Τώρα γυρνάει από Πειραϊκή...το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Μπείτε 2-2.όχι δεν έχει τατού καθόλου αυτή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σαμπίνα περίμεναν 8 άτομα στα
σκαλάκια του Βέργας να έρθει… Μάλλον άχυστος θα φύγω πάλι!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπα θα το καταλαβαίνει από το καταθετηριο στα crypto...δεν είναι για Σάββατα ρε σεις πέραν του ότι είναι κόκκαλο, αλλά μέχρι τις 3 και βάλε γίνεται παρέλαση.Ψωλες καραδοκούν να διακορευσουν το αιδοίον της για άλλη μια βραδιά, όσο ο αγαπούλης θα την περιμένει με προσμονή να μάθει πόσες πουτσιες μέτρησε το μουνί της
φωκαίας 7 μεσαίο η Ηλεκτρα ούρλιαζε μόλις βγήκε από δωμάτιο γιατί της έκανε πολύ
σκληρό γαμήσι κάποιος
Αυτά τα κακά έχει το επάγγελμα!
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.502
- Πόντοι
- 446
Πούτσες μπαίνουν, πούτσες βγαίνουν!Μπα θα το καταλαβαίνει από το καταθετηριο στα crypto...δεν είναι για Σάββατα ρε σεις πέραν του ότι είναι κόκκαλο, αλλά μέχρι τις 3 και βάλε γίνεται παρέλαση.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 560
- Like
- 90.467
- Πόντοι
- 48.067
όχι δεν έχει τατού καθόλου αυτή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σαμπίνα περίμεναν 8 άτομα στα
σκαλάκια του Βέργας να έρθει… Μάλλον άχυστος θα φύγω πάλι!
Έγινε τηλεφώνημα για βόμβα στο Σαμνπινοσπίτι, εκκενωστε αμέσως το χώρο έρχονται πυροτεχνουργοι αστυνομίες και κανάλια.
Τελευταία τροποποίηση:
Εγω ημαν τυπε... Εκανα ρεκτιφιε στην κωλοτρυπα της...
Την πηγα στα 45 χιλιοστά...
Την έθεσες πάλι εκτός μάχης!
Του κώλου τα εννιάμερα!
Johnstef
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 9.887
- Πόντοι
- 5.436
Επίσκεψη Σάββατο μεσημέρι σε οίκο του εικοσάρικου μετά από πολύ καιρό (Μάρτιο-αρχές Απριλίου).
Στη γειτονιά του Σταθμού Λαρίσης σχεδόν όλα τα μαγαζιά ανοιχτά. Αποφάσισα να κάνω γνωριμία με τη Βικτώρια στο Β6, στον οίκο της πολυθρύλητης Μπάρμπ(ο)ρας. Δεν ξέρω αν ήταν εκείνη υπηρεσία γιατί την έχω δει μόνο μια φορά στο σαλόνι (ουρές γαρ) και δεν θυμάμαι πρόσωπο. Αν ήταν πάντως, ήταν κάπως όχι αγενής μεν αλλά αυστηρή.
Αρκετά γεματούλα η Βικτώρια, σίγουρα δεν είναι για όλα τα γούστα. Είχα όμως καιρό να βρεθώ με κοπέλα με πλούσιο βαρύ φυσικό στήθος οπότε μια χαρά ταίριαξε.
Στην αρχή τη φοβήθηκα λίγο γιατί σαν να ήταν σφιγμένη. Αλλά τέλος καλό όλα καλά, αποχαιρετηθήκαμε με χαμόγελα.
Εντάξει, δεν λέω ότι είναι κορυφαία στο παιχνίδι αλλά για το ταπεινό εικοσαρικάκι είναι τίμια επιλογή κατά τη γνώμη μου. Ευελπιστώ να γράψω κριτική σύντομα.
Στη γειτονιά του Σταθμού Λαρίσης σχεδόν όλα τα μαγαζιά ανοιχτά. Αποφάσισα να κάνω γνωριμία με τη Βικτώρια στο Β6, στον οίκο της πολυθρύλητης Μπάρμπ(ο)ρας. Δεν ξέρω αν ήταν εκείνη υπηρεσία γιατί την έχω δει μόνο μια φορά στο σαλόνι (ουρές γαρ) και δεν θυμάμαι πρόσωπο. Αν ήταν πάντως, ήταν κάπως όχι αγενής μεν αλλά αυστηρή.
Αρκετά γεματούλα η Βικτώρια, σίγουρα δεν είναι για όλα τα γούστα. Είχα όμως καιρό να βρεθώ με κοπέλα με πλούσιο βαρύ φυσικό στήθος οπότε μια χαρά ταίριαξε.
Στην αρχή τη φοβήθηκα λίγο γιατί σαν να ήταν σφιγμένη. Αλλά τέλος καλό όλα καλά, αποχαιρετηθήκαμε με χαμόγελα.
Εντάξει, δεν λέω ότι είναι κορυφαία στο παιχνίδι αλλά για το ταπεινό εικοσαρικάκι είναι τίμια επιλογή κατά τη γνώμη μου. Ευελπιστώ να γράψω κριτική σύντομα.
Johny-come-lately
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2023
- Like
- 79
- Πόντοι
- 0
Επείγουσα βοήθεια για έναν περαστικό από την Αθήνα. Υπάρχει κάποιο affordable (έως 30 για κανονικό) μπουρδέλο στο Μεταξουργείο με αρκετά νεαρές κοπέλες;
Θα επέλεγα Λιοσίων 73αρια και μαραθωνος ίσως. Στο μετάξι πχ Ιάσωνος και κολωνου θα πρέπει να σε πληρώσουν για να πας , όχι να πληρώσεις εσύ.Επείγουσα βοήθεια για έναν περαστικό από την Αθήνα. Υπάρχει κάποιο affordable (έως 30 για κανονικό) μπουρδέλο στο Μεταξουργείο με αρκετά νεαρές κοπέλες;
hustler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.473
- Πόντοι
- 1.056
Κωλο-δουλειά τύπε ...Αυτά τα κακά έχει το επάγγελμα!
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 27
- Like
- 12.804
- Πόντοι
- 15.845
Τι ώρα;Χθεσινή κατάθεση στο Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω στη Λίνα. Την είχα ξαναπάρει όταν είχε πρωτοέρθει στο γωνιακό Αχ48, αλλά έχει καλυτερεύσει. Μοιάζει πάρα πολύ στην Όλγα από Φ109ισ, αλλά σε πιο ψηλό.
Πρόγραμμα νορμάλ με επιλεκτικό ελ. στοματικό. Φουλ φιλιά και συμμετοχή. Άγαρπη και γρήγορη πίπα.
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 295.648
- Πόντοι
- 47.170
2η βάρδια συνήθωςΤι ώρα;
Πρυτανης
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Κριτικές
- 52
- Like
- 6.674
- Πόντοι
- 4.091
Γρήγορη καταδρομική πριν την δουλειά στον βούρκο του Μεταξιού.
Η βιολογική ανάγκη καλύφθηκε από την γνωστή Σοφία στο Ι.44 μεσαίο.
Τυπικά καλή στις υπηρεσίες. Ρωτάει για ακα .
Αστείο μου φάνηκε ο θόρυβος στην πίπα με το σάλιο.
Θύμιζε βιντεάκια από Ασιάτες που τρώνε nudles ρουφόντας τα .
Ακολούθησαν δύο στάσεις και το τέλος.
Έχει ωραίο μαύρισμα πάντως. Δεν δέχεται φιλιά ούτε 69 .
Καλημέρα στους συνοδοιπόρους
Η βιολογική ανάγκη καλύφθηκε από την γνωστή Σοφία στο Ι.44 μεσαίο.
Τυπικά καλή στις υπηρεσίες. Ρωτάει για ακα .
Αστείο μου φάνηκε ο θόρυβος στην πίπα με το σάλιο.
Θύμιζε βιντεάκια από Ασιάτες που τρώνε nudles ρουφόντας τα .
Ακολούθησαν δύο στάσεις και το τέλος.
Έχει ωραίο μαύρισμα πάντως. Δεν δέχεται φιλιά ούτε 69 .
Καλημέρα στους συνοδοιπόρους
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 205
- Like
- 54.172
- Πόντοι
- 36.228
Εγώ την πήρα 1η βάρδια, αλλά παίζει και στις δύο.Τι ώρα;
Trifilakiaaas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2024
- Like
- 313
- Πόντοι
- 21
Η Τζούλια η Ρουμάνα η μικρόσωμη εννοείς ?φυλής 86 πάνω Σοφία
φυλής 84 Ράνια
φυλής 65 πάνω Τζούλια
φυλής 65 κάτω Χριστίνα Τσέχα
φυλής 71 οι αδιάφορες
λατίνες εκτός από τη Σανέλ που είναι καλό τουμπανάκι (από 3 είχε σε κάθε μαγαζί)
Φυλής 72 δεξί Άννα
Φυλής 72 αριστερό Γιάννα και Μάγια
φυλής 59 κάτω Έντζι
φυλής 54 Άντρεα
φυλής 56 Αουρόρα
φυλής 56 αριστερό μια ζουμπουρλή
λατίνα
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 5.011
- Πόντοι
- 456
Να ηταν μονο ενας !!!! εχω τυχη σε αναμονη σε δυο δωματια που ειχε διαδοχικα στο ενα κραταγε ενα τεραστιο δονητη και στο αλλο ενα strap-on .Ισχύει ότι η Μπάρμπορα στραπονάριζε κάποιους πελάτες της όπως η Πωλίνα;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις