φιλιά και συμμετοχή. Άγαρπη και γρήγορη πίπα.
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...
Τι ώρα;

xk1182

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
462
Πόντοι
301
Αυτή η Ρουσλανα από Φώκαιας 17β τι παίζει μέσα?? έχει πάρει κανείς?? πολύ ωραίο μωρό εμφανισιακα!!

Πρυτανης

Μέγας
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
52
Like
6.674
Πόντοι
4.091
Γρήγορη καταδρομική πριν την δουλειά στον βούρκο του Μεταξιού.
Η βιολογική ανάγκη καλύφθηκε από την γνωστή Σοφία στο Ι.44 μεσαίο.
Τυπικά καλή στις υπηρεσίες. Ρωτάει για ακα .
Αστείο μου φάνηκε ο θόρυβος στην πίπα με το σάλιο.
Θύμιζε βιντεάκια από Ασιάτες που τρώνε nudles ρουφόντας τα .
Ακολούθησαν δύο στάσεις και το τέλος.

Έχει ωραίο μαύρισμα πάντως. Δεν δέχεται φιλιά ούτε 69 .

Καλημέρα στους συνοδοιπόρους

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
313
Πόντοι
21
φυλής 86 πάνω Σοφία
φυλής 84 Ράνια
φυλής 65 πάνω Τζούλια
φυλής 65 κάτω Χριστίνα Τσέχα
φυλής 71 οι αδιάφορες
λατίνες εκτός από τη Σανέλ που είναι καλό τουμπανάκι (από 3 είχε σε κάθε μαγαζί)
Φυλής 72 δεξί Άννα
Φυλής 72 αριστερό Γιάννα και Μάγια
φυλής 59 κάτω Έντζι
φυλής 54 Άντρεα
φυλής 56 Αουρόρα
φυλής 56 αριστερό μια ζουμπουρλή
λατίνα
Η Τζούλια η Ρουμάνα η μικρόσωμη εννοείς ?

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
5.011
Πόντοι
456
Ισχύει ότι η Μπάρμπορα στραπονάριζε κάποιους πελάτες της όπως η Πωλίνα;
Να ηταν μονο ενας !!!! εχω τυχη σε αναμονη σε δυο δωματια που ειχε διαδοχικα στο ενα κραταγε ενα τεραστιο δονητη και στο αλλο ενα strap-on .

gst

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
243
Πόντοι
20
Συναγωνιστές ξέρουμε αν τωρα Βεργας 7 ειναι η Κωνσταντίνα η χοντρούλα;;;;Είμαι μακρια, μην κατεβαίνω τζάμπα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom